çok haklısınız birde onlar bizden uzak dursa şahane olacak ama((
gerçekten doğru söylüyorum birde sürekli biz çok aşığız diyor hayy ben böyle saygısız aşka,sevgiye kocam kokuşuk çoraplarla oturmaya gidecek ben hala aşktan bahsedeceğim çok ilginçler çokk
Bu sizin elinizde. siz istemedikten sonra kimse size böyle rahat gelemez. Bir arkadaşım vardı zamanında adını rahmetli koydum :) zırt pırt bende akşam yemeğinde kahvaltıda bana gelmezse illa ben ona gidicem. nerdeyse ikinci kocam gibiydi. aaaaaa baktım olmuyo yavaş yavaş ayağımı çektim sürekli bahaneler uydurdum şimdi taşındı burdan. cebimi aradı sürekli hiç açmadım. yalan dolan ne ararsan vardı onda + güvensiz biriydi. hayatta en nefret ettiğim insanlar senin doğru bildiğin yada gördüğün birşeyi inkar etmesi o beni ondan dahada soğuttu. şimdi rahatım. Allahtan bende taşındım evimi bilmiyor. Buradan onada sesleneyrum KURTULDUM SENDEN
mertug hanım gerçekten aynı kişilerden bahsediyoruz sanki bu insancıkta aşkını anlatırdı eşiyle olan ay ben eşime çok düşkünüm yok senin eşin yanında benimki melek falan filan gerçekten siz nerde oturuyorsunuz istanbulda mısınız sizde benim gibi :)
İsterse bütün dünya benimle konuşmasın ben evimde çocuklarımla ve eşimle zamanımı geçiririm. Evde tek başıma kalsam bile günlerce hayatta sıkılmam, mutlaka kendimi bir işle meşgul ederim. hep insanlardan zarar görmedikmi. kullanıldık bazen kırıldık. şuan herkesle mesafeliyim devir öyle olmuşki insan hakkaten arkadaşını bile bazen tanıyamıyor. arkamızdan dönen dolaplar. hep seni saf mış gibi görenler. :) O yüzden psikologlar bile söyler seni üzen sana zarar veren insanlardan uzak durun diye.
bu insancıkta bana yakın biyere taşındı ne yapmalı bilmem bende mi taşınsam ki(
ah ahhh ahhhhhh bazen kendimi bu tarz tiplere bakınca, tapılacak kadınım diyorum bazen ben de bi gariplik var heralde bunlar normalse ben neyim diyorum. ben bir tanesini şutladım kurtuldum, şimdi sıra 2 numarada heycanla gelmesini bekliorum bu sefer 5 karış suratla karşılamak için enayiliğim yetti artık. suratıma arada salak salak laf sokulur ben hala hanımefendi modda gülüp hı hı diyerek ağırlarım bide. ayyyyyy gerzek ben. çok doldum gelsin patlama yaşıycam. görüşmek istemedikçede sülükleşirler
kimsenın gunahını almak ıstemem ama bu devırde cok buyu yapılıyo esınle aranı bozmak kötu olman ıcın kıskandıkları ıcın yuvanda huzur kalmaması ıcın ve bı cok sey ıcın bunun ıcınde evıne gleıp gıtmesı sana bı sey yedırmesı ıcırmesı yanı yakınınd aolması gerekırçevıne gırıp bı yere bısıler surebılır buyu yapabılır yuvnaın bozulması huzurunun olmaması ıcın o kısının zıhnıyetını bılemem belkı pısman olmusutur ıkıncı bı sansı hak edıyodur ıyı nıyetlıdır belkı sızın aılevı durumunuzu kıskanıdıyor esınle aranı bozmak ıcın büyü yapmak ıcın de yakınlasıyor olabılır orasını sen bılıceksın yıne de kımsneın gunahını almak ıstemem ortlaık cok karısık oldugu ıcın böyle bı yorum yapıyorum allahım korusun kotu nıyetlılerden herkesıı...
Bu sizin elinizde. siz istemedikten sonra kimse size böyle rahat gelemez. Bir arkadaşım vardı zamanında adını rahmetli koydum :) zırt pırt bende akşam yemeğinde kahvaltıda bana gelmezse illa ben ona gidicem. nerdeyse ikinci kocam gibiydi. aaaaaa baktım olmuyo yavaş yavaş ayağımı çektim sürekli bahaneler uydurdum şimdi taşındı burdan. cebimi aradı sürekli hiç açmadım. yalan dolan ne ararsan vardı onda + güvensiz biriydi. hayatta en nefret ettiğim insanlar senin doğru bildiğin yada gördüğün birşeyi inkar etmesi o beni ondan dahada soğuttu. şimdi rahatım. Allahtan bende taşındım evimi bilmiyor. Buradan onada sesleneyrum KURTULDUM SENDEN
şuna bak yaa insanları nasıl zor duruma sokuyolar. Nerde arsız muzur görgüsüz varsa hep bizi bulur. Allah bizleri bunlarlamı imtihan ediyor acababu insancıkta bana yakın biyere taşındı ne yapmalı bilmem bende mi taşınsam ki(
yalnız olmadığıma sevindim diycem ayıp olacak ama öle tek beni buldu sandım böyle bir durum.valla ne çokmuş böyle tipler tek bende var sanırdım gece gece dertlerim depreşti yeminle hanımlar
:))) istanbulda'da yaşadım 6 ay Sancaktepede oraya gelin gittim ama şimdi ankaradayız tatlım memkeletimize geri döndük
amannn Allah onların aşklarını dahada çoğaltsın şu sevgililer gününde inşallah.eee herkes evlenebilir ama çok az kişi ev hanımı olabilir
valla bravo diyorum içimden geçenleri tek tek yazmışsınız bende aynen buna benzer şeyler yaşadım evime davet ederim yerler içerler yatıya bile kalırlardı en son beni sağolsun işimden attırdı patrona ne dedi bilinmez adam sabah çıkışımı tutuşturdu elime hiçbişey yokken ortada sonrada yüzüme sırıtarak bi iş daha bulursun dedienson özürler diledi ağzıma ne geliyorsa saydım artık dolmuştum tıpkı sizin gibi şimdi eşiyle haber yolluyor size gelecez diyor gelme mi desem açık açık bilmem ne yapsam kafayı yedim sabahtır
haklı olabilirsiniz çünkü tek başına yatak odama bile dalan biriydi gezerdi öyle oda odabende yaşça kendinden küçük olduğum için ayıp olmasın diye bişey diyemezdim (
:) bende ilkkez sevindim diyecem ama :) hanımlar kızmasın çünkü derdimi ancak eşekten düşen anlar paptyac :) sizler gibi burasıda olmasaydı içim içimi yerdi sabaha kadaryalnız olmadığıma sevindim diycem ayıp olacak ama öle tek beni buldu sandım böyle bir durum.
Toplam 19 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 5 ziyaretçi)
papatyac, Xrast, Xsmob, Xkeypad, Xyorgun_38, XSelmanur, Xmertug, Xlinda08, Xmaiwesiyah, Xsubat25, Xtalihsizben, Xbuselik_06, Xderin0606
çokmuş yorguncum bak :)))
ya ben izinsiz birinin evinde tuvalete gşdemiyorum ya. bu tarz adamlar aynı kalıp, bunlar görgüden uzak, kokuşuk tipler. bizde ki hanımefendiliğe ediyip emi. ben de aynı sesimi hiç çıkarmadım buzluğumu bile kontrol etmiştir yani. artık hanımefendi diilim bu insanlara. püüüüüüü bize çok geriliorum hatıralarım canlanıyorrrrrhaklı olabilirsiniz çünkü tek başına yatak odama bile dalan biriydi gezerdi öyle oda odabende yaşça kendinden küçük olduğum için ayıp olmasın diye bişey diyemezdim (
geçmiş olsun lindacım.herkesin hayatından böyle birileri geçmiş demekki banada zırp pırt gelirlerdi yemeğe sonra bana bi itirafta bulundu kendisi 7 ayda 5 kg'lık yağ harcıyormuş sonra ben; memur, dar gelirli bir aile olarak tabi aptallığıma yanar dururum:)
Bir kere taviz verirseniz önü-arkası kesilmez ve eşinizle sorunlarınız asla bitmez..Yaşayan biri olarak söylüyorum..Sırf eşimin iş arkadaşı diye çektim bir dönem ama sonra hiç taviz vermedim..Var böyle insanlar, ha görüşmek istemediğimi açık açık belirtince elbette biraz sancılı oldu , eşimle falan tartıştık ama inanın susaydım çok preoblem yaşayacaktık..Benden size tavsiye incelmişken koparın yoksa bağlandıkça bağlanır ve kördüğüm olur o ip..
Görüşmeyi kesmek isteyen ama kesemeyen arkadaşlarımın hepsiyle küs ayrıldılar tainleri çıktığında..Sonradan bu arkadaşlar, keşke senin gibi önceden kesseydik görüşmeyi dediler, hala öyle derler..Verdiğim karardan bir gün bilep işman olmadım..Kesinlikle kabul etmeyin..kesinlikle..Çok başınız ağrır..
:) bende ilkkez sevindim diyecem ama :) hanımlar kızmasın çünkü derdimi ancak eşekten düşen anlar paptyac :) sizler gibi burasıda olmasaydı içim içimi yerdi sabaha kadar
haklı olabilirsiniz çünkü tek başına yatak odama bile dalan biriydi gezerdi öyle oda odabende yaşça kendinden küçük olduğum için ayıp olmasın diye bişey diyemezdim (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?