- 27 Mart 2015
- 1.385
- 1.850
- 333
- 32
başta nasıl kabul ettiniz ki aynı evde yaşamayı? bir de bu aileler madem oğlundan kopamicak neden evlendiriyor hayret.. bence taşıncaksanız da karşı daireye değil daha mesafeli bi yere taşıının5 yıldır evin içinde yaşıyordum. Eşim en küçüğü olduğu için en başta ömür boyu ye anlaştık. Evlendim en başta konuştukları gibi kalmadılar. Eşim karşıda bi daire boşaldı ve tuttu. Dün akşam evde kıyametler koptu. Aileme bana edilmedik söz kalmadı. Evlatlıktan bile reddetti eşimi. Buraya gelmemiz bundan sonra yasakmış. He bide ben şeytanmışım. Ben eşimi ikna etmeye çalışmadım ki o kendisi her şeyi gördü. Şimdi de içime öküz oturdu engel olucaklar olmayacak diye çok korkuyorum. Eşim evi tuttu kiranın bir kısmını peşin ödedi. Hanımlar bir kaç gün kaldı burdan gitmeme ama çok mutsuzum içimde bir gram mutluluk yok. Dün akşam çok bağırış oldu odamdan çıkmadım ama ben. Sizce ne yapmalıyım.
Eşiniz vazgeçer gibi olursa hemen ufak çaplı bir sinir krizi geçirin.Beni şu zmana kadar ağlattılar kimse üzüldü mü bana dedim. Kimse dedi mi bu kız da günah diye. Eşime bunu söyledim. Bişi demedi.
Korktuğu sey, evin para kaynağı ve ekstra bedava hizmetçisi gidiyor ya ondan. Yoksa niye bir insan karşı daireye tasiniliyor diye ağlasın. Artık karşı daire de olsa yeni bir ev olacağı için giderleri olacak. Ogluslari parayı tıkır tıkır sevgili babaciginin eline sayamayacak. Karicigi kömüş gibi müge anlı izleyemeyecek ondan bu telaş.Alt kata inseler atlıyor diyeceğim ;ama karşı daireye geçiyormuş ;daha emekliyorken nasıl bir adım atım gidecek diye korkmuş olmalı
Sonradan ömür boyuna dönmüş bu bile göstermemiş mi sizce bile bile evlenmişsiniz takıntılı bir aileEn başta konuşalan gibi hiç bir şey kalmadı. Bir de eşimle tanışmak için kahvaltıya gittiğimizde üç dört sene demişti.
Ya zaten bir insan evladını gerçekten sevse onun mutluluğu için göz yummaz mıKorktuğu sey, evin para kaynağı ve ekstra bedava hizmetçisi gidiyor ya ondan. Yoksa niye bir insan karşı daireye tasiniliyor diye ağlasın. Artık karşı daire de olsa yeni bir ev olacağı için giderleri olacak. Ogluslari parayı tıkır tıkır sevgili babaciginin eline sayamayacak. Karicigi kömüş gibi müge anlı izleyemeyecek ondan bu telaş.
Öyle okursa ters tepki yapar çünkü bir kere gerçejten sinir krizi geçirdimEşiniz vazgeçer gibi olursa hemen ufak çaplı bir sinir krizi geçirin.
Birkaç tabak çanak kırın.
O zaman boşanırım diyeceksiniz.Öyle okursa ters tepki yapar çünkü bir kere gerçejten sinir krizi geçirdim
5 yıldır evin içinde yaşıyordum. Eşim en küçüğü olduğu için en başta ömür boyu ye anlaştık. Evlendim en başta konuştukları gibi kalmadılar. Eşim karşıda bi daire boşaldı ve tuttu. Dün akşam evde kıyametler koptu. Aileme bana edilmedik söz kalmadı. Evlatlıktan bile reddetti eşimi. Buraya gelmemiz bundan sonra yasakmış. He bide ben şeytanmışım. Ben eşimi ikna etmeye çalışmadım ki o kendisi her şeyi gördü. Şimdi de içime öküz oturdu engel olucaklar olmayacak diye çok korkuyorum. Eşim evi tuttu kiranın bir kısmını peşin ödedi. Hanımlar bir kaç gün kaldı burdan gitmeme ama çok mutsuzum içimde bir gram mutluluk yok. Dün akşam çok bağırış oldu odamdan çıkmadım ama ben. Sizce ne yapmalıyım.
Canım benim kaç yasindasin bilmiyorum ama cahildin. Tüm herkes senin gibi degil bunu bir aklından çıkar. Insanlar bencil olurlar. Bak gir o narsist başlığına oku yazılanları ne tür insanlar var.Ya zaten bir insan evladını gerçekten sevse onun mutluluğu için göz yummaz mı
Evde bakılan köpeğe eş arar gibi bunlar oğullarını maddi sömüren, eşini de hizmet eder diye düşünüyor olabilirler. Ne bencilce. Böyle sürü gibi çocuk yapıp da en son çocuğu evde bakıcı tutan mı dersin...Niye ağlamış ki vazgeçirmek için mi? Madem bu kadar düşkünler oğullarına neden evlendirmişler ki senin de kanına girmişler.
Ben olsam resti çekerdim eşime seni bu kadar mutsuzluğa mahkum etmeye hakkı yok
Kirayaçıkıcaz. Benim için kapımın ayrılması bile çok büyük bir şeyBaştan hata sizde böyle bir hayat kabul ettiğiniz icin. Tamam cahildiniz belki, ama artık maymun gözünü bir açsın derim. Herkesin kendi hayatını yaşamaya hakkı var. Manipülasyon ve duygu sömürüsüne hiç gelemem zaten, tek sinir olurum. Vazgeçmeyin. Esinizin de vazgecmesine izin vermeyin. Niye karşıdan daire alındı orası da muamma ame hiç yoktan iyidir. En azından kapınızı kapatırdiniz. Esiniz taşımaktan vazgeçmek istese siz ailenizin yanına gidin. Size hakaret edilmesine izin vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?