- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Ayy evet ya kagittan sanki duvarlar hersey net duyuluyo aksam esim soruyo su sesi nerden geliyo niye acik biraktin diye tabiki yukardan bizden degil dedimBide milletin işemesini bile duyuyorum resmen konustugunu ettiğini :)
O çok kötü işte mahremiyet kalmadı :)Ayy evet ya kagittan sanki duvarlar hersey net duyuluyo aksam esim soruyo su sesi nerden geliyo niye acik biraktin diye tabiki yukardan bizden degil dedim
Bir yere kentsel dönüşüm girip evler yenilenince, metro, metrobüs, hastane gibi yenilikler eklenince ev fiyatları çok tavan yapıyor artık büyükşehirlerde yaşamak çok zorlaştı..benim size tavsiyem ufak tefek tadilatlarla çözülecekleri çözebilirsiniz, rutubet nem koruyucular özel uygulamalar var rutubetli yerler için onları yaptırmanızı tavsiye ederim, idare edilebiliyorsa taşınmak maddi, manevi anlamda çok zor .Katılıyorum, bi ara baktım yine yakınımdaki evlere baktım da kiralar uçmuş bide metro geliyo eşim baştan kabul etmeseydin diyo
Napcagım bilmiyorum inşallah hamile kalırsam ikna olur belki diyorum ama zor
Dünde bizim yatak odasından zil sesi geliyor kocam bana ben kocama bakakaldik o da diyor ya bu sesler gidiyor o zaman dedim evde bileAyy evet ya kagittan sanki duvarlar hersey net duyuluyo aksam esim soruyo su sesi nerden geliyo niye acik biraktin diye tabiki yukardan bizden degil dedim
evet valla oyle geliyo her turlu ses karsi daireden en dip odalardan bile ses geliyo nebicim ev yapmislarsa.Yandakiler kavga ediyo baya bnim salonda kavga ediyolar net sesleri geliyo kavganin icinde oluyorum resmenDünde bizim yatak odasından zil sesi geliyor kocam bana ben kocama bakakaldik o da diyor ya bu sesler gidiyor o zaman dedim evde bile
rahat yok vallahi
evet valla oyle geliyo her turlu ses karsi daireden en dip odalardan bile ses geliyo nebicim ev yapmislarsa.Yandakiler kavga ediyo baya bnim salonda kavga ediyolar net sesleri geliyo kavganin icinde oluyorum resmen
gelmez mi o tur seslerde geliyo onceden yukarimda evliler vardi baya ses geliyodu iyi onlar gitti bekar adam geldi cocuklariylakavga neyse de başka sesler giderse çok tırstım suan
Haklısınız taşınmak çok zor ama bunları yaşayacagımı bilsem baştan bu evi kabul etmezdimBir yere kentsel dönüşüm girip evler yenilenince, metro, metrobüs, hastane gibi yenilikler eklenince ev fiyatları çok tavan yapıyor artık büyükşehirlerde yaşamak çok zorlaştı..benim size tavsiyem ufak tefek tadilatlarla çözülecekleri çözebilirsiniz, rutubet nem koruyucular özel uygulamalar var rutubetli yerler için onları yaptırmanızı tavsiye ederim, idare edilebiliyorsa taşınmak maddi, manevi anlamda çok zor .
Yok canım ömürboyu kalmıcaz AllahtanKonu sahibi arkadaşım evin topuna diye mi söz verdin sanki nisanliyken tamam dedin diye omur boyu orda oturmak zorundamisin insan nasıl katlanır herşeyi geç rutubet seninkinin işine öyle gelmiş bence bahane sunuyor
Hertürlü sesi ben de duyuyorum malesef neyseki sevişme sesleri gelmiyo :) :)evet valla oyle geliyo her turlu ses karsi daireden en dip odalardan bile ses geliyo nebicim ev yapmislarsa.Yandakiler kavga ediyo baya bnim salonda kavga ediyolar net sesleri geliyo kavganin icinde oluyorum resmen
Hertürlü sesi ben de duyuyorum malesef neyseki sevişme sesleri gelmiyo :) :)
Ama işerken konuşurken vs hep duyuyorum sanki bizim evde on kişi yaşıyo gibi :)
gelmez mi o tur seslerde geliyo onceden yukarimda evliler vardi baya ses geliyodu iyi onlar gitti bekar adam geldi cocuklariyla
Ay hadi inşallah çıkarda gidersiniz o zaman valla ahahahahaYok canım ömürboyu kalmıcaz Allahtan
Tayin çıkabilir inşallah çıkar da gideriz bu evden diye dörtgözle bekliyorum:)
benim yukarıdaki teyze kulakları iyi duyuyor mu acaba
Ahahahaha kendimden şüphe ettim şuaneyvahlar ola
sessiz sinema oynamak gerek ozamanAhahahaha kendimden şüphe ettim şuan
Biraz sesi kıs sen debenim yukarıdaki teyze kulakları iyi duyuyor mu acaba
Ahahahhajaha o kadarda değil tabiki ama taaa nerdesin kapı sesi duyulunca tırstım bende isteBiraz sesi kıs sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?