Evi tuttuk ama hala mutsuzum

Eşime dedim ki benim ağladığım zamanlar niyr kimse bana a
Sen dr günahsın demedi. Bana neden acımadılar.

Emin adimlarla devam et.Esine kararli oldugunu ardinda oldugunu goster.Benimde oglum var evlendiginde karisiyla benle kalmak zorunda heee...Bu nasil bir sacmalik nasil dusunme Allah akil fikir versin.

bu kadar uzaklasmaniz bile iyi insalah sogumuslardir dediklerini yutmazlar ve sizden uzak dururlar

Benim canımı sıkmayın valla başka şehre taşınırız o zaman sabaha kadar değil 7/24 ağlarsınız deyin.. Saçmalık yaa ... İnsanlar çocuğumu evlendireyim evi barkı olsun kendi ayakları üzerinde durabildiğini göreyim bana yeter demesi gerekirken aman niye ayrı ev diye çocukça triplere girip ağlıyorlar.. Vala biz abimi evlendirdik yuvalarını kurdular biz oraya gidersek huzursuz olurlar diye doğru dürüst gitme bile gitmiyoruz onlar ne zaman isterse gelirdiler falan.. Ne bilim ben çok sinir oldum zaten sinirliyim

Sindirmişler sizi bir eviniz olması çok normal suçlu hissetmeyin

KayınBabm sabaha kadar ağlamış. Eşim resmen vazgeçicek ayrı evden ya. Adamı aricam diyo. Allahım nelerle uğralıyorum

o zaman adami aramisken avukati da ara ben artik yokum diyip üc parca esyani cocugunu alip cikacaksin o evden.

Ayrı eve çıkmazsak ayrılırım de 5 yıl yaşamışsın zaten neyin derdinde bunlar? Oğullarından kopmayan ebeveynler çocuğunu evlendirmesin ya

Madem taşınmaya karar verdiniz biraz uzağa taşınsaydınız. Karşı dairede olmanın bir anlamı yok. Yine aynı şeyler yaşanacak

Madem taşınmaya karar verdiniz biraz uzağa taşınsaydınız. Karşı dairede olmanın bir anlamı yok. Yine aynı şeyler yaşanacak
Kiraya çıkıyoruz. Benim ayrı eve çıkmam bile mümkün görünmüyordu. Uzağa taşınmam luanlık için hiç mümkün olmaz. İlerde ev falan alırsak inşallah

Kiraya çıkıyoruz. Benim ayrı eve çıkmam bile mümkün görünmüyordu. Uzağa taşınmam luanlık için hiç mümkün olmaz. İlerde ev falan alırsak inşallah
Hadi gözün aydın.
Kararlı ol.
Beraber yiyip içme.
En kısa sürede işe gir.
Para biriktirip uzak bir yerden ev alın.

taşınmana sevindim bende ama kırılganlıgını belli et bu seferde surekli sende yer icerler mesafeni korumaya calıs artık elinde firsat var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…