Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşin de olanların farkındaysa bi bahane uydurup salalyın başınıızdan. Baska planımız var, Şehir dışından yatılı misafirimiz var vs uydurun bişiler. Öte yandan belki durumu düzeltmek için bir adım atıyorlardır..Öyleyse belki bi sans verilebilir.Tabi yasananların boyutu hakkında fikrim olmadan konuşuyorum..
hanımlar benim derdim eşimin arkadaşının eşi bu kişiyle hoş olmayan şeyler yaşadık ve şimdi evime gelmek istiyorlarmış ama ben gelmesini istemiyorum çünkü enson bana yaptıklarından sonra hakaret bile ettim kendisine sice ne yapmalıyım ?
Sevmediğim insanları daha doğrusu insan olma meziyetini taşımayan hiç kimseyi evime değil sokağıma bile sokmuyorum.Hıı bunu söylüyorum da geçen kış her hafta eşimin arkadaşlarını ağırladım,yemekli, yemekli değilse on çeşit pastalı börekli,içeceği ayrı,kuruyemişi ayrı, kahvesi,taze sıkılmış meyve suları...ama ne oldu kızlar yaptım ve yaptıklarım hanımefendilere geri tepti.ev hanımı olamadıklarından hep eksik kaldıklarından benden sinsice davranmışlar sadece eşli gelip gidiyorlardı,eşsiz bir şeye karar veriyoduk ama ertesi gün ne arayan var ne soran 7 ay dayandım.yüzsüzce evime gelip yiyip içip gittiler ben onlara gidince önüme 1 haftalık dolapta beklemiş pizzayı getirdiler eşimin ortamı bozulmasın diye sustum hep güler yüzlü oldum,kurslarda onlara tel kırmalar,ahşap boyamalar yapıp hediye ettim inanmazsınız belki ama teşekkür bile etmediler bir gün öyle patladım ki beni aramışlar ama ulaşamamışlar neymiş çarşıya gezmeye çağıracaklarmış beni,hıı öylemi tabi herkes ben değil evine çağırıp ağırlasın çocuklarının pis bezlerini bile ben atayım,çocukları sokakta sürüp geldikleri bisikletlerine bembeyaz halılarımda binsinler ve ben susayım.Sen bei kaç kere aradınki hal hatır sordun ki seninle çarşıya çıkıp gezeyim dedim o gün bu gün görüşmüyorum.Geçen kış çocuğunu sarmak için benden battaniye almıştı 1 yıl sonra battaniyemi kullanıp saçıyla,pisliğiyle minicik poşete koyup göndermiş utanmadan.Eşim de zaten o battaniye olayından sonra benden özür diledi seni kimlerle muhatap ettim diye....
sizin probleminiz nedir bilmiyorum ama sakın sakın sevmediğiniz anlaşamadığınız bir insanı evinize sokmayın.Ciddi anlamda sinirleriniz yıpranıyor kızlarcım
ben böyle hoşlanmadıgım insanların yüzerine bile bakmam eede gelmelerine deli olurum eve kötü bi etki getiriceklerine inanıyorum yılaaan kenafir gözlüler
ben böyle hoşlanmadıgım insanların yüzerine bile bakmam eede gelmelerine deli olurum eve kötü bi etki getiriceklerine inanıyorum yılaaan kenafir gözlüler
valla bravo diyorum içimden geçenleri tek tek yazmışsınız bende aynen buna benzer şeyler yaşadım evime davet ederim yerler içerler yatıya bile kalırlardı en son beni sağolsun işimden attırdı patrona ne dedi bilinmez adam sabah çıkışımı tutuşturdu elime hiçbişey yokken ortada sonrada yüzüme sırıtarak bi iş daha bulursun dedienson özürler diledi ağzıma ne geliyorsa saydım artık dolmuştum tıpkı sizin gibi şimdi eşiyle haber yolluyor size gelecez diyor gelme mi desem açık açık bilmem ne yapsam kafayı yedim sabahtır
![]()
inan bana arkadaşım daha yeni yeni aklımdan çıkıyor ENAYİLİĞİM.hala kendime çok kızıyorum yüzsüzler nasıl olurda sana tekrar oturmaya gelmek ister kesin bir planı vardır.yaşanmış ve bitmiş bir arkadaşlık var nasıl olurda tekrar utanmadan seni arar şahsi fikrim açık açık görüşmek istemediğini söyle varsın sen huysuz ol arada ama bi daha alma hayatına
Ne zor bir durum
Ne biçim insanlar var, bunlar nasıl yetiştiriliyolar anlamıyorum ki. Böyle yüzsüz, ahlaksız insanların nasıl bir aileye sahip olduklarını çok merak ediyorum.
bende tıpkı sizin gibi diyorum kendime enayi yerine yumuşatarak SAFTİRİK DİYORUM şimdi arkadaşı yok canım ne yapsın kullanacak adam arıyor eşimle olan cinsel hayatıma kadar didiklemişti en son şimdi dediğiniz gibi acaba bir planı mı var yoksa sırf arkadaşsız kalmamk için mi beni arayıp soruyor ne yapsam tlf.la msj mı atsam düşünüyorum ya diyorum eşime eşin böyle böyle yaptı terbiyesiz falan derse eşim iş yerinde rencide olursa ????? yoksa evime geldiklerinde mi haddini bildirsem ne yapsam şaşırdım
Ne zor bir durum
Ne biçim insanlar var, bunlar nasıl yetiştiriliyolar anlamıyorum ki. Böyle yüzsüz, ahlaksız insanların nasıl bir aileye sahip olduklarını çok merak ediyorum.