Evi terk ettim

Bence boşanmayın. Size tokat atması affedilemez bir şey ama görümce ve elti bunu duyulunca bayram ederler. Bak abim benim icin yengeyi şutladı diye. Eşinizin de burnundan getirin başkaları yüzünden size vurduğu için. % 1.000.000 haklısınız. Elti ve görümce keyifle hayatlarının tadını çıkarırlarken siz yuvanızdan olacaksınız. Illa bosanaksaniz eltinin de boşanma aşamasına gelmesine sebep olun ki yuva yıkmak nasıl bir şeymiş anlasın.

Kusura bakmayin ama hem böyle eli bol bi insanmis gbi surekli kendi istegiyle biseyler almasi sonrada kavga edince bunu yuzunuze vurmasi baya gorgusuzluk simgesi. Hayatinizla ilgili kararinizda sizi yonlendirmek dahi istemem ama isterseniz once kendinize biraz zaman verin dusunun ayrilsaniz da ayrilmasaniz da dusuncelerinizi toparlayin ve kimsenin etkisi altinda kalmadan karar vermeye calisin

Ama bana tokatt atti bu bir daha yapmayacağini nerden bilebilirim ki benim gorumce konusinda hakli olduğu en iyi bilenlerden

ne ilgisi var zenginliğe özendirmekle ya ,mutsuz etmekle ya ,nerden çıkardınız merak ettim
zaman konusuna açıklık getirdiniz mi : noooo
ayrıca falan ı felan diye yazdığınız için; ironi kelimesini ne kadar yanlış bir şekilde kullandığınızı açıklama zahmetinde bile bulunmuyorum, dikkat ederseniz.
siz size inananlarla takılın ya, biz böyle iyiyiz.

Bakin siz R dönüşu yapiyorsunuz siz bana yazdiginiz yorumlara bir bakin diğer arkadas ve siz ssler ispat yazan sizsiniz zenginliğe ozendirmek istiyor yazan sizsiniz erkekler boyle hediyeler vs dusunemez yazan sizsiniz erkekler boyle seyler yazamaz kesin bu kadin isi yazan sizsiniz iki uc kullanici beni savununca hemen ne alakasi vsr diyorsunuz siz israrla konumdan cikin dememe rağmen icerde olmaniz hasetliğin ispati evet

Olay kurgu bu bilemem ama benim eşimde kızdığımda ismiyle seslendiğimde bilir ve söyler.

zenginliğe özendirmek istiyor nerde yazmışım bir erkek bunu yazmaz nerde yazmışım, aşk ı memnu gibi sahte zenginlik diyalogları evet ne R si. kim sizi savundu Allahaşkına?
ss le ispat da yazmadım ss in saatini soruyorum yine laf çeviriyosunuz. siz de biliyosunuz doğru olmadığını konunun ama neyse diyorum ya takılın siz rahat olun.

Olay kurgu bu bilemem ama benim eşimde kızdığımda ismiyle seslendiğimde bilir ve söyler.
Ben uzuluyorum inanin böyle insanlara bir kac yorum yazan arkadaslar bu 2 arkadasa cevaplar yazmis benim yerime ben israrla cikin derkej kaliyorlar garip

Hayir siz yazdiniz ve diğer arkadasla buradan tepki gorunce yorumcular tarafindan oyle yazmadik boyle diyorsunuz yapmayin allah askina sizin derdiniz ne cikin konumdan

Aslinda iyikide arkadaslarim ve cok iyi bir ortağim var diyorum ha birde kizksrdeslerim ayrilmayi dusunuyorum sonucta bu laflar ve sozleri kaldiramam o yuzden en iyisi yoluma bakmak 27 yasindayim cocugumuz yok iyikide

Bazı üyeler saatlere takılmış, bende bir bakayım dedim ama şöyle birşey farkettim: son düzenleme saati 7:38 diyor fakat ilk sayfadaki yorumların hiçbirinde whatsapp yazışmasına atıfta bulunulan bir yorum okumadım. Saat 8’den sonra yapılan yorumlarda whatsapp konuşması üzerinden yorum yapılmış

Bosanmayi kesinlikle dusunuyorum cunku bu sozler buradaki arkadaslarin yorumlari bosanmak en iyisi hem cocuğumda yok onumde engel yok mesleğimde var

Ben bunu anlatmaya calistim ama bu 2 uye surekli benim bu mesajlari attiğimi ssleri ispat icin attiğimi dile getirdiler birde erkekler boyle dusunemezmis hediyeleri vs kadin dusunurmus yazdilar cikin dememe rağmen yorum yazdilar buradaki arkadaslar tepki gosterince oyle demek soyle dedik dediler buradan tepki gelmese halen burada yorum yapicaklsrdi yok kac erkek tanidik hangisi boyle felan inanin ben bu insanlara gercekten uzuldum cunku boyle seyleri ksdinlsrin sadece yapicağini dusunuyorlar ve bu uzucu sanirim gercekten hic sevilmemisler onemsenmemisler

aşırı komik vallahi, süpersiniz. tuttum bu yöntemi.

ben de 15 günlük gelinken tokat attı bende kavga da senin de ananında... dediğim için yemiştim o tokatı. ben salak kafam kapıyı çarpıp çıkmadım mesleğim olduğu memur olduğum ve ailem sonuna kadar arkamda olacağı halde.şuan dönersen öteki yanağını da dönüp vur kocacım demekle aynı şey...ben gitmedim şiddetin dozu arttı sonra terk ettim özürler af dilemeler tamam dedim unuttum oda daha sonra vurmadı ama bu sefer eşya kırmaya duvarlara eşya atmaya ortalığı dağatmaya başladı yani şiddetin yönü değişti... çocuğun yok yeni bi hayat kurman daha kolay.ben kimseye boşan boşanma diyemem kimse kimsenin hayatını yaşamıyor ama barışacaksam da 3 yıllık evlilikte ilk defa olduysa bu ben hemen kestirip atmaz ama anasından emdiği sütü deburnundan getirir o görümceyi eltiyide rüsva eder öyle barışırdım.boşanacaksan da darp raporu al yanağında kızarıklık vs varsa bile alırsın karakola şikayette bulun ki boşanırken tazminat alabil.

Ama bana tokatt atti bu bir daha yapmayacağini nerden bilebilirim ki benim gorumce konusinda hakli olduğu en iyi bilenlerden

O konuda çok haklısınız bir daha atmayacağını nerden bilebilirsiniz. Evet haklı olduğunuzu biliyor ama yediremiyor kendine zoruna gidiyor çünkü kız kardeşi. Aslinda her erkek böyledir ailesi hakkında hakli bir sey de soylesen zoruna gider ve delirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…