- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi byzaahuseyin
burdan bişey anlaşılmıyor. içinize sindiyse bize ne. ben sadece fikir belirttim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahahBeyza evlende kurtulalım :)))
Ne guzel cok dogru soyluyorsunzSöyledikleri fikrinizi değiştiriyorsa doğruluk payı var demek ki. Ama yinede annenizin tavrını onaylamıyorum yeni evlenecek çiftlerde genelde stres oluyor etrafının da yapıcı olması gerektiğini düşünüyorum anası dahi olsa.
Ben normalde annemle hiç anlaşamam ama hakkını ödeyemem evlenme dönemimde her fikrini kırmadan ve yapıcı olmaya çalışarak söyledi. Fikrimi değiştirmediğim zamanda sen bilirsin ama şu şekil olsa daha iyi olur diyip konuyu kapattı.
Bahçesi var ama ev sahibi hic bakmamis bakimsizŞaka bir yana yaşayacak olan sensin tabiki anneler en güzelini ister ama bulunduğun ortamı güzelleştirmek senin elinde..Evin önünde bahçe varmı ? Ben senin yerinde olsam ev sahibi ile konuşur orayı eker biçerim :))) Miss gibi mustakıl ev biz arayıpta bulamıyoruz.
Selamlar herkese:) önümüzdeki ay evleniyorum ve evim tutuldu benim istedigim yerdi hemen gidip tuttuk cok şükür . Ama ev tutuldugundan beri annem 1 kez bile gule gule otur şu guzelmis bu iyiyms demedi evin ilk fotoğrafını gördü ayy kartonpiyer yokmu ayy ev sahibin üst kattami ayy 2 katli mustakil bi ev ve cevrede kimse yokmu köy gibi biyer hic begenmedim filan die. Dolayısıyla cok canım sıkılıyor kayinvalidemin yaninda da diyo hep evin hic guzel degl die oda diyo nasilsa kiracilar otursunlar oturduklari kadar sonra çıkarlar sende hevesini kırma çocukların kısmet oraymis 150m2 ev tertemiz ferah ferah otursunlar iste die. Evi teslim aldık ve yerlerin verniksiz tahta oldugunu gördük bu seferde ayyy iğrenç bildigin eski ev falan demeye başladı ve açıkçası ben evimden de sogumaya başlıyorum cok canim sıkılıyor çok uzuluyorum 1 kez bile yapıcı konusmadi :/
Demeyin :/ temizlik takintili bi insanım nasil temizlenmeyen yer :/Annen azda olsa hakli...
Sen ilk defa ev kurduğun için belki bilmiyorsun ama verniksiz tahta yer "temizlenmeyen" yer demek...
Kartonpiyer duvar veya tavan... mobilya asmaya kalksan tutmaz, avizeleri asmakda zorlanirsin vs.
Ev tutarken en önemli faktörlerden biridir evin yeri... zemin tahta olunca mobilyalar zangir zangır sallaniyor mesela...
Neyse... hayirli olursun.
Evin fiziki koşullarını bilemem de ev sahibi ile aynı apartmanda oturmak çok sıkıntı.Üstelik siz yeni evli olucaksınız.Annen senin için iyisini istiyor ama üslûbu seni üzüyor olmalı.
Bi' de bu aklıma şu geldi , bu kızlar evlenirken annelere bi' düşman oluyolar , evlendikten kısa süre sonra da anneeeem haklıymışsın moduna giriyorlar.Çok arkadaşımda gördüm bunu.Bence bu evlenmeden önce her şeyin toz pembe görünmesinden kaynaklı anne tecrübelerine kulak tıkamaktan oluyor.Siz de dikkatli olun.Kayınvalideniz de yapıcı konuşur elbet ev kötüyse bile.Ucuz diye vs öyle konuşuyodur.Anneler çoğu zaman doğruyu söyler ha bu doğruları yanlış şekilde söyleseler de doğrudur.
Saol canim :) evet biraz yokluk çekmiş ilk evlendiginde ama suan cok iyi maşallah bide şöyle mesela annem benden daha güzel giyinir daha cok gezeer hergun biyerdedir sehir dışına da açılır tek başına yada arkadaslaryla hani o genclik yıllarını anlatrdi bana süt bulamazdm bebegme nisasta su falan karıştırır icirirdim hep başkalarının eski esyalariyla evlendim 3 tekerlekli arabamiz vardı takır takır giderdik diye :) ama simdi cok cabuk unuttu sanırım o günleri her istedigi yapılıyor alınıyor babam saolsun onun için hep yukseklerde takılıyor:))
Fotoğraf yukleyebilirseniz cok merak ettm :) kendi evinizmi kiramiAnneniz muhtemelen sizin daha rahat etmenizi istediği için böyle diyordur . Belki üslup biraz yanlıştır ama niyetinden şüphem Yok , anne sonuçta ... ama ben başka bir konuya deyinmek istiyorum ;
Genel olarak insanımızdaki *yeni bina , yeni ev* takıntısını anlamış değilim . Ben şu anda 1800’lü yıllardan kalma bir binada yaşıyorum . İlk kurulduğunda kimsesiz çocuklar yurduymuş , sonra okul olmuş son 5-6 senedir ise bina (ev) olarak kullanılıyor . Ama bir insan , yeterli yapmak istesin , oturduğunuz yeri güzelleştirmekte herşey insanın elinde . Hayal gücünün sınırı var mı ? Bir fotoğraf yüklemeye çalıştım ama beceremedim , bunu da ‘lütfen bakın bu ev 1800 ‘lü yıllardan kalma gibi mi duruyor ?’ demek için yükleyecektim :) neyse ..
herşeyi eşim ile beraber yaptık . Yerler, Dolaplar , yemek masası , mutfak tezgahı .. şimdi ise milyon dolarlık evlere değişmem evimi . Moralinizi bozmayın, önemli olan huzur (!) evliliğinizin tadını çıkarın , en kötü , başka bir yere taşınırsınız !
Sevgiler :)
Bu binanın eski hali (1800-1900 ) şimdi tabii ki böyle korkunç görünmüyor . :) evin içinden de yüklemeye çalışacağım tekrarFotoğraf yukleyebilirseniz cok merak ettm :) kendi evinizmi kirami
Fotoğraf yukleyebilirseniz cok merak ettm :) kendi evinizmi kirami
Perili köşk gibiymis vallahiBu binanın eski hali (1800-1900 ) şimdi tabii ki böyle korkunç görünmüyor . :) evin içinden de yüklemeye çalışacağım tekrar
Aynen ama şimdi öyle durmuyor :) işaret koyduğum yerler , bizim camlarımız :)))Perili köşk gibiymis vallahi![]()