Evime birileri mi giriyor ?

açıkçası kamera konmadan kilitler değişirse konu inandırıcılığını yitirir. kusura bakma kou sahibi şu hali ile evet sakinsin ama bu konuyla ilgili fake ihtimali gelmedi aklıma. her insan olaylar karşısında duygusal olarak aynı tepkileri veremez. ama dediğim gibi kamera konmadan kilitleri değiştirirsen, işte o normal insan davranışı olmaz bana göre.

Korktum
Niye ev sahibini ariyorsunuz degistirin kilidi ertesi gunde isten izin alip bekleyin evde bakalim kim geliyor.Cok rahatsiniz ne diyim.

Kim fake dedi size.
Ikinci kez bile tekrarlamasi panik yapmaya yeterli katilmi hirsizmi belli degil.Herseyi gectim evinizdeki wc umumi olmus bu bile arastirmaya sebep.

Oooo o kadar yani!!

Karar kk nin

Can guvenligim yok diyor ama bu olaylar 2 3 haftadir varmis.Kilidi degistirmeyi o yuzden istiyormus.Kilidi degistirip daire kapisinin karsisina kamera koyabilir isportacilarda 20 30 tlye dandik kameralar var.

Kilitleri değiştirin olsun bitsin. Ne bu gizem, ne bu merak? Öyleyse de değilse de kafanız rahat eder.

Öncelikle geçmiş olsun. Bence kilidi değiştirmeden kamera koymanız lazım. Sonuçta 2-3 haftadır bu şekilde yaşıyorsunuz. Eşinizden önce eve gittiğiniz için korkuyorsunuz ama 2-3 haftadır da böyle oluyor sonuçta. Bir şey olacak olsa olurdu. Hem evde kamera olursa daha güvenli olur sizin için de.

Şöyle düşünün, anahtarla eve giriyorsa giren kişi, kilidi değiştirdikten sonra asla öğrenemeyeceksiniz kim olduğunu ama belki de o insan hayatınızda, etrafınızda olmaya devam edecek. Bu daha tehlikeli bir durum benim için.

Ben olsam önce kamera ya da ona benzer bir şey koyarım, kamera kayıtlarından sonra kilidi değiştiririm. Ayrıca kamera bulmak öyle çok da zor bir şey değil, profesyonel bir şey bulmanıza gerek yok. Bluetooth veya wifi ile çalışan web-cam bile bulup koyabilirsiniz bir yere.

Boyle bir derdin varsa anahtarlari degistirirsin. Baktin bitmiyor demek ki esin yapiyor. Yada uyurgezersin haberiniz yok

Üyeliğiniz için değil, konu için diyoruz biz.
Ha siz bunları benim uydurdugumu düşünüyorsunuz öyle mi ? Keşke ispat etme imkanım olsa. Neyse dediğim gibi yönetime bildirin. Gereğini onlar yapsın.

Kamera sistemine gerek Yok
Evde netin vardır, TRACK VİEW indir hem kendi teline hemde evdeki tel yada tablete
Tableti yada bi telefonu orayı görecek şekilde koy
İşyerinden ( tablet yada telinin ekranı kapalı olsada görebiliyorsun tek yapman gereken kamerayı görmek istediğin yere göre koymak) kendi telinden canlı izlersin
Tek gereken karsılıklı netin olması
Not: bi kaç gün önce misafirlikte ögrendim bunu bi arkadaş bu sistemi bebeği icin kullanıyordu :)
Bu olayada lazım bence hemde çok!
@-huzur-

kayın ve kv seçenekler içinde yoksa ben de merak ettim şimdi. kim ola ki kilit değişene kadar iz koyup eve dönüşte değişen bişey var mı baksaydınız bari.

Ha siz bunları benim uydurdugumu düşünüyorsunuz öyle mi ? Keşke ispat etme imkanım olsa. Neyse dediğim gibi yönetime bildirin. Gereğini onlar yapsın.
Yonetime bildirdikte ne bilsin Mune kuresinemi bakip soylesin beyninizdekileri.

En fazla ikinci uyelik varmi bakar ters cevaplardan banlar o kadar.

Sizinde kilit degistirmeyi akil etmeyip konu acmaniza ve kamera koyamam demenize bakar kaliriz burda.

aaa süper bişeymiş bu. konu sahibi kilit değiştirmeden bunu yapsa yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…