Eski konuna baktım da sırf köpek için annesinin yanına taşınmak istemesi bana hiç inandırıcı gelmedi. Yani insanın başka çözümler bulmak varken kv yani annesinin yanına taşınması nasıl akla gelir ki? Bu işin bahanesi olmuş gibi ya da akılda olan bir şeyi bu olayla dile dökmek gibi olmuş. Benim için ne köpek ne çocuk bakımı vs kv yanına taşınma sebebi olmamalı, olamaz.
İkiniz de çalışıyorsanız neden köpeğiniz var onu anlayamadım ama?
Köpeğin bütün evde tek başına durmasını doğru bulmuyorum. Kedi gibi değiller.
Şuanki küslüğünüze gelince evi terketmek seni haksız duruma düşürür. Gayet kararlı olduğunu göster. Bu tek başına, benim onayım olmadan alabileceğin bir karar değil, bu konuda kesin kararlıyım. Bana başka mantıklı evliliğimizi yıpratmayacak bir öneriyle gel de. Bu hareketleriyle unutulmayacak, geri dönüşü olmayacak şekilde davrandığını söyle. Biraz daha Zaman ver. Baktın konuşmuyor. Benim düşünceme saygı duymayıp beni yıldırmaya çalışıyorsan ve beni umursamadan annenin yanına gitmek istiyorsan gidebilirsin de. Gitmekten vazgeçmiyorsa kendi gitsin. Sen bir yere gitme.
Evlenecek kadar büyüdüysen evde tek kalmaktan da korkmayan gerekir çünkü bu artık zaruri bir durum.