Kişi kendinden bilir işi. Siz o halde birakiyorsunuz demekki banada rahatlikla camur atabiliyorsunuz.Bnce kndi pisliginiz kimsenin grdigi yok
Yok artık. Bu ne sapıkça. Polise vermiştir inşallahBenim bir arkadaşımın evinde o yokken yemek yenip bulaşık yıkanıp gidiliyordu evde bir o birde köpek yaşıyordu. En sonunda kamera koydu eve ev sahibi camdan girip evde yemek filan yiyor sonra çıkıyormuş görüntüleri gösterdiğinde adam evi kolacan etmeye girdim demişti.
Bizden başka kimsede anahtar yok. Ayrıca kayinvalidem şehir dışında suan. Birileri anahtari alıp cogaltti ihtimali üzerinde duruyorum. Ama kim niye böyle bişey yapsın ? Sadece tuvalet kullanılıyor. Yatak odasını sabahları toplamiyorum. Bıraktığımız gibi duruyor. Diğer odalarda aynı şekilde. Bugün fotoğraflarını çektim bakalım eve gidince kontrol edicem. Şuan yapabildiğimiz tek şey bu.Ayy insaLLah kötü bişey çıkmaz bunun aLtindan kadın madin oLmasin inşaLLah bana k.vaLide gibi geLdi nedense
Bizden başka kimsede anahtar yok. Ayrıca kayinvalidem şehir dışında suan. Birileri anahtari alıp cogaltti ihtimali üzerinde duruyorum. Ama kim niye böyle bişey yapsın ? Sadece tuvalet kullanılıyor. Yatak odasını sabahları toplamiyorum. Bıraktığımız gibi duruyor. Diğer odalarda aynı şekilde. Bugün fotoğraflarını çektim bakalım eve gidince kontrol edicem. Şuan yapabildiğimiz tek şey bu.
Köy yanar deli taranir misali size de eğlence çıktı değil mi ?ay ahahahahah yemek yemek ihtiyacda sicmak degilmiiii nereye sicacaklaaaar
Konu açıp fikir danışıyorsun sonra beğenmiyorsun.Kamera koy diyorsunuz bu 1 gecede halledilecek is mi ?
Canım kamera koymasanda yok mu kameralı video makinelerinden aç kayıt yap b en senin yerinde olsam beşte geliyoruz diyosun evi en ufak detayına kadar temizlerim çarşafa kadar ev dağınık diyosun anlayamazsın ama topla her yerin fotosunu çek hatta bizede göster burda yorumlayalımBizden başka kimsede anahtar yok. Ayrıca kayinvalidem şehir dışında suan. Birileri anahtari alıp cogaltti ihtimali üzerinde duruyorum. Ama kim niye böyle bişey yapsın ? Sadece tuvalet kullanılıyor. Yatak odasını sabahları toplamiyorum. Bıraktığımız gibi duruyor. Diğer odalarda aynı şekilde. Bugün fotoğraflarını çektim bakalım eve gidince kontrol edicem. Şuan yapabildiğimiz tek şey bu.
Begenmiyorsam sende fikir sunma o zaman. Hangi yorumumdan begenmedigim sonucunu cikardin onuda bilmiyorum ama neyse. Bak soyle anlatiyim,kamera koydum ve 3 5 gun o şekilde bekledim diyelim. Esimden önce eve ben geliyorum. Kapiyi açtığımda karşımda bi adam görsem ne yaparim ? Yada atıyorum üzerimi degistirirken eve yabancı biri girse ne yaparım ? Merak etmiyor değilim ama canım daha kıymetli.Konu açıp fikir danışıyorsun sonra beğenmiyorsun.
Kilidi değiştirirsen kimin girdiğini öğrenemeyeceksin ya da kapıdan girmiyorsa camdan falan girme ihtimali varsa oradan girmeye devam edecek.
En mantıklısı hiç kimseye söylemeden tuvalete kamera koymanız.
Bence ev sahibi giren.Kendini ele vermiş bile.Ev sahibi evi ilk tuttugumuz sırada ''bazı ev sahipleri eve girip ne durumda diye kontrol ediyormus biz asla öyle bir sey yapmayiz
Sana fikir sunanda kabahat.Begenmiyorsam sende fikir sunma o zaman. Hangi yorumumdan begenmedigim sonucunu cikardin onuda bilmiyorum ama neyse. Bak soyle anlatiyim,kamera koydum ve 3 5 gun o şekilde bekledim diyelim. Esimden önce eve ben geliyorum. Kapiyi açtığımda karşımda bi adam görsem ne yaparim ? Yada atıyorum üzerimi degistirirken eve yabancı biri girse ne yaparım ? Merak etmiyor değilim ama canım daha kıymetli.
İnkar etmeyip ne yapsın hangi kadın evinin bu şekilde kullanılmasına müsaade eder
Benim ilk mesajima hicbir ima olmamasina ragmen ben fake degilim diye yazmasindan suphe etmeliydikSana fikir sunanda kabahat.
Herkes burada panik olmuş sen gayet rahatsın bakıyorum da...
Diğer mesajımda alıntıladım zaten neden öyle dediğimi.
Hayır kilit değiştireceksen neden konu açıyorsun o zaman?
Konu gerçek değil diyenler olmuş sanırım doğru söylüyorlar senin şu umursamaz hallerinden ve tavrından anlaşılacağı üzere...
Evine biri girip duruyor, sen evde gayet rahat eşini bekliyorsun dün akşam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?