- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
Oooo o kadar yani!!Benim ilk mesajima hicbir ima olmamasina ragmen ben fake degilim diye yazmasindan suphe etmeliydik
Korktum
Niye ev sahibini ariyorsunuz degistirin kilidi ertesi gunde isten izin alip bekleyin evde bakalim kim geliyor.Cok rahatsiniz ne diyim.
Çığlık çığlığa ortalığı birbirine katacak halim yok. Bu söylediğim olayların hepsi birden gerçekleşmiş olsa daha fazla tepki verirdim elbette. Ama 2 3 haftadır yaşanan şeyler. Mantıklı açıklaması vardır diyip kendimi sakinlestirmeye çalışıyorum çünkü evde tekim. Fake de değilim ayrıca..
Kim fake dedi size.
Ikinci kez bile tekrarlamasi panik yapmaya yeterli katilmi hirsizmi belli degil.Herseyi gectim evinizdeki wc umumi olmus bu bile arastirmaya sebep.
Oooo o kadar yani!!
Can guvenligim yok diyor ama bu olaylar 2 3 haftadir varmis.Kilidi degistirmeyi o yuzden istiyormus.Kilidi degistirip daire kapisinin karsisina kamera koyabilir isportacilarda 20 30 tlye dandik kameralar var.açıkçası kamera konmadan kilitler değişirse konu inandırıcılığını yitirir. kusura bakma kou sahibi şu hali ile evet sakinsin ama bu konuyla ilgili fake ihtimali gelmedi aklıma. her insan olaylar karşısında duygusal olarak aynı tepkileri veremez. ama dediğim gibi kamera konmadan kilitleri değiştirirsen, işte o normal insan davranışı olmaz bana göre.
Bi de cevaplar çok rahatsız edici.Karar kk nin
Aynen konuya yazdigi ilk mesaj bana yazdigi mesaj onda bile atar var neden rahatsiz olduda ilk mesajda fake degilim savunmasi yapiyor.Kisi fake olmayabilir ama konu inandiriciligini yitiriyor.Bi de cevaplar çok rahatsız edici.
Hem soru sorup hem tersliyor.
:) aynı şeyi yazdım ben de kendisineAynen konuya yazdigi ilk mesaj bana yazdigi mesaj onda bile atar var neden rahatsiz olduda ilk mesajda fake degilim savunmasi yapiyor.Kisi fake olmayabilir ama konu inandiriciligini yitiriyor.
Fake kelimesini siz kullandiniz kendinize ben onu alintiladim.Siz degil belki ama konunuz inandiriciligini yitiriyor son mesajimdada belirttim.
Sen
Ha siz bunları benim uydurdugumu düşünüyorsunuz öyle mi ? Keşke ispat etme imkanım olsa. Neyse dediğim gibi yönetime bildirin. Gereğini onlar yapsın.Üyeliğiniz için değil, konu için diyoruz biz.
Arkadaslar lütfen çok sakinsin,biz bile daha çok merak ettik tarzı yorum yapacak olanlar hic zahmet etmesin. Dünden beri ne yasadigimi oturup anlatacak değilim. Burası sanal bir ortam. Hissettiklerimi ne ben net bir şekilde anlatabilirim ne siz tam olarak anlayabilirsiniz. Bu seyleri uyduruyor olsam emin olun inandırıcı yorumu da gayet güzel yaparım. Hic zor değil.
Esimin beni aldatma ihtimali yok demiyorum kimseye guven olmaz. Tabi aldatıyor olabilir fakat bu şekilde delil bırakılması çok salakca.
Esimin bekar arkadaşı yok. Erkek kardeşi var ama zaten şuanda tek yaşıyor. Kayinvalidem şehir dışında. Anahtarı başkasına verme olayinida bu şekilde rafa kaldırıyorum.
Ev sahibi evi ilk tuttugumuz sırada ''bazı ev sahipleri eve girip ne durumda diye kontrol ediyormus biz asla öyle bir sey yapmayiz'' tarzında bir şeyler söylemişti. Hatta ne alaka tabikide girmeyeceksin diye içimden geçirmiştim bende. Ama onunda yapacağını düşünmüyorum. Yaşlı insanlar. Kaldı ki neden tuvaleti o vaziyette bıraksın ?
Dünden beri düşünmekten kafayı yiycem. Kimin yaptığını bulmadan içim rahat etmeyecek. Eşim bi kaç gün çok yoğun çalışmak zorunda. Kamera veya ses kayıt tarzı eve birilerinin girdiğini ispat edebileceğimiz cihazları ancak 1 2 gun sonra alip yerlestirebiliriz. Bugün kapi kilitlerini degistirmeyi düşünüyoruz. Ama ben kamera bulabilirsem önce eve girenin kim olduğunu bulup daha sonra kilitleri degistiririz.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Gelişme olursa mutlaka haberdar ederim.
Yonetime bildirdikte ne bilsinHa siz bunları benim uydurdugumu düşünüyorsunuz öyle mi ? Keşke ispat etme imkanım olsa. Neyse dediğim gibi yönetime bildirin. Gereğini onlar yapsın.
aaa süper bişeymiş bu. konu sahibi kilit değiştirmeden bunu yapsa yaaaKamera sistemine gerek Yok
Evde netin vardır, TRACK VİEW indir hem kendi teline hemde evdeki tel yada tablete
Tableti yada bi telefonu orayı görecek şekilde koy
İşyerinden ( tablet yada telinin ekranı kapalı olsada görebiliyorsun) tek yapman gereken kamerayı görmek istediğin yere göre koymak
Tek gereken karsılıklı netin olması
Not: bi kaç gün önce misafirlikte ögrendim bunu bi arkadaş bu sistemi bebeği icin kullanıyordu :)
Bu olayada lazım bence hemde çok!
@-huzur-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?