- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
Daha once konu acmistim kisin baska evde kalmak adiyla...bugune kadar evime gelemedim bugun cocuk cok sıkildi oyuncaklarjmi istiyorum dedi birszda ust bas almak icin geldim eve gunduz babamda giderken cabuk gel dedi..neyse eve geldim isittim evimj vocukda oynamaya basladi .babama msj attin baba ben bugun evde durcam ccouk gelmiyo oynuyor burda evde isindi falan dedin isinmisken kalayim dedim tamam diye cvp yazdi..diger evli kardesimde ordaydi o msj atti aksam bana..babam sen gidince cok uzuldu dedi bana sen bari kal yalniz birakma dedi dedi..senin icinde gelmesse gelnesin dedi ama cok uzgun suab falan dedi...bide geceye dogru resim atmis 3ü yumurta kirmis yiyor sanki ben vicdan yapayim diye...bende suan huzursuz ca evimde oturyorum uyku girniyo gozume birakti gitti dicekler pesimden ..bikerecuj geldim diye evime..bu kona birsz kiziyorum yemeklerini de yaptim gelirken cok sukur eli aya tutuyo ustelik bi kiz kardesim daha var evde..ben evime gelince bole durumlarda hep suclumu olucam ya ustumdeki bu baski beni cok kotu hissettiriyor..yarin geri gidicem
Eski konuyu bilmeyenler icin;
Annem abimin focuguna bakmaya gitti 10 gun falan biz esimle babamin yaninda kaliyorduk yemek yapmak icin falan..babamda hep israr ediyordu kalin eve gitmeyin diye bizde yalniz birakmak istemedigimiz icin kaliyorduk ama ben cocukla pek rahat degildim..
Eski konuyu bilmeyenler icin;
Annem abimin focuguna bakmaya gitti 10 gun falan biz esimle babamin yaninda kaliyorduk yemek yapmak icin falan..babamda hep israr ediyordu kalin eve gitmeyin diye bizde yalniz birakmak istemedigimiz icin kaliyorduk ama ben cocukla pek rahat degildim..
Son düzenleme: