Sakladığınız şeyleri ortaya dökün ve çok sevdiklerinizi doğacak çocuğa ayırıp diğerlerini bağışlayın. Biz koca koca evlere sığamazken bizim sakladıklarımıza muhtaç çok insan var.Artık istesem de atamam çünkü ikinci kızım geliyor,ilk kızımın küçüldüklerini,oyuncaklarını saklamıştım şimdi üstünden çıkan herşeyi saklıyorum ikinciye.Benim küçülmüşlerimi ilk kızıma saklıyorum böyle olunca ev fazlalık doldu.Arka balkon depo gibi,kendi evimizi kiraya verip daha büyük bir eve kiraya çıktık ama buna da sığamıcaz.iki kızı ya da oğlu olan anneler nasıl saklıyorsunuz,resmen atılmıyor satılmıyor.Depo lazım ama o da küçük anca bisikletlerimizi aldı alt kattaki depo.çıkamadım işin içinden.
O kumbaralari bildigin mahallede oturan teyzeler topluyor iki uc defa denk geldimatmaya kıyamadığım şeyleri hep satıyorum, kazandığım parayla yenisini alıyorum. gardrops dolap uygulamasından bebek eşyaları ürünleri giysileri çok gidiyo, bence satın. sattıklarınızla yeni alın. bizim belediyeler kıyafet kumbarası koydu mahallelere, olmadı atın oraya hayır olsun
Benimde iki tane oğlum var Allah bağışlarsa.. Ben kullanılabilecek gibi olanları kaldırıyorum.. Ve hafif deforme olanları atıyorum ama hala kullanilabilecek olanları ihtiyacı olanlara veriyorum.. Her kıyafeti kaldırmıyorum çünkü yani illa küçük kardeş büyüdükçe farklı şeyler görüp hoşumuza gidip alabiliyoruz vakumlu hurçlara koyup baza altına istif yapıyorumArtık istesem de atamam çünkü ikinci kızım geliyor,ilk kızımın küçüldüklerini,oyuncaklarını saklamıştım şimdi üstünden çıkan herşeyi saklıyorum ikinciye.Benim küçülmüşlerimi ilk kızıma saklıyorum böyle olunca ev fazlalık doldu.Arka balkon depo gibi,kendi evimizi kiraya verip daha büyük bir eve kiraya çıktık ama buna da sığamıcaz.iki kızı ya da oğlu olan anneler nasıl saklıyorsunuz,resmen atılmıyor satılmıyor.Depo lazım ama o da küçük anca bisikletlerimizi aldı alt kattaki depo.çıkamadım işin içinden.
Ne?Benim küçülmüşlerimi ilk kızıma saklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?