Evime birileri mi giriyor ?

Mune ye katılıyorum illa dükkan dükkan kamera aramaya gerek yok konu sahibi, telefonla da halledebilirsin hatta evine gelip kuranlar bile var

Ben olsam ev sahibini aramazdım önce kamerayla kim olduğunu öğrenirdim, ki o kişi kesinlikle anahtarı olan biri, onlardan biri de ev sahibi olduğuna göre, aradıktan sonra bi daha girmez bence. Suç üstü yapmak daha mantıklı.

Mune ye katılıyorum illa dükkan dükkan kamera aramaya gerek yok konu sahibi, telefonla da halledebilirsin hatta evine gelip kuranlar bile var
Kameralar netten satılıyor artık, biraz anlayan biri netten satın alıp kendisi de kurabilir ama konu sahibesi kurmayı bilemeyeceği için nasıl bir kamera gerektiğini bile yazdım, dome kamera iş görür, kamera güvenlik sistemi kuran firmalar kamerayı en uygun noktaya kurar, orta kalite bir dome kamera yeterli zaten ve ciddi firmaların siteleri vardır, mail attığınızda size telefon açıp sizinde uygun olduğunuz saatler arasına randevu verirler ücretsiz keşif için, sonra da sizin istediğiniz gün gelip kuruyorlar, siz isteyin yeter ki Pazar günü bile gelip sistem kuran var.

Yahu herkes ne kadar da merakli sherlock holmesculuk oynamaya. Evet, konu sahibi evine kamera koymali, videoyu da burada paylasmali. Kulaga ne kadar da hoş geliyor degil mi?

Bakin birisinin evine gizli sakli giren bir insan normal olamaz. Gercek manada soyluyorum bunu. Hangimiz komsumuzun, akrabamizin evine gizli sakli giriyoruz ki? Yeri geliyor haberli gitmeye bile cekiniyoruz.

Bu isi yapan kimse bir psikopat olabilir. Ve konu sahibinin yapmasi gereken şey pusuda yatip bu psikopati yakalamak falan da degil. İlk olarak yapmasi gereken kendi can guvenligini dusunmek tabii olarak.

Bir de surekli konunun gercekliginden suphe ediyorum yazmissiniz. Eger konu fake bir konu olsaydi, zannediyorum ki konu sahibi buraya 'kamerayi yerlestirdim sonuclari buradan yazacagim' gibi sansasyonel bir giriş yapardi. Ama kadin kilidi degistirecegim diyor inadina once kamera koy diyorsunuz. Ustelik eve kocasindan once geldigini ve tek basina oldugunu da soyluyor. Biraz empati lutfen.

merak ettim ya kim oldugunu ogrenince de yazar misiniz

wc 2 3 gün kullanma derim canım ama her gün kontrol et
eve giren kişi tek neden wc kullansın
eğer eve girebilecek yerler kapalıysa
tek ihtimal kapı kilitleri kalıyor

İşe gitme bir gün ama kimseye söyleme tabi, sonra kapıda bekle....

Apartman gorevlisiyle konuştum. İşçiler anahtari benden alıyor ama sizin anahtarınız bende yok dedi. İlk tasindigimizda almıştık anahtari. Sürekli diken üstündeyim suan. Hangi manyak böyle bişe yapar aklım almıyor. Bugün kilitleri değiştirip dis kapının önünede kamera yerleştirmeyi düşünüyorum. 11. kattayiz. Giren her kimse kapıdan giriyor ve görevlinin söylediğine göre anahtar olmadan bu kapıyı açması çok zormuş.

Size nacizane tavsiyem, az kaldı sabredin kilit değiştirmeden evvel kamera koyun ancak caydırıcı olmasın hedefiniz kim olduğunu bulmaya yönelik olsun aksi halde acaba kimdi hırlı mı hırsız mı takık mı sapık mı başka bir şey yapmaya yeltenir mi diye düşüneceksiniz

Bakin birisinin evine gizli sakli giren bir insan normal olamaz.

İşte tam olarak da bu normal olmayan adam ortaya çıksın. Tanımadık biri ise sıkıntı yok ama tanıdık biri ise konu sahibinin hayatından da sonsuza dek çıksın diye kamera diyoruz. Yoksa başka ne sebebi olabilir ki? Manyak mı insanlar? Buraya kaç kişi yazdı. Benim de başımdan geçti, taşındık kurtulduk o evden ama hala kimdi diye merak ederim insanın içinden çıkmıyor diye.

belki bos evin suyu elektiririği baglanmamıstır . ondan olablr

Ben bu kadar donanımlı bir kamera bile düşünmemiştim. Bebek bakıcıları için falan kurulan minik kameralardan bir tane girişe bir tane banyoya olarak düşünmüştüm.

siz kapıyı açarken kilitli vaziyette mi buluyosunuz?

Bu insan bozuntusu her kimse nasıl olsa yine gelecek. Bende diyorum ki kapı kilidini degistirelim. Kamerayı da evin içine değilde dış kapıyı görecek şekilde dışarıya koyalım. Ben bu şekilde çok huzursuzum çünkü.
Tek ihtimal ev sahibi kalıyor. Onlarda niye yapsın anlamıyorum ki ya. Ciddi ciddi kendimden şüphe etmeye basliyorum artık
.

Evet kilitli oluyor.

Eşim üst ve altı değişik sayılarda kilitliyor, bir gün ikisini de iki kere, ertesi gün birini üç birini 2 falan diye çeşitli kombinasyonlar yapıyor. Akşam da iyi bizden başka kimse girmemiş diyor. Ben de dalga geçiyordum kendisi ile ama vazgeçtim. Henüz kilit olayını halledemediyseniz sabah böyle bir şey deneyebilirsiniz.

İyi hoş diyorsunuz ama ben cumartesi gününe kadar napicam ? Kilit degistirdikten sonra zaten girebilecegini sanmıyorum. Benim derdim bi an once meseleyi halletmek. Kim olduğunu bulmayı çok istiyorum ama suan korku daha ağır basıyor. O yüzden değil 3 4 gün 1 gün bile bekleyemem. Kilidi değiştirip dis kapıyı görecek şekilde kamera yerleştirmeyi düşünüyorum.

Evinize birinin girme olasılığını gözönünde bulundurursak tek çözüm kilitleri değiştirmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…