Arada ki yorumları okumadım kusuruma bakmayın. Ama söylemek istediklerim var konunuzun girişiyle ilgili.
Havas ilmiyle ilgili biri olarak eger evinizde musalllat gibi bir durum düşünüyorsanız başlangıçta korkmayacaksiniz. Cunku korkuyla beslenirler
Ayrıca nas felak ayetel kursi yi içinjzden degil konuşur gibi sesli okuyacaksınız. Cunku bu varlıklar o seslerden alınan moleküller ve elektriksel manyetiklikten etkilenir. Içinizden okuduğunuz etkili olmaz.
Ayrıca musalllat olayının belirtileri vardır sadece kapı açılması degil fiziksel ve ortamsal belirtileri vardır.
Bence sizin ev sahibinizin oğlunun ısı gibi duruyor bu olay. O yuzden sağlam kamera kaydıyla bu olayı ortaya çıkarın. Ev bulmak taşımak zordur biliyorum hemen tasın diyemem bu yuzden kamera etkili olacak. Lütfen korkmayın musallat olayı oyle basit birsey degil inanın
33 yaşındayım kırmızıyla işaretlediğim yeri ilk kez senden duydum...acaba diyorum bize mi eksik öğretiyorlar yoksa sen mi kendince fetva veriyorsun?
her ortamda dışımızdan mı okuyacağız sureleri... içimizden okuyunca faydası olmuyor mu?
Fetva vermek haddime degil. Fetva amaçlı da yazmadım. Iğnelemeyi görmezden gelip açıklama yapayım.
Bayanın evinde onun tabiriyle paranormal olaylar oluyor. Ve islamı Kültür'de yetişmiş insanlar olarak aklımıza ilk basta cinni varlıklar geliyor.
Havas ilmiyle ilgili oldugum icin bu konuda bilgi vermek istedim.
Genele uyarılayıp duaları sesli okuyun ise yarar demedim. Bayan bir varlıktan şüphelendiği icin o varlıklara etki edecek yöntemlerden bahsettim.
Cinler Kuran'da nasıl tasvir edilir biliyorsunuzdur eminim ama tekrar edeyim.
Marıc ve nar dan yaratılmıştir.
Nar atestir. Maric ise yuksek enerjidir. Her eşyanın her maddenin her harfin bir enerjisi vardır dunya üzerinde.
Sizin söylediğiniz dua daki koruyucu kelimeler içinizden gecince o enerjiyi dışa vermez. Ama sözcükleri konuşur gibi söylerseniz her bir harfin enerjisi ayrı ayrı yayılır. Bu da o varlıkları sizden uzak tutar.
Söylediklerimi fetva ya da bilmişlik olarak görüyorsanız kusuruma bakmayın. O sekilde yazmak istemedim.
Söylediğim her sey benimde ogrenmis oldugum Kur'an bazlı kitaplardan kaynaklıdir.
Hala cin peri diyen var.Haberlerde boyle bi aile vardi,evlerinde bircok yangin cikmisti,aman sizin eve cinler musallat olmus demislerdi,olaya muftuluk de dahil edilmisti.Sonra yanginlari evin kucuk kizinin cikardigi ortaya cikti,kiz rahatsizmis.Boyle seylere itimat etmeyin.Haci hocalarin ekmegine yag surmeyin.Yok tamam ben itiraf ediyorum cinlerimi gonderdim konu sahibesinin evine hay allahim ya.Binlerce kisinin okudugu bir platformda bunlari konusmak abestir.Olay once mantikla,olasi bir kisinin girdigi kanitlandiginda da hukukla cozulmelidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?