• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evime geldim ama sadece 1 güncük:(

Bosverin. Valla 27 aylik oglum var,kendi yatagindan baska yerde uyumaz,kendi mutfagimizdan baska yerde yemek de yemez restoran falan haric. Ben sizi cok iyi anliyorum. Oyuncaklarini kiyafetlerini tasimaya zaten imkan yok. Aynen bunlari soyleyin ve bildiginizi yapin. İsteyen kusebilir,sorun yok. Cocugunuzun rahati daha onemli
Zayifladi zaten:( yemuyir o da baska yerde

Kocamda evde aç de duymayacaksın herkes evini bilsin bu durumu kp yapsa boşanma aşamasına gelirdiniz eminim :KK66:
Kocam oraya cok merakli ama biz konusmuyorz suan babam kankisi gibi yiyo iciyo babamla sohbet muhabet sora uyuyo oh ekmek elden su golden masrafi da yok onun yuzunden oluyo zaten birazda

Daha once konu acmistim kisin baska evde kalmak adiyla...bugune kadar evime gelemedim bugun cocuk cok sıkildi oyuncaklarjmi istiyorum dedi birszda ust bas almak icin geldim eve gunduz babamda giderken cabuk gel dedi..neyse eve geldim isittim evimj vocukda oynamaya basladi .babama msj attin baba ben bugun evde durcam ccouk gelmiyo oynuyor burda evde isindi falan dedin isinmisken kalayim dedim tamam diye cvp yazdi..diger evli kardesimde ordaydi o msj atti aksam bana..babam sen gidince cok uzuldu dedi bana sen bari kal yalniz birakma dedi dedi..senin icinde gelmesse gelnesin dedi ama cok uzgun suab falan dedi...bide geceye dogru resim atmis 3ü yumurta kirmis yiyor sanki ben vicdan yapayim diye...bende suan huzursuz ca evimde oturyorum uyku girniyo gozume birakti gitti dicekler pesimden ..bikerecuj geldim diye evime..bu kona birsz kiziyorum yemeklerini de yaptim gelirken cok sukur eli aya tutuyo ustelik bi kiz kardesim daha var evde..ben evime gelince bole durumlarda hep suclumu olucam ya ustumdeki bu baski beni cok kotu hissettiriyor..yarin geri gidicem

Eski konuyu bilmeyenler icin;
Annem abimin focuguna bakmaya gitti 10 gun falan biz esimle babamin yaninda kaliyorduk yemek yapmak icin falan..babamda hep israr ediyordu kalin eve gitmeyin diye bizde yalniz birakmak istemedigimiz icin kaliyorduk ama ben cocukla pek rahat degildim..

Daha once konu acmistim kisin baska evde kalmak adiyla...bugune kadar evime gelemedim bugun cocuk cok sıkildi oyuncaklarjmi istiyorum dedi birszda ust bas almak icin geldim eve gunduz babamda giderken cabuk gel dedi..neyse eve geldim isittim evimj vocukda oynamaya basladi .babama msj attin baba ben bugun evde durcam ccouk gelmiyo oynuyor burda evde isindi falan dedin isinmisken kalayim dedim tamam diye cvp yazdi..diger evli kardesimde ordaydi o msj atti aksam bana..babam sen gidince cok uzuldu dedi bana sen bari kal yalniz birakma dedi dedi..senin icinde gelmesse gelnesin dedi ama cok uzgun suab falan dedi...bide geceye dogru resim atmis 3ü yumurta kirmis yiyor sanki ben vicdan yapayim diye...bende suan huzursuz ca evimde oturyorum uyku girniyo gozume birakti gitti dicekler pesimden ..bikerecuj geldim diye evime..bu kona birsz kiziyorum yemeklerini de yaptim gelirken cok sukur eli aya tutuyo ustelik bi kiz kardesim daha var evde..ben evime gelince bole durumlarda hep suclumu olucam ya ustumdeki bu baski beni cok kotu hissettiriyor..yarin geri gidicem

Eski konuyu bilmeyenler icin;
Annem abimin focuguna bakmaya gitti 10 gun falan biz esimle babamin yaninda kaliyorduk yemek yapmak icin falan..babamda hep israr ediyordu kalin eve gitmeyin diye bizde yalniz birakmak istemedigimiz icin kaliyorduk ama ben cocukla pek rahat degildim..
Ben çok dogru bulmuyorum evimden başka yerde yatılı kalmayı. Herkesin bi hayatı düzeni olmalı bence.

Diğer konuyu biliyorum.
Ama bu böyle olmazki,kaç insan perişan oluyor,sizin evin düzeni bozuluyor.

Yerinizde olsam anneme söylerdim çocuğa bakmasın.
Ya yengeniz işten çıksın ya da kreş-bakıcı düşünsünler.ne bu böyle canım,düpedüz saçmalık.

bence kardeşinin yaptığı çok ayıp bu kadar psikolojik baskı kurmak olmaz. herkes evini bilsin. eğer babanız sizi çok istiyorsa o gelsin sizin evinize önceki konuda da söylemiştim ayıp yani bu kadarı yaa. yumurta kırmışlar bilmemne , eve yemek de bırakmışsın hayır bırakmasan da yumurta kırsınlar bir gün ölmezler yani.

Önceki konuyu da hatırlıyorum
Çözüm bulmadan olmaz bu düzen bu şekilde.

Düzen bile değil ki bu.

Torunun halini görünce dedenin merhamet etmesi gerekiyor.
Bi de üstüne ısrar etmesi biraz bencilce.

Bu şekilde yavaş yavaş uzaklaşarak halledebilirsin diye düşünüyorum.

Kardeşinin yaptığı da çok çocukça gerçekten.

Ailenizin tavrı çok saçma ya.eşinizde iyi kabul ediyo evi yakın olduğu halde 10 gün orda kalmayı daha ne yapacaksınız ki.magdur bırakmışsınız gibi bi tripler hemen.

İnşAllah babanız hiç yalnız kalmaz. Ne kadar anlamsız bir trip. Sizin ayrı bir eviniz var. Onun söylemesi lazım akşamları en azından gidin diye. Vicdan azabı falan çekmeyin. Haklısınız siz.

Önceki konunuzu ondan öncekini de biliyorum.

Sizin gerçekten ciddi bir probleminix var. Ailenizi herhangi bir konuda eleştirebiliyor musunuz merak ettim. Örneğin baba şu konuda hatalısın dediniz mi hiç normal bir sohbette?

Hep onları memnun etmeye çalışıyor ve onların fikirlerini o kadar benimsemişsiniz ki 5 yıllık evlilikte hala her gün babayı ziyaret etmek?!

Bir arkadaş yazmış, sizin hiç sosyal hayatınız yoktur, arkadaşınız yoktur diye, cevap vermemişsiniz.

Bana birini anımsatıyorsunuz. Bir akrabam ailesinden bu şekilde ayrılamadığı için üniversiteye gitmedi, ve onların onaylamadığı çok sevdiği sevgilisi ile değil, 2 mahalle aşağıda oturan komşu çocuğu ile evlendi.

Önceki konunuzu ondan öncekini de biliyorum.

Sizin gerçekten ciddi bir probleminix var. Ailenizi herhangi bir konuda eleştirebiliyor musunuz merak ettim. Örneğin baba şu konuda hatalısın dediniz mi hiç normal bir sohbette?

Hep onları memnun etmeye çalışıyor ve onların fikirlerini o kadar benimsemişsiniz ki 5 yıllık evlilikte hala her gün babayı ziyaret etmek?!

Bir arkadaş yazmış, sizin hiç sosyal hayatınız yoktur, arkadaşınız yoktur diye, cevap vermemişsiniz.

Bana birini anımsatıyorsunuz. Bir akrabam ailesinden bu şekilde ayrılamadığı için üniversiteye gitmedi, ve onların onaylamadığı çok sevdiği sevgilisi ile değil, 2 mahalle aşağıda oturan komşu çocuğu ile evlendi.
Yok var cok gezer tozarim arkadalarim cok ..hatalisinda dedim ama buyukler anlanayinca anlamiyor

İnşAllah babanız hiç yalnız kalmaz. Ne kadar anlamsız bir trip. Sizin ayrı bir eviniz var. Onun söylemesi lazım akşamları en azından gidin diye. Vicdan azabı falan çekmeyin. Haklısınız siz.
Keske oyle dese iyice benimsedi bizi kendi evimizde durmamizi kabulllenemiyi bazi durumlarda tutturmus napcaniz evde burada ev

Önceki konuyu da hatırlıyorum
Çözüm bulmadan olmaz bu düzen bu şekilde.

Düzen bile değil ki bu.

Torunun halini görünce dedenin merhamet etmesi gerekiyor.
Bi de üstüne ısrar etmesi biraz bencilce.

Bu şekilde yavaş yavaş uzaklaşarak halledebilirsin diye düşünüyorum.

Kardeşinin yaptığı da çok çocukça gerçekten.
Kardesimw ayrica sinir oldum zaten ama bazende duyorum gercejten uzuldu heralde adam o da benle paylasmak istemis olabilir yada bileniyorum .. yavas yavas uzaklasmak da fayda olabikir ama dunden beri cok huzursuzum sanki magdur etmisim gibi tavirlar

Kardesimw ayrica sinir oldum zaten ama bazende duyorum gercejten uzuldu heralde adam o da benle paylasmak istemis olabilir yada bileniyorum .. yavas yavas uzaklasmak da fayda olabikir ama dunden beri cok huzursuzum sanki magdur etmisim gibi tavirlar

Mağdur etmemişsin ki önce kendin kabullen.
Yemeğini bile yapmış gelmişsin evine.
Onları da kapı önüne koymamışsın.
Kendi evlerinde, yemekleri hazır.
Daha ne olsun?

Vicdan yapılacak birşey görmüyorum ben.
Böyle bir iki bir iki uzaklaşırsın.
Zamanla onlar da kabullenirler merak etme

Back
X