Evime birileri mi giriyor ?

Her kimse yakalamanızı istiyor gibi geldi. Gizlemeye çalışmamış. Bence tek başınıza girip çıkmayın eşinizle birlikte hareket edin.

Benim bir arkadaşımın evinde o yokken yemek yenip bulaşık yıkanıp gidiliyordu evde bir o birde köpek yaşıyordu. En sonunda kamera koydu eve ev sahibi camdan girip evde yemek filan yiyor sonra çıkıyormuş görüntüleri gösterdiğinde adam evi kolacan etmeye girdim demişti.

Yok artık. Bu ne sapıkça. Polise vermiştir inşallah

Ayy insaLLah kötü bişey çıkmaz bunun aLtindan kadın madin oLmasin inşaLLah bana k.vaLide gibi geLdi nedense
Bizden başka kimsede anahtar yok. Ayrıca kayinvalidem şehir dışında suan. Birileri anahtari alıp cogaltti ihtimali üzerinde duruyorum. Ama kim niye böyle bişey yapsın ? Sadece tuvalet kullanılıyor. Yatak odasını sabahları toplamiyorum. Bıraktığımız gibi duruyor. Diğer odalarda aynı şekilde. Bugün fotoğraflarını çektim bakalım eve gidince kontrol edicem. Şuan yapabildiğimiz tek şey bu.

Bi arkadasimin komsusu vardi esinin ogretmenlik yaptigi mahallede ev tutmuslar ara ara eve birilerinin girdiginden suphelenmisler ama sizinki gibi bariz delilleri yokmus yari yil tatilinden donduklerinde kadinin tum camasirlari yatagin uzerine seriliymis ev sahibinden suphelenmisler ama eldede delil yok direk tasinmislar

Yani ev sahibinden baska kimsede anahtar olabilecegi gwlmiyor aklima

Hatta aklima ne geldi bi tanidiginda karsi komsusu varmus kadin asiri titiz kocasininda ayaginda sakatligi var alaturka tuvaleti kullanamitor ama adamim katisi sirf tuvalet kirlenmesin diye kocadinin klozeti kullanmasina izin vermiyormus

Yani acaba benzer bi durum varda yoklugunuzda ev sahibi tuvaletinizi kullaniyor olabilir mi

Ama soyle bi durumda var ki bi yorum sahibinin dedigi gibi sanki izellikle suphelenmenizi yakalamanizi istiyor gibi kirli birakmalar ruloyu tuvalete falan atmalar...

Bu sanırım bir çok kişinin başına gelmiştir ama sizinki biraz enteresan tabi. Tuvalet olayı psikolojik bir rahatsızlık belirtisi sanki. Ben de evlenmeden önce yalnız yaşarken akşam işten geldiğimde evde ufak ufak değişiklikler sezerdim ama çok yoğun çalıştığım için ilk başta önemsemedim. Sabah pijamalarımı çıkardığım yerde değil de başka yerde bulmam, akşam izleyip kapattığım kanal değil de başka kanalla açılması TV nin gibi. En sonunda da sehpanın üzerine bıraktığım altın bilekliklerim kayboldu ortadan. Sonra artık kesin dedim biri giriyor eve. Zaten direkt ev sahibi geldi aklıma. Apartmanın giriş katında da baldızı oturuyordu, zamanında o da kiracılara evi gösterdiği için onda da anahtar varmış. Ben hepsine söyledim, tabi kabul etmediler sen bize hırsız mı diyorsun falan filan. Sonra birgün karşı komşu alttaki baldızın kızını benim kapının oralarda gördüğünü söyledi. 13-14 yaşlarında. Kilidi değiştirdiğim için giremiyor artık tabi. Sonra anladım bu kız. Muhtemelen bana özenip kıyafetlerimi falan giyiyordu oynuyordu evde. Sonra da bileklikleri aldı. Ben Zaten kilidi değiştirdiğim için bir daha da böyle bir şey yaşamadım. Yani küçük bir çocukta olabilir. Dışarıda oynayıp oynayıp eve çişini yapıp çıkıyor :)))))

Kamera koy diyorsunuz bu 1 gecede halledilecek is mi ?
Konu açıp fikir danışıyorsun sonra beğenmiyorsun.
Kilidi değiştirirsen kimin girdiğini öğrenemeyeceksin ya da kapıdan girmiyorsa camdan falan girme ihtimali varsa oradan girmeye devam edecek.
En mantıklısı hiç kimseye söylemeden tuvalete kamera koymanız.

Çokk korkunçççç !! Kimseye söylemeyin kamera koyun eve bence sonra direk polise verin ..

Böyle bi olay burada da oldu cnm kardeşimin arkadaşı diş doktoru kız tek yaşıyor internet şifrsini bi ara alt kattaki ev sahibi istemiş oda vermiş .geçenlerde memlekete gitmiş tabi evdeki tüm fişleri çekmiş .o gitmeden ev sahibi anahtarı ver belki yangın çıkar demiş kızda vermiş memleketten döndüğünde ne görsün internetin fişi takılı tabi ev sahibine söylemiş onların tepkisi ne olmuş ya on gün içinde çıkarsın yada kirayı iki katı ödersin biz şok olduk pişkinliğe

Arkadaslar lütfen çok sakinsin,biz bile daha çok merak ettik tarzı yorum yapacak olanlar hic zahmet etmesin. Dünden beri ne yasadigimi oturup anlatacak değilim. Burası sanal bir ortam. Hissettiklerimi ne ben net bir şekilde anlatabilirim ne siz tam olarak anlayabilirsiniz. Bu seyleri uyduruyor olsam emin olun inandırıcı yorumu da gayet güzel yaparım. Hic zor değil.
Esimin beni aldatma ihtimali yok demiyorum kimseye guven olmaz. Tabi aldatıyor olabilir fakat bu şekilde delil bırakılması çok salakca.
Esimin bekar arkadaşı yok. Erkek kardeşi var ama zaten şuanda tek yaşıyor. Kayinvalidem şehir dışında. Anahtarı başkasına verme olayinida bu şekilde rafa kaldırıyorum.
Ev sahibi evi ilk tuttugumuz sırada ''bazı ev sahipleri eve girip ne durumda diye kontrol ediyormus biz asla öyle bir sey yapmayiz'' tarzında bir şeyler söylemişti. Hatta ne alaka tabikide girmeyeceksin diye içimden geçirmiştim bende. Ama onunda yapacağını düşünmüyorum. Yaşlı insanlar. Kaldı ki neden tuvaleti o vaziyette bıraksın ?
Dünden beri düşünmekten kafayı yiycem. Kimin yaptığını bulmadan içim rahat etmeyecek. Eşim bi kaç gün çok yoğun çalışmak zorunda. Kamera veya ses kayıt tarzı eve birilerinin girdiğini ispat edebileceğimiz cihazları ancak 1 2 gun sonra alip yerlestirebiliriz. Bugün kapi kilitlerini degistirmeyi düşünüyoruz. Ama ben kamera bulabilirsem önce eve girenin kim olduğunu bulup daha sonra kilitleri degistiririz.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Gelişme olursa mutlaka haberdar ederim.

Canım kamera koymasanda yok mu kameralı video makinelerinden aç kayıt yap b en senin yerinde olsam beşte geliyoruz diyosun evi en ufak detayına kadar temizlerim çarşafa kadar ev dağınık diyosun anlayamazsın ama topla her yerin fotosunu çek hatta bizede göster burda yorumlayalım

Begenmiyorsam sende fikir sunma o zaman. Hangi yorumumdan begenmedigim sonucunu cikardin onuda bilmiyorum ama neyse. Bak soyle anlatiyim,kamera koydum ve 3 5 gun o şekilde bekledim diyelim. Esimden önce eve ben geliyorum. Kapiyi açtığımda karşımda bi adam görsem ne yaparim ? Yada atıyorum üzerimi degistirirken eve yabancı biri girse ne yaparım ? Merak etmiyor değilim ama canım daha kıymetli.

Sana fikir sunanda kabahat.
Herkes burada panik olmuş sen gayet rahatsın bakıyorum da...
Diğer mesajımda alıntıladım zaten neden öyle dediğimi.
Hayır kilit değiştireceksen neden konu açıyorsun o zaman?
Konu gerçek değil diyenler olmuş sanırım doğru söylüyorlar senin şu umursamaz hallerinden ve tavrından anlaşılacağı üzere...
Evine biri girip duruyor, sen evde gayet rahat eşini bekliyorsun dün akşam...

Benim ilk mesajima hicbir ima olmamasina ragmen ben fake degilim diye yazmasindan suphe etmeliydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…