Evime biri girmiş

Arora

Pretty woman :)
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
2.538
8
116
Diğer
Elim ayağım titriyo şu anda.. Yeni uyandım sayılır.. Baktım evin kapısı sonuna kadar açık.. Büyük numara ayakkabı izleri var toz şeklinde.. Benim uykum çok ağırdır duymadım hiç bir şey.. Ev arkadaşımı aradım hemen kapıyı kapattığımdan eminim dedi ki çok dikkat ederiz çıkarken 2-3 kez kontrol ederiz.. Ayak izleri arkadaşımın odasına kadar.. Sonra geri dönülmüş sanırım.. Herangi bir eksik yok evde hırsızlık yapılmamış.. Ayakkabılık var kapının yanında o devrilmiş sadece.. Polise mi gitmem gerek ama hırsızlık olmadığı için bir şey yaparlar mı? Çok korktum

Bence polise bildirin olay yeri inceleme gelirse ayak izlerinden tespit edebilir...Ay canım en önemlisi size bişey olmaması belki uyanmaman daha ii oldu. Görseydin belki daha kötü olurdu, çook geçmiş olsun

Arkadaşınızın odasına gittiğine göre sizi tanıyan biri olmalı.
Hemen gidip bir çilingir bulun,kapınızın kilidini değiştirin.Anahtarınızı ortalık yerde de bırakmayın.
Polise de baş vurun tabiki...

hemen polise başvur derim sonra daha çok başınız ağrımasın bu konuda tedbirinizi baştan alın.

Ben hemen gidiyorum o zaman polise.. Kilidi de yeni değiştirmiştik yeni taşındığımız için daha 1 ay bile olmadı.. Hay Allah'ım yaa.. Durumu bildiririm dönünce.. Geçmiş olsun dilekleriniz için de teşekkür ederim..

Siz niye gidiyorsunuz ki ? :uhm:Arayın 155 'i,yalnızım ,öğrenciyim deyin hemen gelirler.

arkadaşım evine biri gırıyo ve sende hıc dusunmeden polıs cagıracagına pc acıp kk soruyosun burdan gelcek cevaplara goremı davranmayı dusunuyosun acaba?

Son düzenleme:
arkadaşım evine biri gırıyo ve sende hıc dusunmeden polıs cagıracagına pc acıp kk soruyosun burdan gelcek cevaplara goremı davranmayı dusunuyosun acaba?

hanımefendi her gün evime biri girmiyor.. pc açmadım merak etmeyin farkettiğimde zaten kkdaydım.. burdan gelecek cevaplara göre davrandım evet.. çünkü böyle bir durumda ne yapılacağını bilmiyorum çok da iyi yapmışım soğuk kanlı davranmamı ve polise gitmemi sağladı arkadaşlar...
...........
Polis geldi baktı herangi bir hasar var mı? Yok Çalınan bir şey var mı? Yok.. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok dediler tutanak tutup gittiler.. Parmak izi falan almıcak mısınız dedim gerek yok dediler herangi bir şey olursa ararsınız dediler.. Kapı kilidini değiştirttim ben de.. Ev sahibine haber verdim alarm taktırıcakmış bu hafta içi.. Atlattık çok şükür..
geçmiş olsun diyen arkadaşlar çok sağolun a.s.

teşekkür ederim Gülsüm Sultan ve cucu pete a.s.
Bir de çok dikkatli insanlarız diye geçinirdik ev arkadaşımla.. Bir defalık unutkanlık Allah korusun çok kötü sonuçlanabilirdi.. ıyi ki uykum ağırmış da uyanmamışım yüz yüze gelseydim napardım bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…