- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
Kameralar netten satılıyor artık, biraz anlayan biri netten satın alıp kendisi de kurabilir ama konu sahibesi kurmayı bilemeyeceği için nasıl bir kamera gerektiğini bile yazdım, dome kamera iş görür, kamera güvenlik sistemi kuran firmalar kamerayı en uygun noktaya kurar, orta kalite bir dome kamera yeterli zaten ve ciddi firmaların siteleri vardır, mail attığınızda size telefon açıp sizinde uygun olduğunuz saatler arasına randevu verirler ücretsiz keşif için, sonra da sizin istediğiniz gün gelip kuruyorlar, siz isteyin yeter ki Pazar günü bile gelip sistem kuran var.Mune ye katılıyorum illa dükkan dükkan kamera aramaya gerek yok konu sahibi, telefonla da halledebilirsin hatta evine gelip kuranlar bile var
Size nacizane tavsiyem, az kaldı sabredin kilit değiştirmeden evvel kamera koyun ancak caydırıcı olmasın hedefiniz kim olduğunu bulmaya yönelik olsun aksi halde acaba kimdi hırlı mı hırsız mı takık mı sapık mı başka bir şey yapmaya yeltenir mi diye düşüneceksinizApartman gorevlisiyle konuştum. İşçiler anahtari benden alıyor ama sizin anahtarınız bende yok dedi. İlk tasindigimizda almıştık anahtari. Sürekli diken üstündeyim suan. Hangi manyak böyle bişe yapar aklım almıyor. Bugün kilitleri değiştirip dis kapının önünede kamera yerleştirmeyi düşünüyorum. 11. kattayiz. Giren her kimse kapıdan giriyor ve görevlinin söylediğine göre anahtar olmadan bu kapıyı açması çok zormuş.
Bakin birisinin evine gizli sakli giren bir insan normal olamaz.
belki bos evin suyu elektiririği baglanmamıstır . ondan olablrSimdi karşı komşu eşimi aramış.Eşimde beni aradı. Binalar yeni yapildigi için hala inşaat halinde evler var. Site şeklinde 4 binayız. Sanirim 1 bina suan hala inşaat halinde. Neyse komşunun dediğine göre iscilerde bazen alt kilidin anahtari olabiliyormus. Onlar kullanıyor olabilir demiş adam.Biz üstü de kilitliyorduk ama demekki üstün anahtarida var. Birde bazen böyle ev gezdirme bahanesiylede giriyorlarmis eve.Yani niye sadece tuvalet kullaniliyor bunuda anlamış olduk. Ama yani aklımın almadığı şeyler var. Binanin biri nerdeyse tamamen boş. Neden boş evin tuvaleti kullanilmiyorda benim evime giriyorlar ya ? Kamera filan yerleştirmis olamazlar değil mi ? Polise haber versek işlem yaparlar mi ?
Kameralar netten satılıyor artık, biraz anlayan biri netten satın alıp kendisi de kurabilir ama konu sahibesi kurmayı bilemeyeceği için nasıl bir kamera gerektiğini bile yazdım, dome kamera iş görür, kamera güvenlik sistemi kuran firmalar kamerayı en uygun noktaya kurar, orta kalite bir dome kamera yeterli zaten ve ciddi firmaların siteleri vardır, mail attığınızda size telefon açıp sizinde uygun olduğunuz saatler arasına randevu verirler ücretsiz keşif için, sonra da sizin istediğiniz gün gelip kuruyorlar, siz isteyin yeter ki Pazar günü bile gelip sistem kuran var.
siz kapıyı açarken kilitli vaziyette mi buluyosunuz?Apartman gorevlisiyle konuştum. İşçiler anahtari benden alıyor ama sizin anahtarınız bende yok dedi. İlk tasindigimizda almıştık anahtari. Sürekli diken üstündeyim suan. Hangi manyak böyle bişe yapar aklım almıyor. Bugün kilitleri değiştirip dis kapının önünede kamera yerleştirmeyi düşünüyorum. 11. kattayiz. Giren her kimse kapıdan giriyor ve görevlinin söylediğine göre anahtar olmadan bu kapıyı açması çok zormuş.
Bu insan bozuntusu her kimse nasıl olsa yine gelecek. Bende diyorum ki kapı kilidini degistirelim. Kamerayı da evin içine değilde dış kapıyı görecek şekilde dışarıya koyalım. Ben bu şekilde çok huzursuzum çünkü.Size nacizane tavsiyem, az kaldı sabredin kilit değiştirmeden evvel kamera koyun ancak caydırıcı olmasın hedefiniz kim olduğunu bulmaya yönelik olsun aksi halde acaba kimdi hırlı mı hırsız mı takık mı sapık mı başka bir şey yapmaya yeltenir mi diye düşüneceksiniz
Evet kilitli oluyor.siz kapıyı açarken kilitli vaziyette mi buluyosunuz?
Evet kilitli oluyor.
İyi hoş diyorsunuz ama ben cumartesi gününe kadar napicam ? Kilit degistirdikten sonra zaten girebilecegini sanmıyorum. Benim derdim bi an once meseleyi halletmek. Kim olduğunu bulmayı çok istiyorum ama suan korku daha ağır basıyor. O yüzden değil 3 4 gün 1 gün bile bekleyemem. Kilidi değiştirip dis kapıyı görecek şekilde kamera yerleştirmeyi düşünüyorum.Kameralar netten satılıyor artık, biraz anlayan biri netten satın alıp kendisi de kurabilir ama konu sahibesi kurmayı bilemeyeceği için nasıl bir kamera gerektiğini bile yazdım, dome kamera iş görür, kamera güvenlik sistemi kuran firmalar kamerayı en uygun noktaya kurar, orta kalite bir dome kamera yeterli zaten ve ciddi firmaların siteleri vardır, mail attığınızda size telefon açıp sizinde uygun olduğunuz saatler arasına randevu verirler ücretsiz keşif için, sonra da sizin istediğiniz gün gelip kuruyorlar, siz isteyin yeter ki Pazar günü bile gelip sistem kuran var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?