Evimde büyük sorunlarım var

birbilseydin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
126
0
46
İzmir
çıldırıcam evimde büyük sorunlarım var bunun facesindeki kadınla alakalı olduğunu düşünüyorum hiçbirşey ıspatlayamıyorum bizden uzakta çalıştığı için geldiğindede sürekli beni aşşalıyo hakaret ediyor herşey o facesinde biliyorum başka nasıl ıspatlıya bilirim ailemi kışkırtıyor bana iftira atmaya başlıyor hiç birşey yapamıyorum görmek istiyorum gözlerimle yüzüne vurmak istiyorum yanlış biliyorum ama yapmalıyım nasıl bilmiyorum yada başka bir akıl verin bana lütfen

Bunları yapan eşiniz mi?

Şifrelerini biliyor musun, o şekilde takip etmeye çalışsan?

ewt ilk şifresini biliyorum benim şüpelendiğimi anlyınca değiştirdi tele kod gidiyomuş ben uğraşınca dahada hırçınlaştı uzakta çalışmaya başlıyınca sapıttı sanki yüzümüze bakmıyor artık 1 yaşında ki bebeğim çıldırıyor ya onun için bin hak etmedik bunları

canım onun lep tepu var asla bu bilgisayardan girmiyor kendi lep topunuda şifre koymuş ne olursun olsun bize elletirmiyor çocuklar yalvarıyor ama kesinlikle dokunturtmuyor bile

ben hamileyken kaç defa onu konuşurken gördüm kadınla okeyde tanışmış onunla silmicemdedi arkadaşım dedi bana ama sabahlara kadar konuşuyodu kadına mesaj attım eşimle aranızda ne var diye cvp vermedi eşime şikayet etmiş beni biizm adımızda gereksiz fazlalıklar aralarında o zaman msn şifresini biliyodum birazını okudum tabi eşim silmiş çoğunu bişey yapamadım ama anladım o zaman yeniymiş şimdi ilerletmişler anladığım kadarıyla eşim o kadını bana övüyordu sen onun gibi olamsın diye herşeyde o vardı kavgamızda madem aranızda neden sürekli övüyorsun diyorum bende yok sadece arkadaşlarmış ellerim titiriyor yazamıyorum o kadar çok şey varki yaşadığım ben bu adamın yatalak kardeşi ve babasına bakıyorum yazıklar olsun o yok dört dörtlük bakıyorum çocuklarınıda ailesinide geçmiş karşıma onu övüyor bana sabahlara kadar neden konuşuyor uzak olduğu için da dahada değişti bize karşı

Eee peki bu durumda siz ne yapıyorsunuz?

Hala o adamla aynı evi paylaşıyorsunuz...

Boşanmayı düşünmüyor musunuz?

Siz hiçbirşey yapmak zrunda değilsiniz.Bir konunuz daha var boşanmak istiyorum diye.
Vazmıgeçtiniz boşanmaktan.
Böyle bir adam boşanılmayı hakediyor kesinikle.
İstemiyorsan boşa kardeşim ne sabahlara kadar elin karısıyla görüşüyorsun netlerde.Birde utanmadan o karıyı
gelmiş karına övüyorsun bu ne cürret.
Hem evli hem 3 çocuk babası.
Nerde bunun kocalığı nerde babalığı.
Soğan erkeği!

Bu kadar çok belirti varsa aldatıldığınızı ıspatlamak için geç kalmışsınız malesef.
Siz şüphelendiğinizi söyledikçe o delilleri ortadan kaldırmış.
Çok zor durumda iseniz bebeğinizi annenize bırakıp ,kocanızı izlemeye gidebilirsiniz mesela bir hafta sonu.
Eğer dediğiniz gibi bir ilişkileri varsa mutlaka hafta sonları buluşuyorlardır.

boşanamıyorum ailem sahip çıkmıyor küçük bebğim var nereye gidim çalışamam bebk olmasaydı olurdu kesinlikle ama o var 3 çocuk

boşanamıyorum ailem sahip çıkmıyor küçük bebğim var nereye gidim çalışamam bebk olmasaydı olurdu kesinlikle ama o var 3 çocuk

Siz aslında her şeyi biliyorsunuz.
İspatlasanız yine boşanamadıktan sonra neye yarayacak,
sadece yine yaralanan , hor görülen siz olacaksınız...

Hiç mi çıkar bir yolunuz yok ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…