- 24 Ocak 2016
- 556
- 440
- 103
- Konu Sahibi Cilli_begonya
-
Bina icinden de yalitimda yapıliyor onları deneseniz memnun kalanlar var yapı malzemesi satan yerlerden tedarik edilebiliyorMerhabalar arkadaşlar...
Rabbim başka dert vermesin diyebilirsiniz.
Fakat...
Evim bir türlü ısınmıyor yanı ısı tutmuyor. Müteahhitle konuştum yalıtımı olduğunu söylemişti satın alırken 4 aydır oturuyorum evde. Büyük bi ev değil 2+1 (120 metrekare) ve 700 lira civarı doğalgaz ödüyorum eve annem gelince kadının ayakları üşüyor gelen her kişi bu faturaya bu ev soğuk diyor anlamadım ki. Cidden terliksiz gezmiyorum sanki yerler taş. Evet en üst katım bu dezavantaj farkındayım egede bi sahil kentinde oturuyorum aşırı bi iklimsel soğuğu yok ama çözüm bulamadım.
Evim yeni ama ilk ben oturdum petekleri ambalajını kendim açtım yinede temizletmek gerekirmi bilemiyorumPetekleri temizletmek işe yarayabilir
Bu da bı dert tabii çocuk var
Yok maalesef.Bu da bı dert tabii çocuk var mı hasta olmasın yavrucak
termostat taktirirdasaniz gazdan biraz daha kar etmis olursunuz ama 2+1 icin 120 m² baya geniş kaliyor.Merhabalar arkadaşlar...
Rabbim başka dert vermesin diyebilirsiniz.
Fakat...
Evim bir türlü ısınmıyor yanı ısı tutmuyor. Müteahhitle konuştum yalıtımı olduğunu söylemişti satın alırken 4 aydır oturuyorum evde. Büyük bi ev değil 2+1 (120 metrekare) ve 700 lira civarı doğalgaz ödüyorum eve annem gelince kadının ayakları üşüyor gelen her kişi bu faturaya bu ev soğuk diyor anlamadım ki. Cidden terliksiz gezmiyorum sanki yerler taş. Evet en üst katım bu dezavantaj farkındayım egede bi sahil kentinde oturuyorum aşırı bi iklimsel soğuğu yok ama çözüm bulamadım.
Alt katınızda kimse var mı, veya açıyorlar mı kombilerini?
120 metrekare küçük değil ki. Doğalgaz da pahalı. Eğer bütün gün kombi açıksa 700 tl çok gelmedi bana. Ama tabii mesele 700 tl ödemek değil, buna rağmen ısınamamak sanırım.
Termostattım vartermostat taktirirdasaniz gazdan biraz daha kar etmis olursunuz ama 2+1 icin 120 m² baya geniş kaliyor.
İnşallah öyledir de seneye böyle sorun yaşamam.Benim duyduğum ev sıfır ise ilk kıs biraz soğuk gecebilirmiş. Duvarlar anca ısınırmıs. Tabi ne kadar doğru bilemem.
Tesisat döşenirken içinde inşaat kalıntısı kalmış olabilir temizleyip deneyin derimEvim yeni ama ilk ben oturdum petekleri ambalajını kendim açtım yinede temizletmek gerekirmi bilemiyorum
Alt katınıza çok az gelmiş fatura, yerlerde soğuk diyorsunuz demekki yakmıyor. Alt yakmayıncada sizin ısınmanız çok zor. Pek çözümü yok gibiFaturalar panoyo yapıştırılıyor genelde geçen ay kendi faturamı ararken gayri ihtiyarı alt katı gördüm 40 lira falandı şaşırdım bu ay özellikle baktım 120 gelmiş iki de çoçuğu var ben anlamadım onların evi ara kat diye sıcak oluyor demekki. Ama benim özellikle yerler çok soğuk terliksiz gezilmez. Aynen verdiğim miktarın karşılığını biraz alsam gam yemeyeceğim
Faturalar panoyo yapıştırılıyor genelde geçen ay kendi faturamı ararken gayri ihtiyarı alt katı gördüm 40 lira falandı şaşırdım bu ay özellikle baktım 120 gelmiş iki de çoçuğu var ben anlamadım onların evi ara kat diye sıcak oluyor demekki. Ama benim özellikle yerler çok soğuk terliksiz gezilmez. Aynen verdiğim miktarın karşılığını biraz alsam gam yemeyeceğim
Faturalar panoyo yapıştırılıyor genelde geçen ay kendi faturamı ararken gayri ihtiyarı alt katı gördüm 40 lira falandı şaşırdım bu ay özellikle baktım 120 gelmiş iki de çoçuğu var ben anlamadım onların evi ara kat diye sıcak oluyor demekki. Ama benim özellikle yerler çok soğuk terliksiz gezilmez. Aynen verdiğim miktarın karşılığını biraz alsam gam yemeyeceğim
Komşuyu değişemiyeceğim gibi kiracı olsam kesin evi değişirdim ama evi yeni aldım maalesef keşke merkezi sistem bi yerden alsaydım hiç bilemedimki bunları düşünemedimAlt katınıza çok az gelmiş fatura, yerlerde soğuk diyorsunuz demekki yakmıyor. Alt yakmayıncada sizin ısınmanız çok zor. Pek çözümü yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?