evime gelmeli mi??

yorgun_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
601
0
66
İstanbul
hanımlar benim derdim eşimin arkadaşının eşi bu kişiyle hoş olmayan şeyler yaşadık ve şimdi evime gelmek istiyorlarmış ama ben gelmesini istemiyorum çünkü enson bana yaptıklarından sonra hakaret bile ettim kendisine sice ne yapmalıyım ?

Eşin de olanların farkındaysa bi bahane uydurup salalyın başınıızdan. Baska planımız var, Şehir dışından yatılı misafirimiz var vs uydurun bişiler. Öte yandan belki durumu düzeltmek için bir adım atıyorlardır..Öyleyse belki bi sans verilebilir.Tabi yasananların boyutu hakkında fikrim olmadan konuşuyorum..

barışmak istiyorlar gibi geldi çünkü kızın hiç arkadaşı yok (bir insanın nasıl arkadaşı olmaz anlamış değilim ama neyse ) ve yakınımıza taşındı kesin yine beni kullanmaya çalışacak sağolsun işten attırmıştı en son barışsam ne yapar kestiremiyorum artık

amma yüzsüzlermis,yani hakaret boyutuna gelmis tartisma daha niye gelmek istiyorlar ki :44:

hasta ruhlu diyorum böylesine nedir anlamadım işimden bile etti yüklü miktarda paralar talep ettiler vermedik kötü olduk yeni yeni bişeyleri unutmuşken size geliyoruz diyorlar nasıl insanlar anlamadık

Sevmediğim insanları daha doğrusu insan olma meziyetini taşımayan hiç kimseyi evime değil sokağıma bile sokmuyorum.Hıı bunu söylüyorum da geçen kış her hafta eşimin arkadaşlarını ağırladım,yemekli, yemekli değilse on çeşit pastalı börekli,içeceği ayrı,kuruyemişi ayrı, kahvesi,taze sıkılmış meyve suları...ama ne oldu kızlar yaptım ve yaptıklarım hanımefendilere geri tepti.ev hanımı olamadıklarından hep eksik kaldıklarından benden sinsice davranmışlar sadece eşli gelip gidiyorlardı,eşsiz bir şeye karar veriyoduk ama ertesi gün ne arayan var ne soran 7 ay dayandım.yüzsüzce evime gelip yiyip içip gittiler ben onlara gidince önüme 1 haftalık dolapta beklemiş pizzayı getirdiler eşimin ortamı bozulmasın diye sustum hep güler yüzlü oldum,kurslarda onlara tel kırmalar,ahşap boyamalar yapıp hediye ettim inanmazsınız belki ama teşekkür bile etmediler bir gün öyle patladım ki beni aramışlar ama ulaşamamışlar neymiş çarşıya gezmeye çağıracaklarmış beni,hıı öylemi tabi herkes ben değil evine çağırıp ağırlasın çocuklarının pis bezlerini bile ben atayım,çocukları sokakta sürüp geldikleri bisikletlerine bembeyaz halılarımda binsinler ve ben susayım.Sen bei kaç kere aradınki hal hatır sordun ki seninle çarşıya çıkıp gezeyim dedim o gün bu gün görüşmüyorum.Geçen kış çocuğunu sarmak için benden battaniye almıştı 1 yıl sonra battaniyemi kullanıp saçıyla,pisliğiyle minicik poşete koyup göndermiş utanmadan.Eşim de zaten o battaniye olayından sonra benden özür diledi seni kimlerle muhatap ettim diye....

sizin probleminiz nedir bilmiyorum ama sakın sakın sevmediğiniz anlaşamadığınız bir insanı evinize sokmayın.Ciddi anlamda sinirleriniz yıpranıyor kızlarcım

ben böyle hoşlanmadıgım insanların yüzerine bile bakmam eede gelmelerine deli olurum eve kötü bi etki getiriceklerine inanıyorum yılaaan kenafir gözlüler

valla bravo diyorum içimden geçenleri tek tek yazmışsınız bende aynen buna benzer şeyler yaşadım evime davet ederim yerler içerler yatıya bile kalırlardı en son beni sağolsun işimden attırdı patrona ne dedi bilinmez adam sabah çıkışımı tutuşturdu elime hiçbişey yokken ortada sonrada yüzüme sırıtarak bi iş daha bulursun dedi enson özürler diledi ağzıma ne geliyorsa saydım artık dolmuştum tıpkı sizin gibi şimdi eşiyle haber yolluyor size gelecez diyor gelme mi desem açık açık bilmem ne yapsam kafayı yedim sabahtır

ben böyle hoşlanmadıgım insanların yüzerine bile bakmam eede gelmelerine deli olurum eve kötü bi etki getiriceklerine inanıyorum yılaaan kenafir gözlüler

çok doğru söylüyosun arkadaşım bir insanın yüzü zaten sana nasıl olduğunu söylüyor bende kötü enerjilere ve nazara çok inanıyorum

inan bana arkadaşım daha yeni yeni aklımdan çıkıyor ENAYİLİĞİM.hala kendime çok kızıyorum yüzsüzler nasıl olurda sana tekrar oturmaya gelmek ister kesin bir planı vardır.yaşanmış ve bitmiş bir arkadaşlık var nasıl olurda tekrar utanmadan seni arar şahsi fikrim açık açık görüşmek istemediğini söyle varsın sen huysuz ol arada ama bi daha alma hayatına

Ne zor bir durum
Ne biçim insanlar var, bunlar nasıl yetiştiriliyolar anlamıyorum ki. Böyle yüzsüz, ahlaksız insanların nasıl bir aileye sahip olduklarını çok merak ediyorum.

bende tıpkı sizin gibi diyorum kendime enayi yerine yumuşatarak SAFTİRİK DİYORUM şimdi arkadaşı yok canım ne yapsın kullanacak adam arıyor eşimle olan cinsel hayatıma kadar didiklemişti en son şimdi dediğiniz gibi acaba bir planı mı var yoksa sırf arkadaşsız kalmamk için mi beni arayıp soruyor ne yapsam tlf.la msj mı atsam düşünüyorum ya diyorum eşime eşin böyle böyle yaptı terbiyesiz falan derse eşim iş yerinde rencide olursa ????? yoksa evime geldiklerinde mi haddini bildirsem ne yapsam şaşırdım

bu tiplerin beynide aynı oluyor galiba:))) banada sormuşlardı özel hayatımızı, kesinlikle tek kelime anlatmadım.hıı bide eşler aynı işyerinde bu zor işte.Eşinle konuşun hayatım eşin,onun eşine desinki hanımlar anlaşamıyolar biz işyerinde görüşelim arkadaşlığımız bozulmasın desin yılanların kuyruğuna basmamak lazım bu seferde eşine bir zarar vermesin eşin iş yerinde görüşür o kadar.

canım al benden de o kadar ben de hatta eşimin bi arkadaşının eşi değil, 2 arkadaşının eşi aynen böle. hele bitanesinin hala evine adım atmadım 30 kez gelmişlerdir. bide terbiyesizlik bi yandan biz açız der. ben yorgunluktan, adet sancısından geberiyorum bide bebesi evin içine eder. ben onların hizmetçiliğini yaparım. artık cinlendim bi gün kabul etmiyorum. çıııııııııııın zil ceeeee biz geldik. ben onların evini görmüş değilim. ben de artık son sefer de 5 karış surat astım ki hiçççççççççççççççççççç ama hiççççççççççççççççççç tarzım diildir. yaptım o kadar kafamın tası atmışki. surat as çay bile koyma canım böle arsız terbiyesiz adam miken tipler ancak bundan anlıomuş. ben öle kurtuldum. bi baktım daha ii insan oldum bide. salak enayi sanmışlar beni.

Ne zor bir durum
Ne biçim insanlar var, bunlar nasıl yetiştiriliyolar anlamıyorum ki. Böyle yüzsüz, ahlaksız insanların nasıl bir aileye sahip olduklarını çok merak ediyorum.

haklısınız bende insanları tanıdıkça anneme kızıyorum neden beni böyle saygı,görgü,ayıp,edep çerçevelerinde yetişdirdi diye ama iyikide yetiştirmiş canım anneciğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…