Evime birileri mi giriyor ?

aaa süper bişeymiş bu. konu sahibi kilit değiştirmeden bunu yapsa yaaa
Kesinlikle
Öğrendiğimize gece elime cam kesikleri battı gecenin 3 ünde çocuğumu uyandırıp yanımda götürmek yerine eşimde bunu yaptı zaten gittiğimiz hastane yakındı elim temizlenene kadar rahattık çok şükür bişeyde olmadı

Ama kk hatunları bunu başka şeylerde kullanırda sonu kötü olursa walla vebal almak istemem:) çekinerek yazdım

Aynı şekilde düşünüyorum. Ama kilitler değişmeden evde kalamam. Ya kamera koyup bi süre annemlerde kalıcam yada kilitleri degistircem. Bilmiyorum ya kafam o kadar karisikki..Benim evime birileri giriyor. Belki yatağıma yattı belki dis fırçami bile kullandı...Dünden beri dokunduğum her yerden igreniyorum. Bütün havlulari nevresimleri makineye attım. Tasinsak diyorum ama daha buraya bile yerlesemedik. Bu kış günü çok zor olacak bizim için.

Ha siz bunları benim uydurdugumu düşünüyorsunuz öyle mi ? Keşke ispat etme imkanım olsa. Neyse dediğim gibi yönetime bildirin. Gereğini onlar yapsın.
Normalde konuya da lafım yok aslında. Ben de korktum ve merak ettim. Sizin tavırlarınızdan dolayı böyle düşündüm.

kamera koy ve annlere git . en mantıklısı bu. kim bu düşman görmüş ol. kilit değiştirirsen kimin olduğunu bilemezsin. sonra belki onunla hep yüz yüze geleceksin haberin yok

Eski kiracı ya da ev sahibinde anahtar var mıydı orayı kaçırdım?

ölüm uykusu filmi geldi aklıma töbe yareppim.. arkadaş bir program söylemiş , bir yükleyin deneyin onu hemen yaa...

kayın ve kv seçenekler içinde yoksa ben de merak ettim şimdi. kim ola ki kilit değişene kadar iz koyup eve dönüşte değişen bişey var mı baksaydınız bari.
Banyodaki terliklerin ve evin belli yerlerinin fotoğrafını çektim. Gidince kontrol edicem bakalım.

Ahh keske internet olsaydi. Dediğiniz programi biliyorum hatta dünden beri aklımda ama malesef ki internet yok.

bencede önce kamera koyup sonra kilidi değiştirin ..yani sorunu kaynağından çözmek lazım eğer imkanınız varsa dediğiniz gibi annenizde kalın bu süre içinde..siz sadece tuvaletteki değişimleri farketmişsiniz Allah korusun başka neler yapılmış olabilir

zor bir durum inşallah çözersiniz..insanın en kendini güvende duyduğu yer evi..

Banyodaki terliklerin ve evin belli yerlerinin fotoğrafını çektim. Gidince kontrol edicem bakalım.
Konuyu tesaduf gordum hemen kamera imkanin yoksa evden cikarken kapi girisinden geri geri cik cikarkende yere tabaka halinde ince ama iz belli edecek sekilde toz seker veya kirec dok kapiyi kitle cik geri geldiginde ayak izi veya temizlenme varsa biri giriyor hic iz yok ama wc kullanilmissa topukla

Fake oldugunu dusunenler yazmasin bari ya biz de merak ediyoruz ne cikacak diye bir konu da baltalanmasa sasiricam
Fake oldugunu dusunen yok aslinda sadece konu inandiriciligini yitiriyor cunku konu sahibi kamera falan koyamam kilidi degistiricem muhabbetine girdi kilit degistirecekse yaklasik 40 sayfa insanlar bosuna telaslandi akil verdi.Kapatilsada konu sonuca ulasmak zor degil zaten ama sonuc yok bence.

Valla benim aklıma ev sahibi falan değilde, evde başka varlıkların olabileceği geldi korktum ya sabah sabah diğer arkadaşların dediği gibi kapınıza bi kamera takın, en iyi çözüm bu.

Kilidi çoktan değiştirmeniz gerekirdi zaten kamera neden koyamıyorsunuz ki onu anlamadım buraya yazana kadar bir kilidi değiştirip ev sahibine de haber vermeyip sonucu görürdüm ben olsam. Çünkü inandırıcılıktan uzak oluyor bunları yapmadan evimde neler oluyor demek. Birde sakinsiniz yani durup dururken böyle bir şey olsa hem de birkaç kez ben kafayı yerdim şahsen.

Off çok çok kötü bir şey bu ruh halinizi düşünemiyorum şu an peki eşinizin düşüncesi ney bu durumda yani biz olsak anladığımız anda hemen bir şeyler yapardık eşim ne olursa olsun hemen müdehale eder insan rahat edemez ki böyle o evde banada ev sahibiniz gibi geldi baştan sanki öyle bir izlenim vermiş kilidi değiştirmek tabiki en doğrusu ama ben kim olduğunu bilmeden duramazdım asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…