Evime gelen misafir hırsız cikti

evinize zorla girmediği veya kilitli bi kasadan almadığı için hırsızlığa girmiyor. kanuna göre güveni kötü kullanmaya giriyor. Bunun da cezası para cezası.
Ayrıca iyi yapmışsınız, en azından artık korkar, milletin rızkını çalmayı bırakır.

İyi yapmışsın tabi ki. Bnm eşim olsa olan olmuş derdi heralde. Kadının da kafa çalışmıyormuş anlaşılmıycağını mı sandı

Yavrum sen saf misin? Polise haber verdiğiniz için kız getirip parayi vermiş. Polise haber vermeden herkes kim aldı acabaya yatardi. Ya da iftira atıyorlar ne parası diye kusluk yaparlardi.

Ne cesaret ya gün olduğu gün kalk parayı al
Acaba hasta falan mı?

Birde sizden izin alarak odanıza girmiş.Ondan şüpheleneceğinizi hiç düşünmemiş mi!!Belkide hastalıktır.
Ama çok iyi yapmışsınız bir ders olur umarım.

Eşi yada kv bilsin belki kv den de birşeyler çalıyor.Birde hırsız bulunmuş diger insanların haberleri yok.Onlara birsey söylemen lazım uyudur birşey sana bakış açıları değişir.

Hasta olabilir diyen arkadaslari iyi niyetlerinden oturu kutluyorum.
Kadin gelmis calmis, korku kapiyi sarinca da itiraf etmis. Polis isin icine girmeseydi catir catir harcayacakti.
Siz de durmus hasta olabilir diyorsunuz.
Ben olsam sacini basini yolardim bana mi hastaligi!

Birde sizden izin alarak odanıza girmiş.Ondan şüpheleneceğinizi hiç düşünmemiş mi!!Belkide hastalıktır.
Ama çok iyi yapmışsınız bir ders olur umarım.

Geri çekmeyin bence şikayetinizi akıllansın.
Bugün kayınvalidesiyle gittiği tanıdığının en özeline girip adi hırsızlık yapan birine de hiç acımam valla.
Annemin zamanında tektaş yokmuş yedi taşlar modaymış. Yeni evliyken lise arkadaşları evine giriyor on kişi falan hayırlamaya yüzük kayboluyor. Annem günah almayayım belki o gün düşürmüşümdür diye üstünü kapamış gitmiş. Hala on kızla da görüşür içinde şüphe kaldı ama. Bence gerek yoktu değerli bir anısını kaybedip ömür boyu şüpheyle yaşamasına keşke o da o zaman gitseymiş polise.
Devamını getir bence.

kv`ye soyleyin,bu is bu sekilde kapanmamali.
sikayet cekmissiniz zaten bari haya etsin yaptigindan.

Ayy üzüldüm annenize. Parayi geri alabildimi anneniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…