Evililik teklifi almadan evlilik

Yoo değil. O bir erkek bahanesi :D "
Kızım istedim ya seni ailenden. Bundan güzel teklif mi olur"
İstemeye gelmeden önce koyacaksın tavrını o zaman, ben izin verdim mi ki aileme geliyorsun diyecek akıllılıkta olmak lazım, adam hakılı sen he demesen nasıl isteyecek anandan babandan. Teklif etmiş işte 😁 herkes evlilik olacağını öğrenmiş nişan bile olmuş "eeeee hani benim evlilik teklifim?" geçti borun pazarı, sür eşeğini niğdeye

Ya bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum

Teklif dediginiz süslü organizasyon mu?
Diz cokme mi?
Bunlarsa hic gerek yok ben evlenirim teklifsiz.

Hatta söz nisan dugun hazirligi sonrasi böyle süslü evlenme teklifi oluyor gordugum bir cok ciftte. Cok sacma bulurum. Zaten evleneceksiniz her sey belliyken tiyatro gibi geliyor :)

Bunun disinda evlilik karsilikli alinacak bir karardir. Bi tarafa birakilmamali.
Konusulur anlasilir, evlilige karar verilir. Bu konusmaya ilk girisi yapabilmek önemli. Rituel boyutu bence gereksiz.

Ya bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
Kelimeleri verdiniz ki biz anlamlı cümle kuralım diye mi ?
Neyse anladığıma cevap veriyorum teklif almadığım adamla nasıl evlenebilirim ? Teklif yok neye evet dedim ki ? Hani böyle teklif bile etmeme gerek yok evlencez kafasında beni kafeste gören aptala uçarak ders veririm

Ben evlilik teklifi aldım. Almasam evlenmezdim çünkü evlilik hazırlığı yapmazdım.

Boşanıp tekrar evlenecek olsam yine isterim o evlenme teklifini. Seviyorum ajsjajsj

Evlenme teklifi almak isteyen ortada teklif yoksa evlilik konusunu geçiştirecek, evlilik hazırlığı işine bulaşmayacak, aile falan katmayacak işin içine. Raconu bu. Bekarlar not alın bunu.

Esim tanistiktan 1 ay sonra annemler seni istemeye gelecek dedi.tabi ben mutluluktan hic farketmedim biseyleri yani evlilik teklifi etmedi romantik sekilde.etseymis daha guzel olurmus ama cokta takmiyorum bunlar kucuk seyler onemli olan sevgisini hissettirmesi

Sosyal medyanin etkisinde mi kaldiniz kuzum ?ayrica soylendiktrn sonra anlami kalmaz ki... sacma geliyor kulaga adet yerini bulsun diye yapilan seyler onemli olan saygidir sevgidir yoksa isterse ucakla havadan yanina inip teklif etsin ne anlami var? Degersizlik gostergesi degil

Esim tanistiktan 1 ay sonra annemler seni istemeye gelecek dedi.tabi ben mutluluktan hic farketmedim biseyleri yani evlilik teklifi etmedi romantik sekilde.etseymis daha guzel olurmus ama cokta takmiyorum bunlar kucuk seyler onemli olan sevgisini hissettirmesi
Abi fikrini sormamis ki direkt olaya girmis zaten :KK53:

Eşimle 6 yıldır beraber yaşıyorduk sonra evlendik. Hiç evlenme düşüncemiz çoluk çocuk düşüncemiz yoktu. Ama günün sonunda isteme, nişan, kına, düğün, balayı hepsi yapıldı ama evlilik teklif etmemişti:eek: Şimdi bile bazen dalgasını geçeriz. Bana sen çok zeki kadınsın bak evlenme bile teklif etmemişim ama evlenmişiz der :KK53:ilişkimizin 13. yılındayız hiçte takmadım önemli olan onun sevgisini bilmen saygısını görmen:KK54:

Kelimeleri verdiniz ki biz anlamlı cümle kuralım diye mi ?
Neyse anladığıma cevap veriyorum teklif almadığım adamla nasıl evlenebilirim ? Teklif yok neye evet dedim ki ? Hani böyle teklif bile etmeme gerek yok evlencez kafasında beni kafeste gören aptala uçarak ders veririm

Guzel.

Eşim de bana evlenme teklif etmedi. O an şartlar onu gerektirdi sanırım olmadı. Ben çok bekledim ama :( Ne yalan söyleyeyim benim içimde kaldı. Arada denk gelirse hala lafını ediyorum. Ama bu yüzden asla kavga etmedik. O kadar da abartmadım yani. Ama şöyle oldu telefonum artık ömrünü doldurmuştu. Eşim de bana iPhone 11 aldı :halay:Tek taş yerine hediyem bu olsun bari dedi. Sizin de içinizde kalacaksa bu isteğinizi belirtin. Ama evlenme teklif etmedi diye de kavga etmenin anlamı yok.

Kız istenmiş, söz-nişan yapılmış.
Evlenme teklifine gerek kalmış mı ki.

Evlilik teklifi
Kız isteme
Söz
Nişan
Kına
Düğün
Cinsiyet partisi
Baby shower
Doğum organizasyonu
Kırk mevlidi
Diş bugdayı
.........

Ritüelin biri bitmeden diğeri başlıyor.
Sen nelere kadirsin kapitalizm.

ilişkimde en büyük pişmanlığım çevremin baskısından dolayı sevgilimden evlilik teklifi beklemek oldu. o teklifi aldım ve karakterimden ödün verdiğim için üzüldüm. böyle saçmalıkları hiçbir zaman da önemseyemiycem. iki insan birbirine sarılır ve evlenirler. evlenmeyi düşünmesek yıllarca sevgili olup gelecek planları niye yapalım biz bu adamlarla. herkesin hayatı oyun olmuş diz çöküp sanki biz hayır yanıtı vericekmişiz gibi formaliteden soru soruyolar. bişiyler değişmeli. yok beyaz gelinlik yok düğün yok kına.... boş beleş işler

Nişandan, sözden sonra evlilik teklifi bana komşk geliyor ya
Nişanlanmışsınız yani daha bunun heyecanlı, gizemli bi yanı yok ki
Öncesinde olsaydı iyiydi çok istiyorsanız
Bu saatten sonra olsa da tamamen mecburiyetten olur bence siz de keyif almazsınız

Kendi durumumda 5 yıldır beraberdik
Artık tekliflik durumumuz kalmamıştı
Kendimi hiç değersiz hissetmedim

Back
X