Evime gelen misafir hırsız cikti

Hasta mı acaba?Hastaysa polise veririm diye tehdit edinde tedavi olsun bari yazık günah ne utanç verici ailesi için..
Siz doğru olanı yapmışsınız bu arada

İyi yapmışssınız kararlı tutumunuz ve polis kelimesini kullanmanız karşı tarafı korkutmuş belli. Ama bence ceza alması için uğraşmayın şikayet etmeyin madem aile dostunuz yani evinize girecek kadar yakınınız affedin. Bu korku ve rezil olma ona yeter. Siz de almazsınız evinize bir daha zaten.

Ben polsten sikayetimizi cekmekle kotu mu yaptik diye soruyorsunuz sandim.
Bir de misafirlere arayip ne dediniz tam olarak?
yatak odam da belirli bi miktar param vardi ama yok bulamıyorum yatak odama giren çıkanı gördünüz mü dedim polisi aramayı düşünüyorum diye ekledim çok mahcup oldum ama yapabilecek bişey yoktu

Benim de basima gelmisti boyle bi olay.
3 kadin geldi esimin akrabasi.biz oturuyoken biri cikti odadan .bende mutfaga giderken bi baktim yatak odam da cekmeceleri karistiriyor.zaten biseyim de yoktu.ben utancimdan bisey diyememistim.sonra geldi oturdu hicbisey olmamis gibi.

Şüpheleri bide kendi üzerine çekerek ne kadar aptal ve aç gözlü olduğunuda ortaya koymuş. aç gözlüler ya

keşke geri çekmeseydiniz şikayeti hatta mesajı da ekleseydiniz. Terbiyesiz yüzsüz ya, bi de şart koşuyo paran bende şikayetini geri çek diye.

bence siz çok iyi yapmışsınız bu gün cüzdanı götürmüş yarın başkasının nelerini çalardı . Aslında herkesin başına gelen bir olay bu bizim başımıza gelmişti her ailede neredeyse en az 1 ta ne var böyle hırsızlar bildiğiniz hırsızlar siz aile içinde kalsın vs Demeyerek çok güzel bir sosyal mesaj verdiniz

Bu nas bir cesaret ya. Saka gibi resmen. Bir daha o insanlari ve sizin yuzunuze nasil bakacak? Kim onu bu saatten sonra evine alacak? Iyi yapmisiniz sikayet ederek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…