- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.077
- 1.123
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
İstemeye gelmeden önce koyacaksın tavrını o zaman, ben izin verdim mi ki aileme geliyorsun diyecek akıllılıkta olmak lazım, adam hakılı sen he demesen nasıl isteyecek anandan babandan. Teklif etmiş işteYoo değil. O bir erkek bahanesi"
Kızım istedim ya seni ailenden. Bundan güzel teklif mi olur"
Aklı başında insansın demek ki, bravoBen daha evlenmeyi düşünecek düzeye gelemedim kimseyle :) genelde 1 haftada karşımdakini cozuyorum olmayacağını görüyorum
Ya bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
Kelimeleri verdiniz ki biz anlamlı cümle kuralım diye mi ?Ya bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
Abi fikrini sormamis ki direkt olaya girmis zatenEsim tanistiktan 1 ay sonra annemler seni istemeye gelecek dedi.tabi ben mutluluktan hic farketmedim biseyleri yani evlilik teklifi etmedi romantik sekilde.etseymis daha guzel olurmus ama cokta takmiyorum bunlar kucuk seyler onemli olan sevgisini hissettirmesi
Kelimeleri verdiniz ki biz anlamlı cümle kuralım diye mi ?
Neyse anladığıma cevap veriyorum teklif almadığım adamla nasıl evlenebilirim ? Teklif yok neye evet dedim ki ? Hani böyle teklif bile etmeme gerek yok evlencez kafasında beni kafeste gören aptala uçarak ders veririm
Aynen.bazen eski zamanlari dusunuyorum resmen aklim bi karis havadaymisAbi fikrini sormamis ki direkt olaya girmis zaten
Bence bunu isteme ve nisandan once sormaliydiniz.Isteme nişan oldu sordum mesela neden evlenme teklifi etmedin diye organizasyon yapacak kimseyi bulamadım dedi bana cevap olarak.
Güzel yorum icin teşekkür ederimAklı başında insansın demek ki, bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?