Evime birileri mi giriyor ?

Birisi zarar vermek istese bu zamana kadar yapardı. Eşiniz birine anahtar veriyor sizin geleceğiniz saate kadar da evi kullandırıyor başka türlü anneniz evdeyken de gelirdi girecek olan
bende öyle düşündüm baştan ama öyle bişey olsa eşi neden bu kadar inkar etsin ayrıca esin anladığını farkedince bi daha vermez anahtari

Aklima direk bu geldi

Havalandirma sisteminden bir adamim evine giren biri varmis o da evde yiyecek eksik olunca farketmis ve sevgilisinden suphelenmis sonra kamera koymus..geceleri geliyor yemek yiyormus vs.. Sizde de boyle birsey olabilir mi acaba?

adam tuvalete girmeyemi gelirk kj yemek tamam da. yada esi kaçırmayaçalışıyo evden

Bütün yorumları tek tek okudum ev sahibinde anahtar olmadığı için (üst kilit değişmiş sonuçta ) ev sahibinin olduğunu düşünmüyorum. Kocasına gelince yeni evli insanlar sonuçta onu da eledik ancak kocasının iş yerinde yada kadının işyerinde birisi anahtarı ele geçirip çoğaltmış olamazmı ?? Benim aklıma bu geldi sonuçta anahtar çoğaltmak için illa da anahtarcıya gitmeye gerek yok bunu yapmanın bir sürü yolu var.. çevremde böyle birşey varken kamera koydurmadan yaşamam mümkün değildi kocamın işten gelme saatini dışarda beklerim ama o kamera kayıtlarını izlerdim nokta

o evden tasınırdım iyu cesaret varmış arkadasta hala5ayni evde kalıyorsa

O nasil bsey yaa bn ewe giremezsm bi dha hayal dunyasi mi gercek mi anlayamadm hic iyi seyler gelmiyo aklima biri girmisse karslasma durumunuzda olablr ayy nyse ürkütücü

bi olay olduğunda nedenini uzakta aramayın derler bence çok anlamlı bi soz cunku büyüklerin lafidir tecrübe edinilmiş söylenilmis

bende öyle düşündüm baştan ama öyle bişey olsa eşi neden bu kadar inkar etsin ayrıca esin anladığını farkedince bi daha vermez anahtari
İnkar etmeyip ne yapsın hangi kadın evinin bu şekilde kullanılmasına müsaade eder

Konu sahibi lütfen kilidi değiştirmeden önce eve kamera koy . Biz bile burda merak ettik sen etmiyor musun Allah aşkına !!!
Kilidi değiştirince evine kimin girdiğini asla öğrenemeyeceksin! Yine girmeye başlarsa napmayı düşünüyorsun ?

Eşinizin umursamaması tuhaf geldi bana.
Bilemiyorum kendi evimde böyle bir durum yaşasam ,eşimle paylaşsam şüphesi dahi yeterdi kamera,kilit vs bir önlem almak için,benden önce eşim yapardı bunu. Yanlış anlamayın,aldatıyor demiyorum ama bildiği birşeyler olmalı bu kadar rahat olabilmesi için. Ki zaten başka yerlerdede izler bulurdunuz diye düşünüyorum.
Kesinlikle kamera koyun ve eşinize dahi söylemeyin. Bekleyin,izleyin bulun siz evde yokken neler olup bittiğini,zaten kilidi değiştirseniz dahi bilemeyeceksiniz evde ne oldu siz yokken,içiniz nasıl rahat edecek ki.
Hep aklınıza gelmeyecek mi? Merak etmeyecekmisiniz? Kim yapıyor diye.
Kesinlikle önce kim olduğunu bulun,sonra önlemini alın.
Birde cidden rahatsınız,illaki hırsızlık olması gerekmiyor önlem almak için,herşey olabilir yani. Sapık,komşu vs vs.
Ben olsam kim olduğunu öğrenmeden rahat olamazdım kilit dahi değiştirsem.

Belkide kapıdan girmiyor ne biliyor ki konu sahibi kamera en iyi çözüm ama dediğim gibi bizim kadar ilgilenmiyor merakda etmiyor galiba

Belkide kapıdan girmiyor ne biliyor ki konu sahibi kamera en iyi çözüm ama dediğim gibi bizim kadar ilgilenmiyor merakda etmiyor galiba
Bilemem nereden giriyor canım ama maaile bizim ettigimiz kadar merak etmiyor olmaları tuhaf.
Kendimi koyuyorum yerine,kimin girdiğini tespit etmeden rahat nefes alamazdım ben. Taş olsa çatlar yahu meraktan.

Evet tuvalet kullanılıyor. Ben sürekli orayı kullanırım. Akşam tuvalet kağıdı bitmişti. Bi tek dun sabah kullanamadım orayı. Ama temizdi yani içinde herhangi bir şey yoktu. Geldiğimde kullanılmış. Kuşun filan yapacağı bir iş değil o. Bildiğin cisini yapmış her kimse..

Bilemem nereden giriyor canım ama maaile bizim ettigimiz kadar merak etmiyor olmaları tuhaf.
Kendimi koyuyorum yerine,kimin girdiğini tespit etmeden rahat nefes alamazdım ben. Taş olsa çatlar yahu meraktan.
Allahım şu gereksiz kuskucu tavırlarınız beni benden aldi yani. Böyle bir seyi uyduracak kapasitede olsam gider senarist olurum. Ne yapabilirim söyler misiniz ? Feryat figan apartmanı birbirine katacak halim yok. Kamera koy diyorsunuz bu 1 gecede halledilecek is mi ? Gece sabaha kadar zaten uyuyamadim. Komsulara sordum yabancı birini gormuslermi diye ama dikkatlerini çekecek hiç bir şey olmamış. Sabah banyoda ki terliklerin,yatak odasinin,oturma odasinin ve mutfaktaki bi kaç şeyin fotoğrafını çektim ki degisiklik olursa fark edebiliyim diye. Eşimde giriş kapisina bi şey sıkıstırdı. Benden önce birileri açmış olursa fark edelim diye. Elimizden bu geliyor. Ne yapabilirim anlamıyorum ki. Gazeteye ilan mi vermem gerekiyor yada haberlere mi cikiyim ? Evime birilerinin girdiğini biliyorum ve siz bana geçmiş sakinsin diyorsunuz. Mümkün mü Allah aşkına ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…