Aynen öyle. Anlayamıyorum nu insanları gerçektenKavga çıkarıp ağlayana kadar iyi insan olmayı deneselermiş keşke.
Aynen öyle. Anlayamıyorum nu insanları gerçekten
Yazdiginizdan tek bir cumle bile anlamadim5 yıldır evin içinde yaşıyordum. Eşim en küçüğü olduğu için en başta ömür boyu ye anlaştık. Evlendim en başta konuştukları gibi kalmadılar. Eşim karşıda bi daire boşaldı ve tuttu. Dün akşam evde kıyametler koptu. Aileme bana edilmedik söz kalmadı. Evlatlıktan bile reddetti eşimi. Buraya gelmemiz bundan sonra yasakmış. He bide ben şeytanmışım. Ben eşimi ikna etmeye çalışmadım ki o kendisi her şeyi gördü. Şimdi de içime öküz oturdu engel olucaklar olmayacak diye çok korkuyorum. Eşim evi tuttu kiranın bir kısmını peşin ödedi. Hanımlar bir kaç gün kaldı burdan gitmeme ama çok mutsuzum içimde bir gram mutluluk yok. Dün akşam çok bağırış oldu odamdan çıkmadım ama ben. Sizce ne yapmalıyım.
Beni şu zmana kadar ağlattılar kimse üzüldü mü bana dedim. Kimse dedi mi bu kız da günah diye. Eşime bunu söyledim. Bişi demedi.Hanımefendiciğim madem kayınpederiniz ağlamış sabaha kadar sizde deneyin öyleyse bu taktiği? Ben artık sıkıldım ailenin böyle yersiz ve bana kötü davranması kalbimi çok kırıyor onlarla daha fazla oturmak istemiyorum diye verin ortalığı velveleye hadi bakalım hodri meydan deyin ailesine içinizden. Kayınpederiniz ağladığında o eve taşınmaktan vazgeçebiliyorsa siz ağlayınca da ailesine fizana gitmiyoruz karşı daireye geçiyoruz sadece. Artık kapılarımız ayrı olsun istiyoruz en azından diyebilecek mi ? Eğer babası ağlayınca onun dediğini yapıyor ama sizin ağlamanız umrunda olmuyorsa sizde olay çıkartın gitmeyin onların olduğu eve ya bu tuttuğun eve taşınırız ya da annenlerle oturmaya devam edersek hiçbir şeye karışmam deyin hiçbir şeye elimi sürmem evde yokmuşum gibi ruh gibi dolanırım deyin tehditse tehdit şantajsa şantaj sizde biraz cazgır olun canım aaaa öyle her şeyi kabul ederseniz ohoooooo daha çok mutsuz olursunuz.
KayınBabm sabaha kadar ağlamış.
Vazgeçerse sizde ailenizin yanına gidin, sen kendi ailenle yaşa ben kendi ailemle yaşıcam deyin, zira onlara kölelik etmektense kendi aileme hizmet ederim.KayınBabm sabaha kadar ağlamış. Eşim resmen vazgeçicek ayrı evden ya. Adamı aricam diyo. Allahım nelerle uğralıyorum
Konu sahibi kızacak ama bu aynı evde yaşamayı kabul etmek "gözünü koca bürümek" hastalığı bence. Evleneyim de, gerisine sonra bakarız, onlar küçük ayrıntılar diye düşünüyorlar herhalde. Oysa en temel kural değil mi; evlenen insanların ayrı bir aile kurmak için evlenmeleri. Bizim ülke, insanlarımız niye böyle ya?Bu hemcinslerim aynı evde yaşamayı başlangıçta nasıl kabul ediyorlar???
Diyelim ayrı eve çıkacak durum yok.
Eee çözüm basit..
Evlenmeyeceksin o zaman.
Niye kabul ediyorsunuz ??
Tabi gitmenizi istemezler.
7/24 hizmet ettiriyorlardır.
Aynı eve gitmeyin yahu..
Yıl olmuş 2020.
Ayrıca anneniz babanız nasıl buna razı geliyor?
Benim annem babam evde turşumu kurar gene kabul etmezdi. Allah ettirmesin.. aynı eve çıkacağıma evlenmem ailemle kalırım onlara bakarim.
Rest çekeceksiniz. Timsah gözyaşlarına gelmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?