Kesinlikleaaa süper bişeymiş bu. konu sahibi kilit değiştirmeden bunu yapsa yaaa
Aynı şekilde düşünüyorum. Ama kilitler değişmeden evde kalamam. Ya kamera koyup bi süre annemlerde kalıcam yada kilitleri degistircem. Bilmiyorum ya kafam o kadar karisikki..Benim evime birileri giriyor. Belki yatağıma yattı belki dis fırçami bile kullandı...Dünden beri dokunduğum her yerden igreniyorum. Bütün havlulari nevresimleri makineye attım. Tasinsak diyorum ama daha buraya bile yerlesemedik. Bu kış günü çok zor olacak bizim için.açıkçası kamera konmadan kilitler değişirse konu inandırıcılığını yitirir. kusura bakma kou sahibi şu hali ile evet sakinsin ama bu konuyla ilgili fake ihtimali gelmedi aklıma. her insan olaylar karşısında duygusal olarak aynı tepkileri veremez. ama dediğim gibi kamera konmadan kilitleri değiştirirsen, işte o normal insan davranışı olmaz bana göre.
Normalde konuya da lafım yok aslında. Ben de korktum ve merak ettim. Sizin tavırlarınızdan dolayı böyle düşündüm.Ha siz bunları benim uydurdugumu düşünüyorsunuz öyle mi ? Keşke ispat etme imkanım olsa. Neyse dediğim gibi yönetime bildirin. Gereğini onlar yapsın.
kamera koy ve annlere git . en mantıklısı bu. kim bu düşman görmüş ol. kilit değiştirirsen kimin olduğunu bilemezsin. sonra belki onunla hep yüz yüze geleceksin haberin yokAynı şekilde düşünüyorum. Ama kilitler değişmeden evde kalamam. Ya kamera koyup bi süre annemlerde kalıcam yada kilitleri degistircem. Bilmiyorum ya kafam o kadar karisikki..Benim evime birileri giriyor. Belki yatağıma yattı belki dis fırçami bile kullandı...Dünden beri dokunduğum her yerden igreniyorum. Bütün havlulari nevresimleri makineye attım. Tasinsak diyorum ama daha buraya bile yerlesemedik. Bu kış günü çok zor olacak bizim için.
Eski kiracı ya da ev sahibinde anahtar var mıydı orayı kaçırdım?Aynı şekilde düşünüyorum. Ama kilitler değişmeden evde kalamam. Ya kamera koyup bi süre annemlerde kalıcam yada kilitleri degistircem. Bilmiyorum ya kafam o kadar karisikki..Benim evime birileri giriyor. Belki yatağıma yattı belki dis fırçami bile kullandı...Dünden beri dokunduğum her yerden igreniyorum. Bütün havlulari nevresimleri makineye attım. Tasinsak diyorum ama daha buraya bile yerlesemedik. Bu kış günü çok zor olacak bizim için.
ölüm uykusu filmi geldi aklımaAynı şekilde düşünüyorum. Ama kilitler değişmeden evde kalamam. Ya kamera koyup bi süre annemlerde kalıcam yada kilitleri degistircem. Bilmiyorum ya kafam o kadar karisikki..Benim evime birileri giriyor. Belki yatağıma yattı belki dis fırçami bile kullandı...Dünden beri dokunduğum her yerden igreniyorum. Bütün havlulari nevresimleri makineye attım. Tasinsak diyorum ama daha buraya bile yerlesemedik. Bu kış günü çok zor olacak bizim için.
Banyodaki terliklerin ve evin belli yerlerinin fotoğrafını çektim. Gidince kontrol edicem bakalım.kayın ve kv seçenekler içinde yoksa ben de merak ettim şimdi. kim ola kikilit değişene kadar iz koyup eve dönüşte değişen bişey var mı baksaydınız bari.
Hayalimdeki kadin Bibi.Bende anlamadım madem kilit değiştirilecek neden açtı konuyu zaten pekde cevap vermedi
Ben korkmam karanlıkta gezerim evin içinde
Ahh keske internet olsaydi. Dediğiniz programi biliyorum hatta dünden beri aklımda ama malesef ki internet yok.Kamera sistemine gerek Yok
Evde netin vardır, TRACK VİEW indir hem kendi teline hemde evdeki tel yada tablete
Tableti yada bi telefonu orayı görecek şekilde koy
İşyerinden ( tablet yada telinin ekranı kapalı olsada görebiliyorsun tek yapman gereken kamerayı görmek istediğin yere göre koymak) kendi telinden canlı izlersin
Tek gereken karsılıklı netin olması
Not: bi kaç gün önce misafirlikte ögrendim bunu bi arkadaş bu sistemi bebeği icin kullanıyordu :)
Bu olayada lazım bence hemde çok!
@-huzur-
Aynı şekilde düşünüyorum. Ama kilitler değişmeden evde kalamam. Ya kamera koyup bi süre annemlerde kalıcam yada kilitleri degistircem. Bilmiyorum ya kafam o kadar karisikki..Benim evime birileri giriyor. Belki yatağıma yattı belki dis fırçami bile kullandı...Dünden beri dokunduğum her yerden igreniyorum. Bütün havlulari nevresimleri makineye attım. Tasinsak diyorum ama daha buraya bile yerlesemedik. Bu kış günü çok zor olacak bizim için.
Konuyu tesaduf gordum hemen kamera imkanin yoksa evden cikarken kapi girisinden geri geri cik cikarkende yere tabaka halinde ince ama iz belli edecek sekilde toz seker veya kirec dok kapiyi kitle cik geri geldiginde ayak izi veya temizlenme varsa biri giriyor hic iz yok ama wc kullanilmissa topuklaBanyodaki terliklerin ve evin belli yerlerinin fotoğrafını çektim. Gidince kontrol edicem bakalım.
Fake oldugunu dusunen yok aslinda sadece konu inandiriciligini yitiriyor cunku konu sahibi kamera falan koyamam kilidi degistiricem muhabbetine girdi kilit degistirecekse yaklasik 40 sayfa insanlar bosuna telaslandi akil verdi.Kapatilsada konu sonuca ulasmak zor degil zaten ama sonuc yok bence.Fake oldugunu dusunenler yazmasin bari ya biz de merak ediyoruz ne cikacak diye bir konu da baltalanmasa sasiricam
Nasıl bir filmmiş çok merak ettim hemen bakıyorum :)ölüm uykusu filmi geldi aklımatöbe yareppim.. arkadaş bir program söylemiş , bir yükleyin deneyin onu hemen yaa...
Nasıl bir filmmiş çok merak ettim hemen bakıyorum :)
Yapmayın şunuayy izlemediysen çok şanslısın,hemen izle. ben 4 kere izledimsüper senaryo, biraz yavaş akıyor film ama sabırlı olup izleyin mutlaka derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?