Evim ısınmıyor çözüm???

Alt yakmayınca sizi de kötü etkiler. Bizim ki de yakmıyor. Küçükte çocuğu var halbuki. Bana 150 civarı fazla geliyor ondan. Misafiri gelince utandığındanmıdır bilmem yakıyor ve ben fark ediyorum yaktığını. Yerler ısınıyor

Şikayet etme hakkınız var, hukuk sizden yana bu konuda

Benim termostat 24 önce devreye girmiyor her kombi aynı değil takılırken söylediler 24 dereceden aşağı çalışmaz diye 25 26 denediniz mi hiç ?

Açıkçası bazen hayıflanıyorum bazende sinirleniyor günün sonunda olsaydı yakarlardı herhalde diyorum bazen hukuk sizin yanınızda olsa vicdanı boyutu oluyo maalesef
Komşunuzu tanıyıp karar verin o zaman. Ben 2 yıl boyunca 500-600 öderken alt katım-yaşlı teyze - 50-100 ödedi. Hep vicdan yaptım yoktur da yakmıyordur, yazıktır, günahtır diye. Birgün günde otururken 'alttan üstten cayır cayır yanıyor ben arada sıcacığım, çocuklu ailelerin olması güzel' deyip höpürdeterek çayını içence çok kızmıştım.

Bizim alt katımız kocaman boş dükkan bizimde evimiz sıfır ilk kışı bu ama daha az paraya güzel ısınıyoruz sadece alt daireden kaynaklı değil ayrıca yakar yakmaz kimseyi bağlamaz ki ben mesela gece asla açmam paradan değil yatamıyorum sıcaktan boğazımda kuruyor gündüzde havalandırırım bi güzel sonra açarım üst katta ki sabah evin buz gibi oluyo diyebilir mi ona ne? 1.si peteklerin ısısını kontrol edin açtığınız ısıya sahip mi ve havasını alın yeni demeyin alın mutlaka 2.si evi havalandırın bol bol ben soğuk memlekette ısınıyorum sizin bu kadar ödeyip ısınmamanız üzücü.

İnsan utanır yok ama garip bir çağdayız

Yeni evler soğuk olur. Duvarlar bile soğuktur. Dışardan güneş alıp içerden yaşam ile ısınacak. Bikac sene sürebilir. Oturduğunuz odada ufo kullanın ek olarak

benimde evim aynı şekilde. sıfır 2+1. termostattan ayarladığım dereceye hiç gelmiyor. geçen kış çok daha soğuk oluyordu 600-700 ödüyordum bu kış bir tık daha sıcak oluyor 400 ödüyorum. bir iki kış soğuk geçer dediler sıfır bina olduğundan dolayı o yüzdendir diye düşünüyorum. alt katım boş bir de. altın karşısı en fazla 200 ödüyor onlar bir duvara köpükten yalıtım yapmışlar içerden, baya soğuğu kesiyor diyorlar bir araştırın isterseniz

Ara katta oturmak ısınma acisindan cok onemli. Ama en onemlisi de alt katin bos olmamasi. Gecen yil alt katim bos idi. Ne kadar yakarsam yakiyim cok verimli ısınamadim, hirka ve battaniyelerle kısı gecirdim hatta cok ayaz oldugunda elektrik ocagını da yaktim ve sitede en fazla dogalgaz faturasi odeyenlerden biriydim. Bu yil alt katima birisi tasindiktan sonra tum kışı t-shirtle gecirdim ve dogalgaz faturam ucte bir oraninda azaldi.

Sıfır ev olduğu için ısınması yani en azından ılınması vakit alacaktır lakin siz daha ılıman bölgedesiniz İzmir için çok sanki bu fatura mütehattler herşeyi söyler ona göre kiracı olsakta bizim dairelerde projeden ödüllü ev sahibi terası olduğu gibi değiştirip yeniden yapmasına rağmen yan taraf mütahitin dairesinden su alıyor duvarlar şişti düşünün gerisini. Önceliğim ilk sene olmasından yana ama iklim şartları kafa karıştırıcı. Diğeri ise kesinlikle izolede bir sıkıntı vardır bir yalıtımcı ile görüşüp artık yeniden bir sıvamı olur nasıl olur tabi ki onlar değerlendirecektir ama mütahit işi ne yazık ki böyle alıyorsunuz aldığınız kadar yine masraf ediyorsunuz. Ama şu an için yeni bir projeyse mütahitin üstleneceği masraf üzerlerine gidin bilginiz olsun

Eğer aç kapa yapıyorsanız
Peteklerin önünü kesecek mobilya varsa
Evde bazı odalar açık bazı odalar kapalıysa normaldir bu şekilde olması sürekli aynı ısıda her oda yakarsanız hem faturanız düşer hemde evdeki sıcaklık sabit kaldığı için extra harcama olmaz bunları yapmıyorsanız bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…