Evime birileri mi giriyor ?

Ay gece gece alemsiniz kizlar yaa :) bencede koy su kamerayi artik yaa

Oldukça ilginç bir konu. Benim aklıma bi fikir geldi; banyo kapısının kulpuna şöyle en okkalısından bi tutkal sür, beklesin siz gelene kadar hıyar
O gün de gelmeyeceği tutarsa bilemem tabi
(Ben de eşi olduğunu düşünüyorum, hıyar diye eşine demedim ha)

Yorumları okudukça bi gülme geldi. Tövbe bismillah

Valla bu işin altından doğaüstü bişey çıkmaz zaten ama kilidi değiştirmeden ve eşime söylemeden bende kamera seçeneğini denerdim,çünkü kilidi değiştirdikten sonra bu gariplikler biterse bunu yapan kişinin hala benim bilgim dışında hayatımda var olacağı düşüncesi rahatsız ederdi.
Ama yazılan cevaplar arasında en mantıklı gelen eve gelen bir kadının ısrarla varlığını belli etme çabası gibi geldi

Hayır da arkadaşlar sadece tuvaleti neden kullanıyor ? O zaman yatak odasında bir iz bırakabilir ? Bence ev sahibi psikopat. Net (kiracı değil asıl ev sahibinin gizliden girdiğini düşünüyorum)

Yorumları okudum 1) ev sahibiyle alakası yok zaten üst kilit farklı dedin 2) doğa üstü şeyler olduğunu sanmıyorum çok film izliyorsunuz 3) gayet açık ve net bende eşinizin aldattığı kanısına katılıyorum yatağın kullanılıp kullanılmadığına bakın banyoda havlular ıslak mı terlikler yer değiştirmiş mi vs bence ikiside o an o wc kullanıyor ve peçete bittiği için kadın kağıdı kullanmak zorunda kalıyor ve tuvalete atıyor sana iz bırakmak değil bence derdi tesadüf sen farkediosun sifonu çekmediği günde belki o anda sular kesildi bence şöyle yapın bi gün işe gidiyor gibi çıkın ama evi gören bi sokakta bekleyin eşiniz eve gelecek mi diye

Eşinizin yakın bir arkadaşı varsa ona ve sevgilisine veriyor olabilir gündüzleri. Eşinizin ihanet edeceğini sanmıyorum aldatıyor olsa arkasında böyle deliller mi bıraktırır.

Ya kızlar ben aldatma olduğunu düşünmüyorum.. ciddi anlamda.

Hayır da arkadaşlar sadece tuvaleti neden kullanıyor ? O zaman yatak odasında bir iz bırakabilir ? Bence ev sahibi psikopat. Net (kiracı değil asıl ev sahibinin gizliden girdiğini düşünüyorum)
Erkeğe çaktırmadan kadının kadına verdiği mesaj. Allah şaşırtmasında ben böyle bir ilişki yaşasam evine gitsem ev sahibi kadına mesaj bırakabilirdim. Yanımda ki erkeğe belli edip onu kızdırmadan tabii...

Benim aklıma bir olasılık daha geldi ama; evsahibi paranoyak biri olup evi sık sık kontrole geliyor olabilir mi acaba? Hani bir yerler kırılmış mı dökülmüş mü, eve nasıl bakıyorlar falan diye? E gelmişken de, evide uzaksa....... anlayın yani. Kapının üst anahtarını yaptırmaya ne var, evin sahibi o sonuçta, gider yaptırır ruhunuz bile duymaz. Ha böyle bir ihtimalin olasılığı çok küçük mü küçük ama böyle insanlar da var mıdır, vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…