- 15 Kasım 2016
- 1.486
- 2.656
- 133
- Konu Sahibi Cilli_begonya
Yeni ev artı en üst kat olunca ısınma zorluğu oluyor maalesef.Ve alt kat yakmazsa ısınmanız zor gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üst kattan ev alırken iki kez düşünmek lazım birde komşu yu bilmiyoruz. En iyisi merkezi sistem herkes belli derecede yakmak zorunda işte bunları bilemedim maalesefYeni ev artı en üst kat olunca ısınma zorluğu oluyor maalesef.Ve alt kat yakmazsa ısınmanız zor gibi.
Yeni ev öyle oluyor, seneye nasipse ısınırsınız. Biz de geçen yıl çok çektikEvim yeni ama ilk ben oturdum petekleri ambalajını kendim açtım yinede temizletmek gerekirmi bilemiyorum
Aha bakayım ben valla geçen böyle birsey var mı diye düsünuyordumTchibo da terlik şeklinde sıcak su torbası satılıyor.Terlik gibi ayağına giyiyorsun ondan alın annenize rahat eder.
Kesinlikle benim evde en üst kat merkezi sistem olmasa bizde ısınamazdıkÜst kattan ev alırken iki kez düşünmek lazım birde komşu yu bilmiyoruz. En iyisi merkezi sistem herkes belli derecede yakmak zorunda işte bunları bilemedim maalesef
Alt yakmayınca sizi de kötü etkiler. Bizim ki de yakmıyor. Küçükte çocuğu var halbuki. Bana 150 civarı fazla geliyor ondan. Misafiri gelince utandığındanmıdır bilmem yakıyor ve ben fark ediyorum yaktığını. Yerler ısınıyorFaturalar panoyo yapıştırılıyor genelde geçen ay kendi faturamı ararken gayri ihtiyarı alt katı gördüm 40 lira falandı şaşırdım bu ay özellikle baktım 120 gelmiş iki de çoçuğu var ben anlamadım onların evi ara kat diye sıcak oluyor demekki. Ama benim özellikle yerler çok soğuk terliksiz gezilmez. Aynen verdiğim miktarın karşılığını biraz alsam gam yemeyeceğim
Şikayet etme hakkınız var, hukuk sizden yana bu konudaFaturalar panoyo yapıştırılıyor genelde geçen ay kendi faturamı ararken gayri ihtiyarı alt katı gördüm 40 lira falandı şaşırdım bu ay özellikle baktım 120 gelmiş iki de çoçuğu var ben anlamadım onların evi ara kat diye sıcak oluyor demekki. Ama benim özellikle yerler çok soğuk terliksiz gezilmez. Aynen verdiğim miktarın karşılığını biraz alsam gam yemeyeceğim
Benim termostat 24 önce devreye girmiyor her kombi aynı değil takılırken söylediler 24 dereceden aşağı çalışmaz diye 25 26 denediniz mi hiç ?Evimin bi cephesi güneşli diğeri güneş almıyor dış sıcaklık 65 de iç termostat 24 ayarladım da hiç 24 olmadığı için kombi yoğuşmaya geçemiyor maslesef termostatımı kontrol ettirdim bozuk değilmiş
Açıkçası bazen hayıflanıyorum bazende sinirleniyor günün sonunda olsaydı yakarlardı herhalde diyorum bazen hukuk sizin yanınızda olsa vicdanı boyutu oluyo maalesefŞikayet etme hakkınız var, hukuk sizden yana bu konuda
Bütün dereceleri denedim en son bozuk diye tessisatçı bile getirdimBenim termostat 24 önce devreye girmiyor her kombi aynı değil takılırken söylediler 24 dereceden aşağı çalışmaz diye 25 26 denediniz mi hiç ?
Komşunuzu tanıyıp karar verin o zaman. Ben 2 yıl boyunca 500-600 öderken alt katım-yaşlı teyze - 50-100 ödedi. Hep vicdan yaptım yoktur da yakmıyordur, yazıktır, günahtır diye. Birgün günde otururken 'alttan üstten cayır cayır yanıyor ben arada sıcacığım, çocuklu ailelerin olması güzel' deyip höpürdeterek çayını içence çok kızmıştım.Açıkçası bazen hayıflanıyorum bazende sinirleniyor günün sonunda olsaydı yakarlardı herhalde diyorum bazen hukuk sizin yanınızda olsa vicdanı boyutu oluyo maalesef
İnsan utanır yok ama garip bir çağdayızKomşunuzu tanıyıp karar verin o zaman. Ben 2 yıl boyunca 500-600 öderken alt katım-yaşlı teyze - 50-100 ödedi. Hep vicdan yaptım yoktur da yakmıyordur, yazıktır, günahtır diye. Birgün günde otururken 'alttan üstten cayır cayır yanıyor ben arada sıcacığım, çocuklu ailelerin olması güzel' deyip höpürdeterek çayını içence çok kızmıştım.
Betekleriniz nasıl peki ısınıyor mu herkez yeni bina zor ısınır demiş ama benim evimde yeni altın üstüm boş ısınıyor bende Ege'de oturuyorum 300 geliyor metrekarede aynıBütün dereceleri denedim en son bozuk diye tessisatçı bile getirdim
Yeni evler soğuk olur. Duvarlar bile soğuktur. Dışardan güneş alıp içerden yaşam ile ısınacak. Bikac sene sürebilir. Oturduğunuz odada ufo kullanın ek olarakMerhabalar arkadaşlar...
Rabbim başka dert vermesin diyebilirsiniz.
Fakat...
Evim bir türlü ısınmıyor yanı ısı tutmuyor. Müteahhitle konuştum yalıtımı olduğunu söylemişti satın alırken 4 aydır oturuyorum evde. Büyük bi ev değil 2+1 (120 metrekare) ve 700 lira civarı doğalgaz ödüyorum eve annem gelince kadının ayakları üşüyor gelen her kişi bu faturaya bu ev soğuk diyor anlamadım ki. Cidden terliksiz gezmiyorum sanki yerler taş. Evet en üst katım bu dezavantaj farkındayım egede bi sahil kentinde oturuyorum aşırı bi iklimsel soğuğu yok ama çözüm bulamadım.
Sıfır ev olduğu için ısınması yani en azından ılınması vakit alacaktır lakin siz daha ılıman bölgedesiniz İzmir için çok sanki bu faturaMerhabalar arkadaşlar...
Fakat...
Evim bir türlü ısınmıyor yanı ısı tutmuyor. Müteahhitle konuştum yalıtımı olduğunu söylemişti satın alırken 4 aydır oturuyorum evde. Büyük bi ev değil 2+1 (120 metrekare) ve 700 lira civarı doğalgaz ödüyorum eve annem gelince kadının ayakları üşüyor gelen her kişi bu faturaya bu ev soğuk diyor anlamadım ki. Cidden terliksiz gezmiyorum sanki yerler taş. Evet en üst katım bu dezavantaj farkındayım egede bi sahil kentinde oturuyorum aşırı bi iklimsel soğuğu yok ama çözüm bulamadım.
Eğer aç kapa yapıyorsanızMerhabalar arkadaşlar...
Fakat...