Evime gelen misafir hırsız cikti

pitpigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
3.853
2.770
133
34
Evet arkadaslar başlıkta belirttiğim gibi eşimin akrabaları geldi bayağı kalabalıktı 17 kisiydik sohbeti çay faslı derken aileye gelen bir gelin iki defa yatak odama girdi birincisinde izin aldı uzerimi duzeltecem diyerek tabi canım dedim düzeltebilirsin nerden aklıma gelecekti ki ikinci girişini gördüm ama bişey demedim benden bi başka kişi de görmüş yatak odam da gün param vardı 2 milyar tutmuş onun hepsini almış neyse gittiler tabi ben farkında değilim akşam oldu eşime gün parasini vereyim dedim arıyorum para yok her yere baktım yok sonra aklıma o gelin geldi suphelendim eşim dedi polis çağıralım parmak izi alsın zaten gelenler belli neyse polise haber verdim aradım milleti böyle böyle diye gelinin kaynanası geline söylemiş kız bana msj atti paran bende şikayetini geri çek lütfen çektim paramı geri getirdi neyse şimdi bu kız ceza alır mı önceden bi cezası yokmuş bi yandan da üzüldüm ama haksız olmadığımı düşünüyorum kötü mü yaptık acaba polise haber vererek ?

çok sevdim sizi tebrik ederim iyi yapmışsın ceza alırsada üzülme bence

Utanacagini sanmiyorum ama cezada almaz. Turkiyede suç isleyenler hep serbest birakiyorlar.
Sen sikayetci ol. tutuklanirsa bilki sefil mazlum biri yani ihtiyactan yapmıştır bir nedeni vardir. garibandir. sikayetini geri al yok tutuklanmaz serbest bırakılırsa yirtik biridir utanmaz.

Kanunlardan gariban veya olmadigini anlayabiliriz

Son düzenleme:
en korktugum seydır valla

Bu konunun bir farklısı annemin bir arkadaşının başına geldi mevlüt okutmuş kadın toplanmışlar 20-25 kişi evde onunda mücevherleri çalınmıştı 15 bine yakın miktarda, polis parmak izlerinden bulmuştu eşinin kuzeninin eşi çalmış, tüm borclarını ödemiş altınları mücevherleri bozdurup. Zor durumvalla ama siz iyi yapmışsınız şikayetinizi cekmekle üzülmenize gerek yok

Ay ben utanırdım. Söyleyemezdim kimseye. O parada kalırdı onda:) helal olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…