- 10 Ekim 2014
- 32.575
- 146.428
- 798
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Evlilik teklifi diye bahsettiginiz sey organizasyona yaptirilan gosteris icin yapilan uc bes dokuk seyse yok, yuzuk de yoktu... gayet beklemedigim bir zamanda hic hazirliksiz teklif etti, alyansimizi takti, o anin heyecani hala yuregimi oynatir, tadi damagimda o anin, sehirlerarasi otobusteydik yaw :)) .
Aileleri beraber tatil yaptirarak tanistirdik, tatilde elimize takvim aldik, bir gun sectik; seneye su gun dugun olacak kendinizi hazirlayin dedik ve bitti.. 5 yil sonra bir gun: " evlenirken alamadim karicim, tek tasini gule gule tak" diye hediye aldi..
Kafama takıldı şimdi, istemeye gelmek zaten evlenme teklifi değil mi, soruyorlar sana kızım bu adamla evlenir misin diye.
Şimdi adam teklif etse, evet diyeceğinizden emin ki kapınıza gelip istemiş sizi di mi?Isteme nişan oldu sordum mesela neden evlenme teklifi etmedin diye organizasyon yapacak kimseyi bulamadım dedi bana cevap olarak.
Evlilik teklifi aldım ama bana sorarsan çok da önemli mi bilmiyorum.. E zaten bu adamla evlencez diye oynaştık gezdik tozdukYa bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
Yoo değil. O bir erkek bahanesiKafama takıldı şimdi, istemeye gelmek zaten evlenme teklifi değil mi, soruyorlar sana kızım bu adamla evlenir misin diye.
evlilik teklifi almadım o zaman umrumda değildi ama keşke alsam diyorum istediğiniz herşeyi yaşamanız hakkınız değerli hissettirirYa bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
Evlilik konuşulmuşsa evlilik planlanmışsa, üstüne evlilik teklifi beklemek saçma geliyor. Ancak evlilik hiç konuşulmamış hiç planlanmamışsa, bir anda gelen evlilik teklifi çok heyecanlandıran bir şey olabilir. Onun dışında zaten evlenmeye karar verilmişse, bir teklif hazırlayıp organizasyon yapıp teklif almanın bir heyecanı olmaz ki. Gerçi şimdilerde illa ki sosyal medyada paylaşılsın diye herkes bir teklif organizasyonu yapıyor. Herkesin kendi tercihiYa bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
Bu yüzden evlenemiyoruzEvli degilim ama ben biriyle evlilik yolunda ilerliyorsam ondan ayrıca bir teklif yapmasını beklemezdim
Zaten nişan yüzüğü alınıyor, aileler bir araya geliyor düğünü vs organizasyonu yapılıyor eee teklif olsa ne olmasa ne zaten adam evlilik yolunda gidiyor :) cok takilacak bir durum olarak görmüyorum ama herkes farkli tabii. Beklentisi olan da var olmayan da ben olmayanlardanım.
Nabacaksiniz teklif etmesse? Merak ettimAslında ilişkimizde çok güzel ama ben bu tarz şeyleri bekleyen birisiydim.
Ben daha evlenmeyi düşünecek düzeye gelemedim kimseyle :) genelde 1 haftada karşımdakini cozuyorum olmayacağını görüyorumBu yüzden evlenemiyoruz
Beklemek lazım belki de
Evlenirim.Ya bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
Darısı bana benim 4 sene sürüyor ortalama anlamamBen daha evlenmeyi düşünecek düzeye gelemedim kimseyle :) genelde 1 haftada karşımdakini cozuyorum olmayacağını görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?