Bu hayvan tuvalet kağıdı kullanıyor olamaz sanırımYıllar önce tuvaletimizde hep pislikler olmaya başlamıştı. WC'nin her yeri kirleniyor biri gelip terliğin üzerine betona vs tuvaletini yapıyordu . Evimiz öğrenci evi, hepimiz bayanız , bizim yapmamız mümkün değil. Benim eğitim verdiğim öğrencilerden şüphelenmiştik. Ama sonradan anladık ki bi hayvan , hava boşluğundan giriyor . Hangi hayvan olduğunu hatırlamıyorum bu arada ama kaka yapan bi hayvandı
Yani katlamış olamaz tabi . Bi de hayvan olsa wc altüst olurdu bizde öyle oluyordu . Terlik bi yerde çöp kutusu bi yerde . Hayvan olma ihtimali Yok benceBu hayvan tuvalet kağıdı kullanıyor olamaz sanırım
eşi neyi manipüle ediyorTahmin yürütüyorum net birsey diyemem fakat söyleki , bilerek ben bu evdeydim diye kasten yapilabilir .. veyada esiniz yapiyo manipüle ediyor. varsayimlar uzerinde konusuyoruz bunu tabikide en net siz kamera takildiktan sonra ogrebilirsiniz
Aldatma yorumu beni benden etti. Yemin ederim beynim goc etmeye karar verdi okuyunca. Neden hersey aldatmaya baglanmaya calisiyor ya sok oldum resmen.K KumkatNedir Klozetin kullanılması ve aldatilma arasında nasıl bir bağlantı kurduğunuzu merak ettim açıkçası. Eğer öyle bir ihtimal varsa klozeti o şekilde bırakmazlar diye dusunuyorum. Ayrıca kapak erkeklerin kullandığı şekilde kaldırılmıştı.
Bence eve disaridan biri giriyorsa dediginiz gibi kesinlikle hasta ruhlu bir sapiktir. Tuvalet fetisti var demekko iyyy pislik insan. Bana da tek cozum kamera gibi geliyor.Tövbe yarabbim aldatma ne alaka ya.. Yuh yani. En azindan sac telleri veya camasir falan birakmak gibi baska kendini belli edecek yontem bulamamis "ben esinin seni aldattigi kadınım" mesajini s.carak verecekYanlışlıkla bile olsa 1 kere olur yani.
Ayrica eşi neden yapsin psikopat değil ya.
Sadece kilit degistirmek çözüm olmaz bence. Eve rahatca giren biri var-gibi. Ayrica tuvaleti her seferinde yanlislikla o sekilde birakiyorsa da bilerek bunu yapiyorsa da hasta falan olmasi lazim. Hasta ruhlu bir kisi evin bi yerine kamera da koymus olabilir ne bileyim. Önce kimin yaptığıni tespit etmek lazim.
Kızlar hepinizi tebrik ederim fedaral ajanlar gibisiniz maşallah
Mantıklı düşününce bir çok seçenek beliriyor..
1. Ev sahibiniz neden girsin madem girdi tuvaleti neden özellikle kullansın bana ev sahibi gibi gelmedi.
2. Eşiniz olamaz mı? Uyku sersemi gidip sifonu unutmuş ve siz sorunca utanıp cevap vermemiştir..
3. Aldatmak gibi bir yakıştırma yaptığım için özür diliyorum fakat böyle bir durum olamaz mı ? Eğer ki böyle bir durumsa kesinlikle basit bir kaçamak değildir.Bunu yaparak size bir mesaj verebilir..Basit bir kaçamak olsa ( paralı ilişki ) size garezi olmaz.
4. Uyur gezer olamazmısınız siz veya eşiniz bunun farkında olmamanız normal olur bu da bir ihtimal..
5. Aileden birileri saçma sapan nedenlerle ( büyü gibi ) yapadabilir.
6. Nur topu gibi bir sapığınız olabilir..Bir haberde görmüştüm iç çamaşırlarını giyip kokluyor diş fırçasını kullanıyor ( Ki bu ihtimal en tehlikeli olan )
Daha bir sürü paradoks sayabiliriz bence en pratiği kiliti değiştirmek ve bir kamera edinmek..Kamera olayından sadece sizin haberiniz olmasını tavsiye ederim...
Valla bu işin altından doğaüstü bişey çıkmaz zaten ama kilidi değiştirmeden ve eşime söylemeden bende kamera seçeneğini denerdim,çünkü kilidi değiştirdikten sonra bu gariplikler biterse bunu yapan kişinin hala benim bilgim dışında hayatımda var olacağı düşüncesi rahatsız ederdi.
Ama yazılan cevaplar arasında en mantıklı gelen eve gelen bir kadının ısrarla varlığını belli etme çabası gibi geldi
Gecenin şu saatinde tüm sayfaları okudum acayip tırstım yorganı kafama çektim kaşıntı başladı yav huylandım
Odamın kapısı da açık asla kalkıp örtemem de
Telefonun ışığını tutup odaya bakıyorum kafayı yidim
Bence 3 hafta böyle yaşandıysa kamera kurulup 2-3 gün beklenmeli bu durum komşunun kızı eve girip parfümümü sıkıyor kadar normal değil ki dışkısını yapıp sifonu çekmeyen biri var.
Ve bence bunu kasıtlı yapıyor baktı ki önemsenmedi ruloyu parçaladı dikkat çeksin diye.
Ben olsam kamera kurmadan ve beklemeden kilidi değiştirmezdim.
Yoksa ömür boyu güvenlik kameralarıyla kapıda bekçilerle beni korusalar pamuklara sarsalar da içim rahat etmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?