- 10 Ekim 2014
- 32.574
- 146.424
- 798
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Hic konusulmadan evlilik teklifiyle cat diye gelinmesi beni cok rahatsız ediyo ya ne yani beyefendi artık evlenmek istiyo biz de onun istedigi zamana mı uycaz? Bence bu isin dogrusu zaten iliskinin evlilige gitcegi bellidir artık konusuluyordur bazı seyler o zaman gelsin teklif etsin iste. Ben onem veriyorum istiyorum da ama buyuk organizasyonlar vs degil. Bi yuzuk alsın gelsin bu zaten evlilik hazırlıklarını baslatalım artık demek. Yoksa yok yatta teklif yok arkadaslarla teklif falan bos
Teklif edilen kisi daha hazır degilse ama bi anda boyle bi teklifle gelinirse emrivaki yapmak gibi geliyor bana. Tabii herkes farklı dusunur ben biraz plancı birisiyimAdı üstünde teklif bu, ben evlenmeye karar verdim sen de benim istedigim zamana uy denmiyor ki.
Konuşulup evlenmeye karar verildikten sonra tekrar evlilik teklif etmenin asıl manası yok cunku karar verilmiş zaten konuşulmuş artik.
Bizde ilişkinin evliliğe gidecegi belli degildi, oyle evlilik filan konuşmuyorduk.
Teklif ettikten sonra kabul ettim ve konuşmaya başlamistik neyi nasıl yapariz.
Evlilik teklifinden beklenti tek taş yüzük ise, evet teklif almadan da evlenirdim. Zira ben yüzük takmam, sevmem de. Tektaş konusu da tamamen bir para tuzağı, ciddi bir sektör.Ya bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
Teklif edilen kisi daha hazır degilse ama bi anda boyle bi teklifle gelinirse emrivaki yapmak gibi geliyor bana. Tabii herkes farklı dusunur ben biraz plancı birisiyim
Biz eşimle 6 yıl çıktık isteme söz nişan yaptık evlilik teklifi almadım tabi askerdeyken çok güzel bir fotoğraf atmıştı arkadaşlarını toplayıp benimle evlenir misin diye ama yüz yüze yapmadı . Öyle şeylere çok takılmayın önemli olan mutlu olmak hiçbir evlilik dizilerdeki gibi değil öyle hayallere kapılırsanız sonradan hayal kırıklığı yaşarsınız .Ya bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
Kesinlikle çok doğru...Aynen bende size katılıyorum adamlar gelip ailenden Allah'ın emri peygamberin gavliyle diye istedikten sonra bir benimle evlenir misin denmesinin ne önemi var ki zaten evlenmek istemeseniz isteme felanda olmazdı
Merhaba, teklifin şekline değil de edilmemesine takilirdim. Nişanda teklif etti benimki de... Dümdüz teklif etti valla. Komikti. Sizinki de dümdüz teklif edebilirdi. Ama bu tabi ki nisanliniz için bir karakter tespiti olamazIsteme nişan oldu sordum mesela neden evlenme teklifi etmedin diye organizasyon yapacak kimseyi bulamadım dedi bana cevap olarak.
Kapalı çarşıdan yuzuklerimizi aldık, sonra kafede otururken teklif etmiş olmak için teklif etti. Sıfır organizasyon, 4 yıllık evlilik, 3 yaşında bebeYa bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
Amaan evlilik teklifi de neymis. Huzurum ve mutlulugum olcagini bilsen mesela buna asla takilmazdin. En onemlisi bu cunku.Ya bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
Ben evlendimYa bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
evet damat adayının kendisi de ailesi de hazır olmadığı halde evlenme teklifi edip parmağa yüzüğü takınca ailelerden çevreden sürekli eee ne zaman evleniyorsunuz ee ne zaman şu yapılacak vs sorular yüzünden insanın ruh hali de bozuluyor.Evlilik teklifi bana mantıksız geliyor. Evlilik iki kişinin ortak alacağı bir karar. Bir tarafın kendini hazır hissedince teklif yapmasıyla olacak bir şey değil. O an hazır olmayıp sırf teklif yapıldığı için kabul eden bir sürü insan var.
Ayrıca söz, nişan olduktan sonra evlilik teklifi yapılmasını da ayrı bir mantıksız buluyorum.
Ya bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?