- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi bigblueyes
-
Kusura bakmayin ama hem böyle eli bol bi insanmis gbi surekli kendi istegiyle biseyler almasi sonrada kavga edince bunu yuzunuze vurmasi baya gorgusuzluk simgesi. Hayatinizla ilgili kararinizda sizi yonlendirmek dahi istemem ama isterseniz once kendinize biraz zaman verin dusunun ayrilsaniz da ayrilmasaniz da dusuncelerinizi toparlayin ve kimsenin etkisi altinda kalmadan karar vermeye calisinAslinda esimi savunmak değil asla ama buradaki coğu arkadas esimin beni maddi yonden barismak icin hediyeler vs demis bazi arkadaslarla resmem sizinlr dalga geciyor demis ama esim tek bana karsi boyle değil annesine hafta sonlari gitmese ozur icin cicekler pahali hediyeler alir bir nevi gonul alma yani tek bana yapmiyor
Ama bana tokatt atti bu bir daha yapmayacağini nerden bilebilirim ki benim gorumce konusinda hakli olduğu en iyi bilenlerdenGerçekten özür dileme şekli çok komik, sanki 5 yaşında çocuk kandırıyor sana o istediğin set takımını alırız londra'ya gideriz vs vs Fakat ortada göz ardı edemediğim bir gerçek var adam pişman ve kendini affettirmek için saçma sapan da olsa uğraşıyor. Şiddet evet belki affedilecek bir şey değil fakat insanlar sinirden gözü dönünce kendini kontrol edemiyor.
Sizin fark edemediğiniz nokta şu bu 2 arkadas boyle bir esin olamayacağini iddia ediyor bunlari erkek yazamazmis erkekler boyle hediyeler vs almazmis ben buraya kanitlamak icin ss almismisim zenginliğe ozendirip insanlari mutsuz ediyormusmusum bakin bu hasetlenmektie ki ben konumdan cikin dememe rağmen kalmari ayri bir ironi
Bakin siz R dönüşu yapiyorsunuz siz bana yazdiginiz yorumlara bir bakin diğer arkadas ve siz ssler ispat yazan sizsiniz zenginliğe ozendirmek istiyor yazan sizsiniz erkekler boyle hediyeler vs dusunemez yazan sizsiniz erkekler boyle seyler yazamaz kesin bu kadin isi yazan sizsiniz iki uc kullanici beni savununca hemen ne alakasi vsr diyorsunuz siz israrla konumdan cikin dememe rağmen icerde olmaniz hasetliğin ispati evetne ilgisi var zenginliğe özendirmekle ya mutsuz etmekle ya nerden çıkardınız merak ettim
zaman konusuna açıklık getirdiniz mi noooo
ayrıca falan ı felan diye yazdığınız için ironi kelimesini ne kadar yanlış bir şekilde kullandığınızı açıklama zahmetinde bile bulunmuyorum dikkat ederseniz.
siz size inananlarla takılın ya biz böyle iyiyiz.
Ha bide adam "isine gelince hayatim askim diyorsun, isine gelmiyence ali diyorsun" demis. Haytimda bunu sorun eden erkek görmedim, ama kadinlar bunu sorun olarak görür. Bence tüm olay kurgu.
Birdahaki konuyu konu sahibi Torontodan konu açar
Bakin siz R dönüşu yapiyorsunuz siz bana yazdiginiz yorumlara bir bakin diğer arkadas ve siz ssler ispat yazan sizsiniz zenginliğe ozendirmek istiyor yazan sizsiniz erkekler boyle seyler yazamaz kesin bu kadin isi yazan sizsiniz iki uc kullanici beni savununca hemen ne alakasi vsr diyorsunuz siz israrla konumdan cikin dememe rağmen icerde olmaniz hasetliğin ispati evet
Ben uzuluyorum inanin böyle insanlara bir kac yorum yazan arkadaslar bu 2 arkadasa cevaplar yazmis benim yerime ben israrla cikin derkej kaliyorlar garipOlay kurgu bu bilemem ama benim eşimde kızdığımda ismiyle seslendiğimde bilir ve söyler.
Hayir siz yazdiniz ve diğer arkadasla buradan tepki gorunce yorumcular tarafindan oyle yazmadik boyle diyorsunuz yapmayin allah askina sizin derdiniz ne cikin konumdanzenginliğe özendirmek istiyor nerde yazmışım bir erkek bunu yazmaz nerde yazmışım, aşk ı memnu gibi sahte zenginlik diyalogları evet ne R si. kim sizi savundu Allahaşkına?
ss le ispat da yazmadım ss in saatini soruyorum yine laf çeviriyosunuz. siz de biliyosunuz doğru olmadığını konunun ama neyse diyorum ya takılın siz rahat olun.
Hayir siz yazdiniz ve diğer arkadasla buradan tepki gelince oyle yazmadik boyle diyorsunuz yapmayin allah askina sizin derdiniz ne cikin konumdan
Aslinda iyikide arkadaslarim ve cok iyi bir ortağim var diyorum ha birde kizksrdeslerim ayrilmayi dusunuyorum sonucta bu laflar ve sozleri kaldiramam o yuzden en iyisi yoluma bakmak 27 yasindayim cocugumuz yok iyikideKusura bakmayin ama hem böyle eli bol bi insanmis gbi surekli kendi istegiyle biseyler almasi sonrada kavga edince bunu yuzunuze vurmasi baya gorgusuzluk simgesi. Hayatinizla ilgili kararinizda sizi yonlendirmek dahi istemem ama isterseniz once kendinize biraz zaman verin dusunun ayrilsaniz da ayrilmasaniz da dusuncelerinizi toparlayin ve kimsenin etkisi altinda kalmadan karar vermeye calisin
Hanfendi daha ne kadar kucuk dusuceksiniz bir durun artik ben utaniyorum ...ya kime tepki geldi göstersenize bi bana kim ne yazmış, hani olanı inkar ediyosunuz ya çok komik valla.
Bosanmayi kesinlikle dusunuyorum cunku bu sozler buradaki arkadaslarin yorumlari bosanmak en iyisi hem cocuğumda yok onumde engel yok mesleğimde varBence boşanmayın. Size tokat atması affedilemez bir şey ama görümce ve elti bunu duyulunca bayram ederler. Bak abim benim icin yengeyi şutladı diye. Eşinizin de burnundan getirin başkaları yüzünden size vurduğu için. % 1.000.000 haklısınız. Elti ve görümce keyifle hayatlarının tadını çıkarırlarken siz yuvanızdan olacaksınız. Illa bosanaksaniz eltinin de boşanma aşamasına gelmesine sebep olun ki yuva yıkmak nasıl bir şeymiş anlasın.
Ben bunu anlatmaya calistim ama bu 2 uye surekli benim bu mesajlari attiğimi ssleri ispat icin attiğimi dile getirdiler birde erkekler boyle dusunemezmis hediyeleri vs kadin dusunurmus yazdilar cikin dememe rağmen yorum yazdilar buradaki arkadaslar tepki gosterince oyle demek soyle dedik dediler buradan tepki gelmese halen burada yorum yapicaklsrdi yok kac erkek tanidik hangisi boyle felan inanin ben bu insanlara gercekten uzuldum cunku boyle seyleri ksdinlsrin sadece yapicağini dusunuyorlar ve bu uzucu sanirim gercekten hic sevilmemisler onemsenmemislerBazı üyeler saatlere takılmış, bende bir bakayım dedim ama şöyle birşey farkettim: son düzenleme saati 7:38 diyor fakat ilk sayfadaki yorumların hiçbirinde whatsapp yazışmasına atıfta bulunulan bir yorum okumadım. Saat 8’den sonra yapılan yorumlarda whatsapp konuşması üzerinden yorum yapılmış
Ben bunu anlatmaya calistim ama bu 2 uye surekli benim bu mesajlari attiğimi ssleri ispat icin attiğimi dile getirdiler birde erkekler boyle dusunemezmis hediyeleri vs kadin dusunurmus yazdilar cikin dememe rağmen yorum yazdilar buradaki arkadaslar tepki gosterince oyle demek soyle dedik dediler buradan tepki gelmese halen burada yorum yapicaklsrdi yok kac erkek tanidik hangisi boyle felan inanin ben bu insanlara gercekten uzuldum cunku boyle seyleri ksdinlsrin sadece yapicağini dusunuyorlar ve bu uzucu sanirim gercekten hic sevilmemisler onemsenmemisler
Gacilar ne demek lutfen siz ve o diğer arkadas konumdan ciksin artikBu konu bi bana mı feyk geldi a gacılar?
Ama bana tokatt atti bu bir daha yapmayacağini nerden bilebilirim ki benim gorumce konusinda hakli olduğu en iyi bilenlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?