- 18 Aralık 2009
- 6.546
- 8.029
- 773
Bugün denedik. Bıraktığımız gibiydi.Eşim üst ve altı değişik sayılarda kilitliyor, bir gün ikisini de iki kere, ertesi gün birini üç birini 2 falan diye çeşitli kombinasyonlar yapıyor. Akşam da iyi bizden başka kimse girmemiş diyor. Ben de dalga geçiyordum kendisi ile ama vazgeçtim. Henüz kilit olayını halledemediyseniz sabah böyle bir şey deneyebilirsiniz.
Bugün denedik. Bıraktığımız gibiydi.
Bahsettiğiniz adam sokaktan biri değil ki eşim yahu hayatimi paylastigim adam. Niye yalan söylesin ? Mantıklı bi sebep söyleyin acaba da derim en büyük şüpheyi de duyarım.eşin ben girdim demeyecek tabi belki işçi girmiştir komşu aradı diyecek
hiç acaba da mı demiyorsunuz yav
Peki hala degisik seyler oluyor mu evde ?Apartman gorevlisiyle konuştum. İşçiler anahtari benden alıyor ama sizin anahtarınız bende yok dedi. İlk tasindigimizda almıştık anahtari. Sürekli diken üstündeyim suan. Hangi manyak böyle bişe yapar aklım almıyor. Bugün kilitleri değiştirip dis kapının önünede kamera yerleştirmeyi düşünüyorum. 11. kattayiz. Giren her kimse kapıdan giriyor ve görevlinin söylediğine göre anahtar olmadan bu kapıyı açması çok zormuş.
Apartman gorevlisiyle konuştum. İşçiler anahtari benden alıyor ama sizin anahtarınız bende yok dedi. İlk tasindigimizda almıştık anahtari. Sürekli diken üstündeyim suan. Hangi manyak böyle bişe yapar aklım almıyor. Bugün kilitleri değiştirip dis kapının önünede kamera yerleştirmeyi düşünüyorum. 11. kattayiz. Giren her kimse kapıdan giriyor ve görevlinin söylediğine göre anahtar olmadan bu kapıyı açması çok zormuş.
Bu insan bozuntusu her kimse nasıl olsa yine gelecek. Bende diyorum ki kapı kilidini degistirelim. Kamerayı da evin içine değilde dış kapıyı görecek şekilde dışarıya koyalım. Ben bu şekilde çok huzursuzum çünkü.
Tek ihtimal ev sahibi kalıyor. Onlarda niye yapsın anlamıyorum ki ya. Ciddi ciddi kendimden şüphe etmeye basliyorum artık.
Yani konu sahibinin esi sirf klozeti kullanip kirli birakmak icin taa isyerinden kosa kosa eve gelip klozeti kullanip kirli birakip geri mi donuyo anlamiyorum gercekten bunu nasil dusunebildiniz hayret dogrusueşin ben girdim demeyecek tabi belki işçi girmiştir komşu aradı diyecek
hiç acaba da mı demiyorsunuz yav
pardon bizim genel tavrımız ''benim kocam yapmaz''
şimdiden geçmiş olsun.
Bugün işten geldiğimde hersey bıraktığım gibiydi. Tuvalette kullanılmamış. Zaten her gün olmuyordu haftada 2 3 kere. Ama her hafta mutlaka oluyordu yani.Peki hala degisik seyler oluyor mu evde ?
Çalışıyorum dediğiniz için haftasonu dedim, normalde gündüz arayıp akşam için çağırabiliyorsunuz kamera taktıracağınızda, ki zaten yeni birşey değil diyorsunuz.İyi hoş diyorsunuz ama ben cumartesi gününe kadar napicam ? Kilit degistirdikten sonra zaten girebilecegini sanmıyorum. Benim derdim bi an once meseleyi halletmek. Kim olduğunu bulmayı çok istiyorum ama suan korku daha ağır basıyor. O yüzden değil 3 4 gün 1 gün bile bekleyemem. Kilidi değiştirip dis kapıyı görecek şekilde kamera yerleştirmeyi düşünüyorum.
Ben bu kadar donanımlı bir kamera bile düşünmemiştim. Bebek bakıcıları için falan kurulan minik kameralardan bir tane girişe bir tane banyoya olarak düşünmüştüm.
Belki yanlız kullanmıyordur wc yi eşi diye söyledik canim.Yani konu sahibinin esi sirf klozeti kullanip kirli birakmak icin taa isyerinden kosa kosa eve gelip klozeti kullanip kirli birakip geri mi donuyo anlamiyorum gercekten bunu nasil dusunebildiniz hayret dogrusu
Konu basinda soyledi esim alaturka kullaniyo klozeti ben tek kullaniyorum diye o yuzden esi olmadigindan emin.Belki yanlız kullanmıyordur wc yi eşi diye söyledik canim.
Bu zamana kadar varsa yalanını yakalamadıgım kocam sorularıma agresıf cevap verse ustunede apartman gorevlısı benı aradı boyle boyle dedı dese karnımı kasıya kasıya guler asla ınanmazdımApartman gorevlisiyle konuştum. İşçiler anahtari benden alıyor ama sizin anahtarınız bende yok dedi. İlk tasindigimizda almıştık anahtari. Sürekli diken üstündeyim suan. Hangi manyak böyle bişe yapar aklım almıyor. Bugün kilitleri değiştirip dis kapının önünede kamera yerleştirmeyi düşünüyorum. 11. kattayiz. Giren her kimse kapıdan giriyor ve görevlinin söylediğine göre anahtar olmadan bu kapıyı açması çok zormuş.
Ahaha ev sahibine bak elektrik faturası kabarmmasın diye kiracinin evinde ütü yapıyor :) Peki arkadaşınıza ne gibi bir açıklama yapmış ev sahibiBir kaç zaman önce arkadaşımda aynı şeyi yaşamıştı
bir gün dersten erken geliyor ve ev sahibi onun evinde ütü yapıyor.
Mutlaka birisi gidiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?