Evimde büyük sorunlarım var

Yorum yaptim diye istedigin yere sikayet edebilirsin. Madem konu aciyorsun acmadan once su su su kisiler yorum yapamasin diye admine ilet.
Sosyal devlet ilkesi herkes icin gecerlidir, sadece devlette calisanlara degil. Ayrica devlet tum vatandaslarina esit davranmak ayni haklari saglamak durumunda.
Ben sirtimi devlete dayadim, o benim her istedigimi karsilamak zorunda mantalitesi kabul edilemez.
Konuyu acan arkadas, kendisini elestiren arkadasa olan cevabimi begenmis (isine gelen cevap cunku), isine gelmeyen cevaplara ise cevir kazi yanmasin modunda.
Mesela bir arkadas esinin is durumuna gore evleneydin madem demis, cevap: evlendikten sonra atandi.
Esin orada calismayi kabul etmedigi halde atandi oyle mi? Bir kere TSK da da olsan tercih belirtiyorsun. Esin de evlilikten once veya sonra orada calismayi kabul etmis mi? Evet.
Simdi neyin aglamasi bu?
Bazi arkadaslar da ama o hamile ama o evli demisler. Benim de iki arkadasim Sirnak'ta ogretmen biri bekar digeri evli. Evli olan evli oldugu icin batiya gelsin, digeri bekar oldugu icin surunsun.
Isler acimayla donseydi, devletin sevenlere aciyip onlari bir araya getirme misyonundan once butun issizlere aciyip is vermesi lazim.
Sen davani ac, ozel sektorde nasil ki kontrattaki sartlari kabul ediyorsun, devlette calisanlarda devletin yasalarini tanimak zorunda. 4 sene demis mi demis. Sen vergi veriyor olabilirsin, ben de veriyorum, ve vergimi devlette calisanlar mutlu aile tablosu cizsinler diye vermiyorum, devlet is yapsin diye veriyorum nerede is varsa oraya adam atansin.

Bende durumu daha iyi anlayabilmek için annezeynep in sorduğu sorulara katılıyorum.Yanlış anlama ama benim aklıma birde şu geldi eşin senden 15 yaş büyükmüş ve severek evlenmemişsin sanırım acaba bunlar cinsel hayatınıza da yansıyor muydu.Amacım seni suçlamak değil belki cinsel hayatınız monotonsa buda eşini etkilemiş olabilir.Haklı mı tabiki haksız sen çocuklarınla ilgilenirken adamın aklı başka kadındaymış çok iğrenç.Birde kadında evliymiş ya şunuda düşündüm demekki kadın çok istekli cinsel konulardaki eşini aldatacak kadar ileri gitmiş, eşinde onda ne buldu acaba merak ettim tabi eşinde o kadında mide bulandırıcı tek kelimeyle.Eminim sen o kadından çok daha güzel, bakımlı vede akıllı bir bayansın ama erkeklerin mideleri evdeki hanım hanımcık eşlerini aldatacak kadar geniş ne yazıkki.Sen ne yap et boşan arkadaşım ailenin arkanda olmaması üzücü ama biz kadınlar çok güçlüyüzdür şimdi bunlara rağmen dik durabiliyorsun ya hayatında kocan olmadan dimdik durup hayatına devam edebilirsin.Allah yardımcın olsun arkadaşım

Birkez daha gordum ki kadin kendini ve tum zamanini evine esine ve cocuklarina adamayacak

Hepsine bagli olacak ama bir de kendi dunyasi olacak

Yeri gelecek kursa gidecek yeri gelecek alacak kitabini balkonda yarim sa mola verecek yeri gelecek uc bes el emegiyle para kazanacak

Bagimsiz bir birey olacak yani
Olacak ki esi de ona saygi duyacak
Cocuklarin annesi kocanin karisi degil kendi basina bir birey

Biz maalesef fazla anac ve evcimen oluyoruz
Kaybetme korkusu olmayan bir erkek her zmn aldatabilir cunku ortalikta her cesit kadin var
Hayatta biraz gizem iyidir diye dusunuyorum

Esinle mutlu zamanlariniz oldu mu canim?
Yoksa hep monootn ve zoraki bir evlilik miydi?

üç çocukla artı hasta bakan bir kadın aynaya bakacak fırsat bulamaz
erkeğin nankörlüğü işte
hasta ailesine bakıcı tutsaydı eşine ilgi alaka sevgi gösterseydi başkalarıyla aşk yaşayacağına eminim eşide o gereksiz fazlalıklar diyen kadından daha mutlu ederdi adamı
gereksiz fazlalıklar diyen kadın acaba yatalaklara bakabilecekmi
hiç sanmam bilse arkasına bakmadan kaçar
iyiymiş valla hem hasta aileme bak hem çocukları büyüt tüm kahrı sen çek aşk meşk derdine düşsün adam
doğruya dert yok tasa yok aşktan başka ne düşünülürki
birde utanmadan kadını övüyomuş

allah yardımcın olsun cnm bnm dicek birşey dahi bulamıyorum ama evet hiç bir şeyin garantisi yok ama şunu da söylemek istiyorum hayatta ne yaşarsanız yaşayın ne olursa olsun ne yaparsanız yapın hiç bir şeye mecbur değilsiniz... kendini harap etme cnm 2 kere düşün bir kere adım at sakin kafayla düşün ölç biç tart doğru olan neyse onu yap..

Senin iyilik için,vicdanın için yaptığını eşin eziklik olarak algılamış.Sen çocuklarına,yatalak ailesine bak oda sana bunları yapsın.
Bırak arkadaşım aile ise onun ailesi, sen çocuklarınla ilgilen neden bunu çekiyorsun inanki daha iyi bi hayatın olur.Korkma hiç bişey şu anda yaşadığından daha kötü olamaz.Aldattığını ispatlarsan mahkemede tazminat hakkın olur en azından geçişi rahat atlatırsın. Sen ona muhtaç değilsin o sana muhtaç. Sen gittiğin an darma dağın olur, senin kıymetini anlar ama bence geri dönüp bakma bile..
Allah yardımcın olsun

eşimle mutlu zamanlarımız olmazmı çocuklar uyuduktan sonra markete gider bir sürü alış veriş yapardık sabaha kadar yatakta filim izlerdik odamızda televizyonumuz var mesela ben korku filimleri severim bana hep gelirdi sana bir filim aldım bayılıcaksın derdi bir açardık kavga dövüş her seferinde inanıyordum mesela ona :)

Siz dün bir iletinizde demişsiniz ki..

"sevmedim ama adam sandım ben onu sevmeye çalıştım"

Şimdi bu iletiniz bende şöyle bir izlenim uyandırdı..
Siz bu insanı sevmişsiniz ama şu anda kadar kırgınsınız ki sevmediğinize inandırmaya çalışıyorsunuz kendinizi..
Tabi bu benim düşüncem

o konuda hiç bir sorunumuz yoktu moloton bir evliliğimizde yoktu kesinlikle sadece ben fazla neşeliyim mesela o daha ağır sevmiyorum diyordu öyle benimde içim kıpır kıpır napim oda çok somurtur tek nedeni odur sevmem somurtan insanları o kadın allah yaratmış ama çirkin demem az kalır yanında asla kıskandığımdan falan değil ama benim tahmin ettiğim kadar kadının profiline bakıyorum ünüversite mezunu ağzı iyi laf yapıyor kendi işini kurmuş bir kadın bense ilk okul mezunuyum ayrıca eşim öyle pek fazla pek fazla cinselikle illgili değil biizm sorunumuz

hayatımdaki tek erkek o oldu onun yanında büyüdüm alışkanlık sadece

evi terkettiğini bir daha dönmeyeceğini söyledi demiştiniz sanırım mesajla,maddi açıdan ona bağımlısınız bunu da farkında,bu şahsiyetsizliğine bakılırsa gelmeyince maddi açıdanda sizi sıkıntıya sokar yanılıyormuyum?birde babası ve kardeşinin akli melekeleri yerindemi öyleyse durumun farkındalarmı ne yorum yapıyolar bunu da merak ettim...

2 seçenek var;
Ya herseyi ortaya döküp bosanacaksiniz
Ya da herseyi olduğu gibi birakicaksiniz

Herseyi ortaya döküp evli kalırsanız, aranizdaki saygı biter, seviye düşer, asker arkadaşı değilsiniz eşinizin
Evli kalacaksanız ortaya dökmezseniz en azından aranızda bir mesafe olur bu konuda

Bosanacaksaniz delil toplayın, o zaman istediğinizi yapın derim ben.

şu anda hiç kimsenin haberi yok söylemedim babası oldukça yaşlı zor yürüyor kardeşi küçük bir çocuk nasılsa oda öyle 35 yaşında haberleri olsa söylicekleri şey sen otur o döner dolaşır gelir dicekler her ay bana göndericekmiş bende evi bırak hiç birşeyini istemiyorum dedim gurur yaptım bir anda ne yapıcağımı şaşırdım şeytan diyor bakma ailesine umursama çocuklarınla ye iç gez aptallığımdan dayanamıyorum onları öyle görünce

bırak inceldiği yerden kopsun.sen neden bu kadar korkuyosun kuldan?rızkı veren ALLAH.illaki sana bi yol açacaktır.ona sıgın,güven....

Ah canım allah güç kuvvet versin. insallah tez zamanda hayatın düzene girer.Gerçekten çok üzüldüm.Gördüğüm kadarı ile adam evliliğini bitirmiş sadece kagıt üzerinde kalmış. Oda şu anda sana muhtac kişiler oldugu için.

Erkeklerin bu kadar şımarmasının nedeni yine biz kadınlar maalesef.herşeyi çok fazla sahipleniyoruz.

Aslında bakacaksın başka bi kadın mı ver eminsin karşına alacaksın madem beni istemiyorsun işte çoçukların,baban,kardesin size mutluluklar dilerim deyip arkana bile bakmadan çıkacaksın.

Bak bakalım aşk sevgi sevgili kalıyormu.Ama maalesef yapamıyoruz.yapanıda biz kadınlar öncelikle afaroz ediyoruz.Erkekler sapsız üzüm misali dolasıyor.keyfine bakıyor vur patlasın çal oynasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…