Eşime dedim ki benim ağladığım zamanlar niyr kimse bana aSaçma değil mi? Bu ne ya? Ülkede düzgün insan kalmamış. Hırsından ağlayan amcaya bak! İnsanlar çocukları mutlu olsun diye susar, yemez yedirir yani. Bunlar düpedüz kontrol manyağı, manipüle etmek için rol kesen tipler. Kocan biraz akıllı olsa arkasını döner, laflara da he he der geçerdi... Büyük geçmiş olsun. İş bulun çalışın.
Emin adimlarla devam et.Esine kararli oldugunu ardinda oldugunu goster.Benimde oglum var evlendiginde karisiyla benle kalmak zorunda heee...Bu nasil bir sacmalik nasil dusunme Allah akil fikir versin.5 yıldır evin içinde yaşıyordum. Eşim en küçüğü olduğu için en başta ömür boyu ye anlaştık. Evlendim en başta konuştukları gibi kalmadılar. Eşim karşıda bi daire boşaldı ve tuttu. Dün akşam evde kıyametler koptu. Aileme bana edilmedik söz kalmadı. Evlatlıktan bile reddetti eşimi. Buraya gelmemiz bundan sonra yasakmış. He bide ben şeytanmışım. Ben eşimi ikna etmeye çalışmadım ki o kendisi her şeyi gördü. Şimdi de içime öküz oturdu engel olucaklar olmayacak diye çok korkuyorum. Eşim evi tuttu kiranın bir kısmını peşin ödedi. Hanımlar bir kaç gün kaldı burdan gitmeme ama çok mutsuzum içimde bir gram mutluluk yok. Dün akşam çok bağırış oldu odamdan çıkmadım ama ben. Sizce ne yapmalıyım.
bu kadar uzaklasmaniz bile iyi insalah sogumuslardir dediklerini yutmazlar ve sizden uzak dururlar5 yıldır evin içinde yaşıyordum. Eşim en küçüğü olduğu için en başta ömür boyu ye anlaştık. Evlendim en başta konuştukları gibi kalmadılar. Eşim karşıda bi daire boşaldı ve tuttu. Dün akşam evde kıyametler koptu. Aileme bana edilmedik söz kalmadı. Evlatlıktan bile reddetti eşimi. Buraya gelmemiz bundan sonra yasakmış. He bide ben şeytanmışım. Ben eşimi ikna etmeye çalışmadım ki o kendisi her şeyi gördü. Şimdi de içime öküz oturdu engel olucaklar olmayacak diye çok korkuyorum. Eşim evi tuttu kiranın bir kısmını peşin ödedi. Hanımlar bir kaç gün kaldı burdan gitmeme ama çok mutsuzum içimde bir gram mutluluk yok. Dün akşam çok bağırış oldu odamdan çıkmadım ama ben. Sizce ne yapmalıyım.
Kirayaçıkıcaz. Benim için kapımın ayrılması bile çok büyük bir şey
Sindirmişler sizi bir eviniz olması çok normal suçlu hissetmeyin5 yıldır evin içinde yaşıyordum. Eşim en küçüğü olduğu için en başta ömür boyu ye anlaştık. Evlendim en başta konuştukları gibi kalmadılar. Eşim karşıda bi daire boşaldı ve tuttu. Dün akşam evde kıyametler koptu. Aileme bana edilmedik söz kalmadı. Evlatlıktan bile reddetti eşimi. Buraya gelmemiz bundan sonra yasakmış. He bide ben şeytanmışım. Ben eşimi ikna etmeye çalışmadım ki o kendisi her şeyi gördü. Şimdi de içime öküz oturdu engel olucaklar olmayacak diye çok korkuyorum. Eşim evi tuttu kiranın bir kısmını peşin ödedi. Hanımlar bir kaç gün kaldı burdan gitmeme ama çok mutsuzum içimde bir gram mutluluk yok. Dün akşam çok bağırış oldu odamdan çıkmadım ama ben. Sizce ne yapmalıyım.
KayınBabm sabaha kadar ağlamış. Eşim resmen vazgeçicek ayrı evden ya. Adamı aricam diyo. Allahım nelerle uğralıyorum
Çok sevindim. Sakın geri adım atma. Araya mesafe koymaya çalışHanımlar pazar günü taşınıyoruz
Hanımlar pazar günü taşınıyoruz
Eşyalarımı topluyorum arkadaşlar taşınıyoruz kp biraz daha yumuşadı. Umarım bir aksilik çıkmazEvde durumlar ne kp ağlamayı bıraktı mı
Bakalım bizi neler bekliyo. Her şwyin hayırlısıÇok sevindim. Sakın geri adım atma. Araya mesafe koymaya çalış
Kiraya çıkıyoruz. Benim ayrı eve çıkmam bile mümkün görünmüyordu. Uzağa taşınmam luanlık için hiç mümkün olmaz. İlerde ev falan alırsak inşallahMadem taşınmaya karar verdiniz biraz uzağa taşınsaydınız. Karşı dairede olmanın bir anlamı yok. Yine aynı şeyler yaşanacak
Hadi gözün aydın.Kiraya çıkıyoruz. Benim ayrı eve çıkmam bile mümkün görünmüyordu. Uzağa taşınmam luanlık için hiç mümkün olmaz. İlerde ev falan alırsak inşallah
İnşallah.Hadi gözün aydın.
Kararlı ol.
Beraber yiyip içme.
En kısa sürede işe gir.
Para biriktirip uzak bir yerden ev alın.
taşınmana sevindim bende ama kırılganlıgını belli et bu seferde surekli sende yer icerler mesafeni korumaya calıs artık elinde firsat var5 yıldır evin içinde yaşıyordum. Eşim en küçüğü olduğu için en başta ömür boyu ye anlaştık. Evlendim en başta konuştukları gibi kalmadılar. Eşim karşıda bi daire boşaldı ve tuttu. Dün akşam evde kıyametler koptu. Aileme bana edilmedik söz kalmadı. Evlatlıktan bile reddetti eşimi. Buraya gelmemiz bundan sonra yasakmış. He bide ben şeytanmışım. Ben eşimi ikna etmeye çalışmadım ki o kendisi her şeyi gördü. Şimdi de içime öküz oturdu engel olucaklar olmayacak diye çok korkuyorum. Eşim evi tuttu kiranın bir kısmını peşin ödedi. Hanımlar bir kaç gün kaldı burdan gitmeme ama çok mutsuzum içimde bir gram mutluluk yok. Dün akşam çok bağırış oldu odamdan çıkmadım ama ben. Sizce ne yapmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?