bende öyle düşündüm baştan ama öyle bişey olsa eşi neden bu kadar inkar etsin ayrıca esin anladığını farkedince bi daha vermez anahtariBirisi zarar vermek istese bu zamana kadar yapardı. Eşiniz birine anahtar veriyor sizin geleceğiniz saate kadar da evi kullandırıyor başka türlü anneniz evdeyken de gelirdi girecek olan
Kız ne korkuyosun inanmiyorsun heralde doğa üstü birsey olduğuna@DepresifPolyanna cok korktum ben
İnkar etmeyip ne yapsın hangi kadın evinin bu şekilde kullanılmasına müsaade ederbende öyle düşündüm baştan ama öyle bişey olsa eşi neden bu kadar inkar etsin ayrıca esin anladığını farkedince bi daha vermez anahtari
yok tabiki de gece her daim tirsarim benKız ne korkuyosun inanmiyorsun heralde doğa üstü birsey olduğuna
Ama kamera koymiyacakmış konu sahibi ne olduğunu öğrenemicezkim acaba
Bende anlamadım madem kilit değiştirilecek neden açtı konuyu zaten pekde cevap vermediyok tabiki de gece her daim tirsarim benkoymayacak miymis? o zaman konu benim icin inandiriciligini yitirdi.
Eşinizin umursamaması tuhaf geldi bana.Herkese merhaba.Direk konuya geçiyorum çünkü yorumlarınızı gerçekten çok merak ediyorum. Bu arada bolca tuvalet icerikli oldugu icin hassas olanlar okumasın lütfen.
1 ay oldu buraya tasinali ve ben evime birilerinin girdiğinden supheleniyorum arkadaşlar. Ama giren manyak sadece tuvaleti kullanıyor. Şöyle ki 2 tane tuvaletimiz var. Biri alaturka diğeri klozet. Klozet banyoda. Evde 2 kişi yaşıyoruz. Eşim alaturkayi kullaniyor ben klozeti kullanıyorum. Sabah 7 buçukta ise gidiyoruz aksam 5te eve geliyoruz. Bu anlattığım olayların tamamını işten eve geldiğimde fark ettim.
Bi kaç hafta önce eve geldiğimde klozetin kullanılmış oldugunu ama sifonunun cekilmedigini gördüm. Normalde asla unutmam ama uyku sersemi olabilir diyerek üzerinde durmadım. Bu olay en az 5 6 kere tekrar etti. (Eşime sordum orayi kullanmadigini söyledi)
Geçen gün klozetin kapağının (büyük kapak değil oturduğumuz kısım) kaldırılmış olduğunu ve yine tuvaletin kullanilmis oldugunu fark ettim. Eşime sordum yine orayi kullanmadigini soyledi. Hatta biraz da üstüne gittim nerdeyse kavga edecektik.
2 3 gün önce klozetin kapağı tamamen kapalıydı. Ben normalde asla kapatmiyorum arkadaşlar. O kadar eminim kendimden.
Ve bugün klozetin üzerinde çıkıntılı bi duvar var. Onun üzerinde bitmis tuvalet kağıdı kartonu duruyordu. Bugün geldiğimde onun parcalanmis ve klozetin içine atılmış olduğunu gördüm.Hatta yine klozet kullanilmis. Ben artık giderle ilgili sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım. Sifonu çektim sonra bi baktim alt tarafta bi kararti var. Tuvalet kagidinin kartonu parçalanmış ve klozetin içine atılmış. Kendiliğinden düşüp klozetin deliğini tutturmasi çok zor. Kağıt suda erimiş gibide değildi bildiginiz yırtılmıs iste. İşin ilginci kartonla birlikte özenle katlanip atilmis bi peçetede vardi.Arkadaşlar banyoda tuvalet kağıdı yada peçete yok. Hatta sabah bende kullanamadım orayı.
Eşimde de bende de uyurgezerlik yok ki oyle bir sey olsa ikimizinde uykusu cok hafiftir. En ufak sese uyaniriz. Sanirim evin anahtari ev sahibinde var ama üst kilit anahtari onda yok. Biz hem üstü hem alti kilitliyoruz. O yüzden anahtari isteme gereği duymamistik. Dedigim gibi orayı bi tek ben kullanıyorum. Misafirin kullanma durumu da yok. Evde kaybolan hic bir sey yok. Bi kac kez orda oldugundan emin oldugum seyleri yerinde bulamadigim oldu ama dalginlik diyip gecmistim. Peki bu anlattiklarimdan yola cikarak sizler ne dusunuyorsunuz ve ben ne yapmalıyım ?
Not:Ev sahibini aramak için esimin gelmesini bekliyorum.
Valla bende cok merak ettimBen de cok merak ettim.bu isin altindan ne cikacak acaba
Belkide kapıdan girmiyor ne biliyor ki konu sahibi kamera en iyi çözüm ama dediğim gibi bizim kadar ilgilenmiyor merakda etmiyor galibaEşinizin umursamaması tuhaf geldi bana.
Bilemiyorum kendi evimde böyle bir durum yaşasam ,eşimle paylaşsam şüphesi dahi yeterdi kamera,kilit vs bir önlem almak için,benden önce eşim yapardı bunu. Yanlış anlamayın,aldatıyor demiyorum ama bildiği birşeyler olmalı bu kadar rahat olabilmesi için. Ki zaten başka yerlerdede izler bulurdunuz diye düşünüyorum.
Kesinlikle kamera koyun ve eşinize dahi söylemeyin. Bekleyin,izleyin bulun siz evde yokken neler olup bittiğini,zaten kilidi değiştirseniz dahi bilemeyeceksiniz evde ne oldu siz yokken,içiniz nasıl rahat edecek ki.
Hep aklınıza gelmeyecek mi? Merak etmeyecekmisiniz? Kim yapıyor diye.
Kesinlikle önce kim olduğunu bulun,sonra önlemini alın.
Birde cidden rahatsınız,illaki hırsızlık olması gerekmiyor önlem almak için,herşey olabilir yani. Sapık,komşu vs vs.
Ben olsam kim olduğunu öğrenmeden rahat olamazdım kilit dahi değiştirsem.
Bilemem nereden giriyor canım ama maaile bizim ettigimiz kadar merak etmiyor olmaları tuhaf.Belkide kapıdan girmiyor ne biliyor ki konu sahibi kamera en iyi çözüm ama dediğim gibi bizim kadar ilgilenmiyor merakda etmiyor galiba
Evet tuvalet kullanılıyor. Ben sürekli orayı kullanırım. Akşam tuvalet kağıdı bitmişti. Bi tek dun sabah kullanamadım orayı. Ama temizdi yani içinde herhangi bir şey yoktu. Geldiğimde kullanılmış. Kuşun filan yapacağı bir iş değil o. Bildiğin cisini yapmış her kimse..Eve banyonun camından giren kedi ,kuş falan olabilir mi??
Evinizde kedi köpek var mı?
Eşiniz titiz midir?
Bitmiş tuvalet kağıdı dediniz.o tuvalet ne zamandır kullanılmıyor.demek ki yakın zamana kadar kullanılıyordu?
Allahım şu gereksiz kuskucu tavırlarınız beni benden aldi yani. Böyle bir seyi uyduracak kapasitede olsam gider senarist olurum. Ne yapabilirim söyler misiniz ? Feryat figan apartmanı birbirine katacak halim yok. Kamera koy diyorsunuz bu 1 gecede halledilecek is mi ? Gece sabaha kadar zaten uyuyamadim. Komsulara sordum yabancı birini gormuslermi diye ama dikkatlerini çekecek hiç bir şey olmamış. Sabah banyoda ki terliklerin,yatak odasinin,oturma odasinin ve mutfaktaki bi kaç şeyin fotoğrafını çektim ki degisiklik olursa fark edebiliyim diye. Eşimde giriş kapisina bi şey sıkıstırdı. Benden önce birileri açmış olursa fark edelim diye. Elimizden bu geliyor. Ne yapabilirim anlamıyorum ki. Gazeteye ilan mi vermem gerekiyor yada haberlere mi cikiyim ? Evime birilerinin girdiğini biliyorum ve siz bana geçmiş sakinsin diyorsunuz. Mümkün mü Allah aşkına ?Bilemem nereden giriyor canım ama maaile bizim ettigimiz kadar merak etmiyor olmaları tuhaf.
Kendimi koyuyorum yerine,kimin girdiğini tespit etmeden rahat nefes alamazdım ben. Taş olsa çatlar yahu meraktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?