- 23 Ağustos 2012
- 51.201
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.330
- 898
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Eşimle mumbar dolması yiyorduk. Evlensek mi dedi , olur dedim evlendik. Bi piremses olamadım, bari şöyle cafe de paris soslu bonfile falan yerken olaydı…
Beklenti ile ilgili yapılan hiç bir jest, süpriz teklif bana samimi gelmiyor nedenseYa bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
Ben öyle evlendim bence biz çok modern çağın kölesi olduk… özel anlarımızda ki çoğu ayrıntıyı sosyal medyada paylaşmak için yapıyoruz.Ya bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
Evet aslında görüntüsü ve yapılan yer berbat ama o batağa girince çıkılmıyor. Kebapta vardı ama benim adam mumbar yiyince bi aşka geldi… acaba imalı bir durum mu var ? İşgillendim şu an , dur ben bi ara konu açayım.Mumbar da çok kötüymüş yaf kebap falan olsa kurtarırdı bir nebze
Ya bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
Eşim evlenme teklifi etmedi içimde, uktedir bu hala keşke bişey yapsaydı diye benim için önemliydi ama ,çevredekiler hep saçma bulmuşlardı bunuYa bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
Benim eski nişanlım İstanbul boğazında lüks bir yatta evlilik teklifi etti de ne oldu ? Karaktersizin önde gideniydi . Artık böyle şeylere bakmıyorum benYa bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
Lazer gösterisi de yaptı mı ? Bu lazerle gösteri yapan erkeklerin hep bi falsosu oluyor.Benim eski nişanlım İstanbul boğazında lüks bir yatta evlilik teklifi etti de ne oldu ? Karaktersizin önde gideniydi . Artık böyle şeylere bakmıyorum ben
Yok yapmadı onu ama lazerle gösteri yapan ötedeki bir çifti gösterip şunu da Çek instagrama atarsın dedi ben yapmışın gibiLazer gösterisi de yaptı mı ? Bu lazerle gösteri yapan erkeklerin hep bi falsosu oluyor.
Başka anılarınız varsa dinleyebiliriz sizinkiler çok romantikmisEvlilik teklifi diye bahsettiginiz sey organizasyona yaptirilan gosteris icin yapilan uc bes dokuk seyse yok, yuzuk de yoktu... gayet beklemedigim bir zamanda hic hazirliksiz teklif etti, alyansimizi takti, o anin heyecani hala yuregimi oynatir, tadi damagimda o anin, sehirlerarasi otobusteydik yaw :)) .
Aileleri beraber tatil yaptirarak tanistirdik, tatilde elimize takvim aldik, bir gun sectik; seneye su gun dugun olacak kendinizi hazirlayin dedik ve bitti.. 5 yil sonra bir gun: " evlenirken alamadim karicim, tek tasini gule gule tak" diye hediye aldi..
AyyyyIlkinde projeli organizasyonlu programli teklif aldim. Cok kotu bir evlilikti bosandim.
Ikincisi ben seninle evlencem dedi. Ruyanda gorursun dedim.
Evlendik. Beni dunyanin en mutlu kadini etti.
Cok takilmayin bunlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?