Evime birileri mi giriyor ?

Benim aklıma gelen iki ihtimal:
1. Ev sahibi
2. Apartman görevlisi

İkisinde de siz taşınmadan önce evin anahtarları bulunuyor olabilir. Kilitleri de değiştirmediyseniz rahatça girip kullanıyorlardır. Muhakkak kilitleri değiştirin.

Eve banyonun camından giren kedi ,kuş falan olabilir mi??
Evinizde kedi köpek var mı?
Eşiniz titiz midir?
Bitmiş tuvalet kağıdı dediniz.o tuvalet ne zamandır kullanılmıyor.demek ki yakın zamana kadar kullanılıyordu?

Kamera koyun ve videoyu bizimle paylaşın nolur!!! Polise verirsiniz hem şikayetçi olursunuz.

Evin altında yatır olsa namaz kılar abdest alır ay bi de öyle bişeymiş hepimiz telefon başında bayılırız

Hanfendi kendi kullaniyomus tuvaleti eşi diğer alaturka wc yi kullaniyomus. Hayvan pisliği belli olur ya

İyide giren kişi özellikle kanıt bırakıyor. Gizlice giriyor ama girildiğini belli edecek şeyler yapıyor. Sanki tek amaç sizi huzursuz etmek gibi. 2 ihtimal var : Giren kişi salak çünkü hem gizli girdiğini sanıp hem kanıt bırakıyor ya da giren sizi tanıyan ve tek amacı huzursuz etmek olan biri

ben sadece söylüyorum...yabancı kaynaklarda biir makale okumuştum, yıllardır mutlu bir ibrlikteliği olan kadın koyduğu eşyaları yerinde bulamamaya başlar(senin yaşadığının farklı bir türü) sevgilisine sorduğunda ise önceleri hayır cevapı alır eğer ısrar edersede sevgilisi agresif sinirlnmeye başlar, bazen bu eşyalarının kaybolması durur sonra yeniden başladığında ise kamera koyar ve sevgilsinin eşyalarını yer değiştiren kişi olduğnu görür !! koy kamerayıda gör bakalım ..

Evinize wc ihtiyaci icin giriliyor desem bu cok sacma. Hirsizliga giren mutlakaki biseyler calar. Siz esinize klozeti kullanmamasini soylediyseniz bence sıkıstıkca esiniz giriyordur sizi huylanmasin diyede inkar ediyordur. Wc icin eve girecek halleri yok ya baskasinin.

Bencede esi. Baskasi wc icin evemi girer cok sacma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…