Size katılıyorum.Konu sahibi kızacak ama bu aynı evde yaşamayı kabul etmek "gözünü koca bürümek" hastalığı bence. Evleneyim de, gerisine sonra bakarız, onlar küçük ayrıntılar diye düşünüyorlar herhalde. Oysa en temel kural değil mi; evlenen insanların ayrı bir aile kurmak için evlenmeleri. Bizim ülke, insanlarımız niye böyle ya?
Neyine ağlıyor kp ?KayınBabm sabaha kadar ağlamış. Eşim resmen vazgeçicek ayrı evden ya. Adamı aricam diyo. Allahım nelerle uğralıyorum
Beni şu zmana kadar ağlattılar kimse üzüldü mü bana dedim. Kimse dedi mi bu kız da günah diye. Eşime bunu söyledim. Bişi demedi.
Neye ağlıyorlar şaka mı bu?KayınBabm sabaha kadar ağlamış. Eşim resmen vazgeçicek ayrı evden ya. Adamı aricam diyo. Allahım nelerle uğralıyorum
Anlattiklarinizdan bir sey anlamadim. Tartisma neden basladi?5 yıldır evin içinde yaşıyordum. Eşim en küçüğü olduğu için en başta ömür boyu ye anlaştık. Evlendim en başta konuştukları gibi kalmadılar. Eşim karşıda bi daire boşaldı ve tuttu. Dün akşam evde kıyametler koptu. Aileme bana edilmedik söz kalmadı. Evlatlıktan bile reddetti eşimi. Buraya gelmemiz bundan sonra yasakmış. He bide ben şeytanmışım. Ben eşimi ikna etmeye çalışmadım ki o kendisi her şeyi gördü. Şimdi de içime öküz oturdu engel olucaklar olmayacak diye çok korkuyorum. Eşim evi tuttu kiranın bir kısmını peşin ödedi. Hanımlar bir kaç gün kaldı burdan gitmeme ama çok mutsuzum içimde bir gram mutluluk yok. Dün akşam çok bağırış oldu odamdan çıkmadım ama ben. Sizce ne yapmalıyım.
Küçük, minik, minnoş yavru kuşu daha kanatları gelişmeden, uçmayı öğrenmeden yuvadan atlamaya kalkmış da. Baba yüreği işte, yufka gibi.Neye ağlıyorlar şaka mı bu?
Alt kata inseler atlıyor diyeceğim ;ama karşı daireye geçiyormuş ;daha emekliyorken nasıl bir adım atım gidecek diye korkmuş olmalıKüçük, minik, minnoş yavru kuşu daha kanatları gelişmeden, uçmayı öğrenmeden yuvadan atlamaya kalkmış da. Baba yüreği işte, yufka gibi.
KayınBabm sabaha kadar ağlamış. Eşim resmen vazgeçicek ayrı evden ya. Adamı aricam diyo. Allahım nelerle uğralıyorum
Kendi evlerini bize yasak ettiler. Çok gidi gelmesem sorun olmaz hehalde eltim de aynı mahhaledeSanki dünyanın öbür ucuna taşımıyormuşsunuz, alt tarafı karşı daire.
Birincisi dik durun, " evet ben şeytanım, kocamı ikna ettim ve çıkıyoruz " deyin, kendinizi savunmayın çünkü bir ise yaramıyor
Ikincisi eşinize rest çekin " sen anne babani çekmek zorundasın ama ben senin anne babani çekmek zorunda değilim, çok uzulduysen sen kal ben gideyim"
Üçüncüsü hevesinizi kırmak istemem ama okadar yakın mesafede değişen hiçbir şey olmayacak.
Ev almadık kira. Ev alınca uzak okur sanırsamYapilan yorumlari okudum konuyu anlamak icin. Sizin karsi daireye tasinmaniza boyle tepki veriyorlarsa isiniz cok zor. Saglikli bir insan toplulugu gormedim. Size orada da rahat vermezler evliliginize comak sokacaklar. Demedi demeyin. Evliliginizin yolunda gitmesi icin en dogrusu gozden uzak bir yere tasinmaniz olurdu ama o da bu saatten sonra mumkun degil. Size tavsiyem yeni evinizde esinizin ailesi sizi rahat birakmayacagi icin bir sure sonra uzak bir yere tasinmaya esinizi ikna edin. Yoksa ya bu evlilik biter ya da siz bitersiniz
En başta konuşalan gibi hiç bir şey kalmadı. Bir de eşimle tanışmak için kahvaltıya gittiğimizde üç dört sene demişti.En başta ömür boyu oturmayı kabul etmişsiniz şimdi sözünden dönen siz olmuyor musunuz? Beraber yaşamaya karşıyım ama neden kabul edipte sonra arıza çıkarıyorsunuz güllük gülistanlık olacağını mı sandınız zaten. Gide gide de karşı daireye gidecekseniz hiç yorulmayın bence
Kira olmasi daha iyi ya. Baska eve tasinma sansiniz var. Ev alacak olursaniz da dedigim gibi gozden uzak bir yerden alin. Bu ailede sorun var gibi geldi. Butun cocuklar gitsin hayatina baksin, kucuk oglan omur boyu dizlerinin dibinde dursun olur mu yaaEv almadık kira. Ev alınca uzak okur sanırsam
Kendi evlerini size yasak etmişler ama size asla ayak basmayız dememisler.Kendi evlerini bize yasak ettiler. Çok gidi gelmesem sorun olmaz hehalde eltim de aynı mahhalede
Kayınbabam gelmez çünkü diğer çocuklarına da gitmiyo. Şuan için derdim kapımın ayrı olması. Sonrası da allah kerim bakalım.Kendi evlerini size yasak etmişler ama size asla ayak basmayız dememisler.
Hakkınızda hayırlısı olsun o zamanKayınbabam gelmez çünkü diğer çocuklarına da gitmiyo. Şuan için derdim kapımın ayrı olması. Sonrası da allah kerim bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?