Evime birileri mi giriyor ?

eşin ben girdim demeyecek tabi belki işçi girmiştir komşu aradı diyecek
hiç acaba da mı demiyorsunuz yav

pardon bizim genel tavrımız ''benim kocam yapmaz''
şimdiden geçmiş olsun.

Bugün denedik. Bıraktığımız gibiydi.

Bahsettiğiniz adam sokaktan biri değil ki eşim yahu hayatimi paylastigim adam. Niye yalan söylesin ? Mantıklı bi sebep söyleyin acaba da derim en büyük şüpheyi de duyarım.

Ben basit bir olay oldugunu düşünmüyorum isciler wc yi kullanmak icin giriyor mantığı hic akilci degil.Resmen bir sapiginiz ya da hirsiz var ve siz farketmeden evinizi kullaniyor.Adam hirsiz degilse kesin sapik ve eviniz sizin ozeliniz.Resmen ozelinizi görüyor.Ben olsam o apartman ayağa kalkar gerekirse polis cagirirdim.Nasil bu kadar serinkanli kalabildiniz sasirdim dogrusu.Bi tanidigimin evinden anahtarla girilip hic evi dagitmadan cok yüklü bir hirsizlik yapilmisti.Tabi ev sahibi haftalar sonra farketmis daha dogrusu ne zaman yapildigini bile bilemediler.Polis arastirmasinda anahtari olan bir tanidik cikti ama kanitlayamadilar sadece suphe olarak kaldi.

Peki hala degisik seyler oluyor mu evde ?

@_huzur_ yok anacim esin seni uyutuyo.ne münasebet ya inşaat halindeki evlerde çalışan işçiler benim kurulu düzenim olan evime niye wc ye girsin ki ?cok saçma. Eşinde beya genismis evine yabancılar giriyo ve o işçilerdir diyor. Kızım var bunda bir bit yiyeni. Sen kamera koy eşine bile soylemeeeeeee kamera koyyyyyy.
Ayakkabı silmek için dışarıya bez koyuyorduk o bez her kapıya çıktığımızda yerde oluyodu .cocuklar yapıyomuş halbuki ama öyle bir sinir oluyodum ki çocuğu yakaladım ben atarken çıktım anasına söyledim ogundur bugündür bez bıraktığım yerde duruyo
Demem o ki. Kapının önündeki bez ayakkabiliktan yere atiliyo diye sinir olan ortalığı yıkan ben .ben evde yokken biri wc me girecek si*ip si*ip gidecek kesinlikle bir kapıya bir wcye kamera koymuştum.bez için bile kamera koymayı düşünmüştük eşimle kapıya. Ama sen yanlız düşün yap .katil esin olabilir ondan yani .cok normal karşılı o cunku

Canim kilit değiştirme o zamn bulamazsın kim giriyo .sadece kamera koy.gunluk kayıt yapsa yine yeter .eve geldin baktın yine wc b.k içinde o zmn ac bak kimmiş.anahtarlar sadece sizde var .kim nasıl gircek senin evine .dikat cekiciyse kamera karsi komşunun kapısina tak yada küçük biseyse Kendi kapina senin kapıyı görsün esin evde yokken bir gün izin al anlaş biriyle hemen kurdur kimseye de söyleme

konu sahibi diyor ki eve biri giriyor diyor
kocam benden sonra evde oluyor diyor
kamera koymak mantıklı ama canim daha önemli diyor
haftasonuna kadar değil 1 gün bile bekleyemem diyor
hepimiz merak ediyoruz olayı ama Allah korusun anahtar değiştirmediği icin başına bi iş gelse biz mi koşup kurtaracağız ?
direk değiştirsin anahtarı can daha önemli

Halamlarin eve hirsiz iki kez banyo havalandirmasindan girmisti. 11. kat gerçi zor biraz

Bence de en mantıklısı bu

pardon bizim genel tavrımız ''benim kocam yapmaz''
şimdiden geçmiş olsun.
Yani konu sahibinin esi sirf klozeti kullanip kirli birakmak icin taa isyerinden kosa kosa eve gelip klozeti kullanip kirli birakip geri mi donuyo anlamiyorum gercekten bunu nasil dusunebildiniz hayret dogrusu

Peki hala degisik seyler oluyor mu evde ?
Bugün işten geldiğimde hersey bıraktığım gibiydi. Tuvalette kullanılmamış. Zaten her gün olmuyordu haftada 2 3 kere. Ama her hafta mutlaka oluyordu yani.

Çalışıyorum dediğiniz için haftasonu dedim, normalde gündüz arayıp akşam için çağırabiliyorsunuz kamera taktıracağınızda, ki zaten yeni birşey değil diyorsunuz.

Ben bu kadar donanımlı bir kamera bile düşünmemiştim. Bebek bakıcıları için falan kurulan minik kameralardan bir tane girişe bir tane banyoya olarak düşünmüştüm.

Kişinin kim olduğunu öğrenmek için banyoya bile kameraya gerek yok, dış kapı girişine kapıyı görecek şekilde tek kamera yeterli, maksat siz girmişsiniz deyip ispat edebilmek, caydırıcılık içinde boş kamera kasası bile yeter, elimde kalmış olsaydı ben bile yollardım konu sahibesine ama işi tasfiye edince hepsini dağıttık.

Yani konu sahibinin esi sirf klozeti kullanip kirli birakmak icin taa isyerinden kosa kosa eve gelip klozeti kullanip kirli birakip geri mi donuyo anlamiyorum gercekten bunu nasil dusunebildiniz hayret dogrusu
Belki yanlız kullanmıyordur wc yi eşi diye söyledik canim.

ben konu sahibini anlayabiliyorum.. yalniz maalesef tamamen anlayamiyorum
evinize bi süredir birinin girdiginden süpheleniyorsunuz belli seylerden ötürü

simdi lütfen ama lütfen mantikli olun konu sahibi, bakin sizi cidden cok iyi anliyorum, benim basima geldigini düsünerek, empati kurarak önerilerde bulunucam size

ben olsam bunca zaman beklemisim az daha beklerdim. Can güvenligi vs degil konu, eger biri giriyorsa zaten siz yokken giriyor. Ben olsam kilit degistirmek yerine (ki zaten degistirmekte gec kalinmis) kamera koyup kimin girdigini bulmanizdan yanayim.

yani sonucta insan merak eder kim bu psikopat diye. sonra da dava acardim oh mis.
yalniz esiniz konusunu biraz sert bi sekilde kestirip atiyorsunuz. bence "aldatiliyorsun" diyenler ne kadar abartiyorsa, "kesin yapmiyordur" demek de o kadar yanlistir. esinizin agresif reaksiyonu cok ilginc cünkü...

emin olmak icin bu konunun üstünü örtmüs gibi yapin. hic konusmayin bu konu hakkinda.
ve lütfen kimseye söylemeden sezdirmeden ucuz dandik bi kamera alin ve banyoya, koridora ya da kisinin yüzünün görünecegi düzgün bi yere saklayin

size en mantikli olan seyi sunuyorum. karar sizin...

Bu zamana kadar varsa yalanını yakalamadıgım kocam sorularıma agresıf cevap verse ustunede apartman gorevlısı benı aradı boyle boyle dedı dese karnımı kasıya kasıya guler asla ınanmazdım
Cunku sızın evınıze ızınsız gırmelerı mumkun degıl bu bır suc

Esınız sızın ıznınız olmadan belliki evın anahtarını bırıne vermıs o kısı sevgılısıyle eve gelmiş bu cok açık
Ve bellikı bu kısı sızınde tanıdıgınız bırı bılmenızı ıstemiyor
Her hafta mutlaka oluyor dıyorsunuz bellıkı 1- 2 saatlıgıne evı kullanmıslar
Bundan sonra olmaz cunku uyandınız ve bunu apartmsn gorevlısı esınız dolayısıyla ılgılı herkes bılıyor

Sızın yapmanız gereken esınıze bıle soylemeden eve kamera takıp beklemektı
3_5 gun oyalanır esınızle aynı zamanda evde olurdunuz korkmazdınız da
Artık ömür boyu supheyle yasayacaksınız gecmıs olsun

Bir kaç zaman önce arkadaşımda aynı şeyi yaşamıştı
bir gün dersten erken geliyor ve ev sahibi onun evinde ütü yapıyor.
Mutlaka birisi gidiyordur
Ahaha ev sahibine bak elektrik faturası kabarmmasın diye kiracinin evinde ütü yapıyor :) Peki arkadaşınıza ne gibi bir açıklama yapmış ev sahibi
merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…