Evim dökülüyooor :(

Katılıyorum, bi ara baktım yine yakınımdaki evlere baktım da kiralar uçmuş bide metro geliyo eşim baştan kabul etmeseydin diyo
Napcagım bilmiyorum inşallah hamile kalırsam ikna olur belki diyorum ama zor
Bir yere kentsel dönüşüm girip evler yenilenince, metro, metrobüs, hastane gibi yenilikler eklenince ev fiyatları çok tavan yapıyor artık büyükşehirlerde yaşamak çok zorlaştı..benim size tavsiyem ufak tefek tadilatlarla çözülecekleri çözebilirsiniz, rutubet nem koruyucular özel uygulamalar var rutubetli yerler için onları yaptırmanızı tavsiye ederim, idare edilebiliyorsa taşınmak maddi, manevi anlamda çok zor .

Ayy evet ya kagittan sanki duvarlar hersey net duyuluyo aksam esim soruyo su sesi nerden geliyo niye acik biraktin diye tabiki yukardan bizden degil dedim
Dünde bizim yatak odasından zil sesi geliyor kocam bana ben kocama bakakaldik o da diyor ya bu sesler gidiyor o zaman dedim evde bile
rahat yok vallahi

Konu sahibi arkadaşım evin topuna diye mi söz verdin sanki nisanliyken tamam dedin diye omur boyu orda oturmak zorundamisin insan nasıl katlanır herşeyi geç rutubet seninkinin işine öyle gelmiş bence bahane sunuyor

Dünde bizim yatak odasından zil sesi geliyor kocam bana ben kocama bakakaldik o da diyor ya bu sesler gidiyor o zaman dedim evde bile
rahat yok vallahi
evet valla oyle geliyo her turlu ses karsi daireden en dip odalardan bile ses geliyo nebicim ev yapmislarsa.Yandakiler kavga ediyo baya bnim salonda kavga ediyolar net sesleri geliyo kavganin icinde oluyorum resmen

evet valla oyle geliyo her turlu ses karsi daireden en dip odalardan bile ses geliyo nebicim ev yapmislarsa.Yandakiler kavga ediyo baya bnim salonda kavga ediyolar net sesleri geliyo kavganin icinde oluyorum resmen
kavga neyse de başka sesler giderse çok tırstım suan

Haklısınız taşınmak çok zor ama bunları yaşayacagımı bilsem baştan bu evi kabul etmezdim
Zaten rutubet boyasıyla boyadık köpük kapladık kapandı gibi canım ama yine de bazı eşyaları çekemiyoruz onların arkasında varsa diye korkuyorum
Neyseki ömürboyu burda kalmıcaz tayin olcaz her an olabiliriz bakalım sırf bu evden gitmek için tayini dörtgözle bekliyorum

Konu sahibi arkadaşım evin topuna diye mi söz verdin sanki nisanliyken tamam dedin diye omur boyu orda oturmak zorundamisin insan nasıl katlanır herşeyi geç rutubet seninkinin işine öyle gelmiş bence bahane sunuyor
Yok canım ömürboyu kalmıcaz Allahtan
Tayin çıkabilir inşallah çıkar da gideriz bu evden diye dörtgözle bekliyorum:)

Hertürlü sesi ben de duyuyorum malesef neyseki sevişme sesleri gelmiyo :) :)
Ama işerken konuşurken vs hep duyuyorum sanki bizim evde on kişi yaşıyo gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…