- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
Ben çok sorun ederdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sence çevreden kaynaklı mi böyle oldum kiilişkimde en büyük pişmanlığım çevremin baskısından dolayı sevgilimden evlilik teklifi beklemek oldu. o teklifi aldım ve karakterimden ödün verdiğim için üzüldüm. böyle saçmalıkları hiçbir zaman da önemseyemiycem. iki insan birbirine sarılır ve evlenirler. evlenmeyi düşünmesek yıllarca sevgili olup gelecek planları niye yapalım biz bu adamlarla. herkesin hayatı oyun olmuş diz çöküp sanki biz hayır yanıtı vericekmişiz gibi formaliteden soru soruyolar. bişiyler değişmeli. yok beyaz gelinlik yok düğün yok kına.... boş beleş işler
Benimde biseyim eksilmedi, cok sukur mutluyumdaTeklif almadan evlendim ben.Bir seyim eksilmedi.
Saçma olan sizin fikriniz. Değer vermese neden evlensin. Evlilik teklifi almadım, 11 yıllık evliyim şükürler olsun çok mutluyum bir de evladımız varBilmiyorum çok saçma değil mi değer verse yapmaz miydi?
Böyle şeyler ısmarlama olmaz. Konu sahibi dile getirdikten sonra teklif etse ne olur etmese ne olur. Ben istiyorum bana evlenme teklif et nedir yaaKonu sahibi istediğini belirtmiş sevgiliisne
Hani istemese tamam zaten değer bunla biçilmez
Bence böyle bi istek geri çevilmemeli, pahalı olaylara da girmesine gerek yok, bir sahil kenarı, bir güneşin batışı, bir akşam yemeği eşiliğinde edecek özeni göstermemiş bence adam
Haklisiniz aslında 2 yılda tek bi yanlışını görmedim. Iliskinin en başından,beri senle evleneceğim ciddiyim dedi durdu ve evleniyoruz da ne bilim yada çevrenin etkisinde kaldım.Karşımdaki erkeğin samimiyeti önemli yoksa evlilik teklifi etmiş etmemiş çok tınlamam. Bu devirde gönülden seven birini bulmak çok zor bence. Bulursam da hiç önemsemem.
Haklisiniz aslında 2 yılda tek bi yanlışını görmedim. Iliskinin en başından,beri senle evleneceğim ciddiyim dedi durdu ve evleniyoruz da ne bilim yada çevrenin etkisinde kaldım.Böyle şeyler ısmarlama olmaz. Konu sahibi dile getirdikten sonra teklif etse ne olur etmese ne olur. Ben istiyorum bana evlenme teklif et nedir yaa
Haklisiniz aslında 2 yılda tek bi yanlışını görmedim. Iliskinin en başından,beri senle evleneceğim ciddiyim dedi durdu ve evleniyoruz da ne bilim yada çevrenin etkisinde kaldım.Saçma olan sizin fikriniz. Değer vermese neden evlensin. Evlilik teklifi almadım, 11 yıllık evliyim şükürler olsun çok mutluyum bir de evladımız var
Böyle şeyler ısmarlama olmaz. Konu sahibi dile getirdikten sonra teklif etse ne olur etmese ne olur. Ben istiyorum bana evlenme teklif et nedir yaa
Bence olur, ben kendi fikrimi beyan ettim bir sakıncası yoksa, adam düşünememiş sevgilisi böyle şeylere önem vermiyor diye düşünüyordur belki, en azından öğrenip yapmamış olduBöyle şeyler ısmarlama olmaz. Konu sahibi dile getirdikten sonra teklif etse ne olur etmese ne olur. Ben istiyorum bana evlenme teklif et nedir yaa
Evet evlendim 7 yıllık evliyim bir eksikliğini hissetmedimYa bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
Aynen bende size katılıyorum adamlar gelip ailenden Allah'ın emri peygamberin gavliyle diye istedikten sonra bir benimle evlenir misin denmesinin ne önemi var ki zaten evlenmek istemeseniz isteme felanda olmazdıGerçekten size verdiği değeri evlilik teklifiyle mi ölçüyorsunuz? Bu kadar basit mi değer anlayışınız? Şaşırtıcı