Evime birileri mi giriyor ?

Saç teli elbette ki düşer ama yani sidiğini bırakması çok komik..

Daha 4 aylık evliymişsiniz.
Yani daha cicim ayları, aldatma gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum. Ama eğer başka bir kadınsa bunları yapan, sözün bittiği yer... uyurgezerlik ve ileri derecede unutkanlık gibi bir durum yoksa birisi bunu bile bile yapıyor gibi...

Belki giderlerde sorun olmuştur. Ya da Sadec e klozette sorun vardır.. sifonu çektiğiniz halde, bir süre sonra dışa taşıyordur. Olabilir mi ?

Arkadasim konun bana Nagazaki isimli bir kitabi,daha doğrusu japonyada cok ses getirmis gercek bir olayi hatirlatti
Orada da evinde yalniz yasayan adam her gun cok ufak orneklerle evine birinin girdigini dusunuyordu. Portakal suyu biraz icilmiş,ekmeği sanki yenisiyle değiştirilmiş, dağinik halı düzeltilmiş...en sonunda emin olmak için evdeki her şeyi gram gram ölçmüştü ve emin olmuştu ki evinde biri var
Devamini anlatmiim de spoiler olmasin,okumak isteyene tavsiye ederim, sel yayinlarindan:))

Siz de kitaptaki adam gibi basit sekilde emin olabilirsiniz. Mesela lavaboya tukenmez kalemle cizdiginiz bir tuvalet kagidi atin Bakin bakalim aksam geldiginizde duruyor mu yerinde? Yoksa cizilmemis yebi bir kagit mi var? Ustune işenmiş mi?

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-24-01-00-36-1.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 157
Kilitleri neden değiştirmediniz?
Çok ilginç bir durum

Benim evime girildiğini hissetmiştim. Yedek anahtarımı verdiğim arkadaş adam atmış eve :) banyo kapısının arkasına astığım bornozu hafifçe kapı arasına sıkıştırmıştım emin olmak için. Sonuç pozitifti tabii

Kamera koy gitsin.ben coktan kamera yerlestirmistim.yasanmaz oyle insanin ici ürperii

Aynen ya birde kilitleri degistir yani bir suru secenek.var

Klozetin olduğu tuvalette peçete olmadığını, ama klozetin içinde özenle katlanmış peçete olduğunu yazmışsın. Bu kişi gelirken yanında peçetesini de mi taşıyor? ya da peçetelerinizi koyduğunuz yerden mi alıp geliyor? Öyleyse illa ki farkedersiniz, illa ki yerinden oynar. Ufak ufak işaretler koyun belli yerlere. Ayrıca neden ev sahibiniz sadece tuvaletini yapmak için sizin eve gelsin ki? bu çok aşırı saçma bir şey.

konuyu meraktayim.
yeni bir eve yerlesildiginde kilit degistirmemek cok buyuk problemlere sebebiyet verebiliyor. sizinkisi su an sadece huzur kacirma asamasinda da olsa, riske girmeden kilitleri degistirin derim.

Hiç yakın zamanda anahtarınızı kapıda unuttuğunuz oldu mu? Bundan istifade çoğaltacak insanlar olabilir yahut ev sahibinde var diyorsunuz adamın psikopat olmadığı ne malum? Açıkcası ben bunca zaman önemsememenize şaşırdım. Birşey çalmıyor, sadece tuvaletini yapıyor kesinlikle psikopat veya sizi tanıyıp huzursuzluğunuzu isteyen biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…