Ben genelde kıyafet kumbaralarına atıyorum. Çevredeki insanlara sorun yardıma muhtaç olanları, onlar söylerler. Ben birine vermek istediğim zaman öyle yapıyorum.Arkadaslar bağışlarınızı nereye yapıyorsunuz?
Bizim burada kiyafet kumbarasi var ama sayıları azaltıldı daha uzaklara konulmaya baslandi onun haricinde aslinda görerek vermek isterdim mahalle muhtarı pek ilgilenmiyor sanki
Ay burayı gözden kaçırmışım.ikinciye.Benim küçülmüşlerimi ilk kızıma saklıyorum
ben gördüm , bizim komşuların (ne yazık ki) ayrı ayrı 2 dairesi var binada ve biri bildiğin çöp evkırık bozuk eski hiçbir şeyi atmayıp o ikinci eve indiriyolar ve içeri yığıyolar , parasızlıktan falan değil (zaten bi daireyi buna ayıran adam fakir olmaz )camları falan hiç açılmaz arada kapı açılır içeriden garip küflü kokular.Zaten çok da uyuz sevimsiz tipler yakında belediyeye çöp ev diye ihbar edicem ciddili. Zaten çöplerini de oraya indirip biriktirip öyle atıyolarmış
Cok dogru soyluyorsunuz bende ilerde vitrinleri cocuklara kitaplik yapmayi dusunuyorum meselaIkici cocugum dogdugunda bende oyleydim
Bence 3 ay kullanmadigin birşeyi atacaksın veya ihtiyaç sahibine vereceksin
Kanepe baza altlarım boş
Dolaplarda giyecek/ kullanacak kadar eşyam var
Mutfak eşyasi da buna dahil
Hatta bu konuda eleştiri bile aliyorum yakınlarımdan " çok az mutfak eşyan var " diye
Ama pek umrumda degil, bana yetiyor eşyam
Temizligi kolay oluyor mis gibi
Geçen yılda salondaki içinde bardaklar ivırlar zıvırlar olan vitrini ve içindekileri birilerine verdim.inanin üzerimden yük kalktı
Kullanmadıgım eşyaların, temizleyerek hizmetçiligini yapmişım yillardir
Lazım olur demeyin, atın veya verin !
Allah Allah annem bana hiç küçülmüşlerini saklamamış bi de ilk defa duyuyorumArtık istesem de atamam çünkü ikinci kızım geliyor,ilk kızımın küçüldüklerini,oyuncaklarını saklamıştım şimdi üstünden çıkan herşeyi saklıyorum ikinciye.Benim küçülmüşlerimi ilk kızıma saklıyorum böyle olunca ev fazlalık doldu.Arka balkon depo gibi,kendi evimizi kiraya verip daha büyük bir eve kiraya çıktık ama buna da sığamıcaz.iki kızı ya da oğlu olan anneler nasıl saklıyorsunuz,resmen atılmıyor satılmıyor.Depo lazım ama o da küçük anca bisikletlerimizi aldı alt kattaki depo.çıkamadım işin içinden.
Evet misafir odasi da fazlalik bence deCok dogru soyluyorsunuz bende ilerde vitrinleri cocuklara kitaplik yapmayi dusunuyorum mesela
icindekileride kullanmayi tabi
Misafir odasi bile fazlalik geliyor zaman gectikce bende hepsinden kurtulma derdindeyim
Aynen benimde 6 aydir giren yok ben bile haftada bir giriyorum muze gibi ayniEvet misafir odasi da fazlalik bence de
Hem oturma hem gelen misafiri agirlamak icin tek oda yeter
Inanin 6 aydir bir kisi bile girip oturmadi
Ama ben defalarca temizledim
Çünkü toz oluyor
Kardeşlere birbirinin kıyafeti giydirilir tabii de bu biraz fazla değil mi sizce de?Benim küçülmüşlerimi ilk kızıma saklıyorum böyle olunca ev fazlalık doldu.
Kardeşlere birbirinin kıyafeti giydirilir tabii de bu biraz fazla değil mi sizce de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?