evime gelmeli mi??

çok haklısınız birde onlar bizden uzak dursa şahane olacak ama ((

Bu sizin elinizde. siz istemedikten sonra kimse size böyle rahat gelemez. Bir arkadaşım vardı zamanında adını rahmetli koydum :) zırt pırt bende akşam yemeğinde kahvaltıda bana gelmezse illa ben ona gidicem. nerdeyse ikinci kocam gibiydi. aaaaaa baktım olmuyo yavaş yavaş ayağımı çektim sürekli bahaneler uydurdum şimdi taşındı burdan. cebimi aradı sürekli hiç açmadım. yalan dolan ne ararsan vardı onda + güvensiz biriydi. hayatta en nefret ettiğim insanlar senin doğru bildiğin yada gördüğün birşeyi inkar etmesi o beni ondan dahada soğuttu. şimdi rahatım. Allahtan bende taşındım evimi bilmiyor. Buradan onada sesleneyrum KURTULDUM SENDEN

mertug hanım gerçekten aynı kişilerden bahsediyoruz sanki bu insancıkta aşkını anlatırdı eşiyle olan ay ben eşime çok düşkünüm yok senin eşin yanında benimki melek falan filan gerçekten siz nerde oturuyorsunuz istanbulda mısınız sizde benim gibi :)

bu insancıkta bana yakın biyere taşındı ne yapmalı bilmem bende mi taşınsam ki (

:))) istanbulda'da yaşadım 6 ay Sancaktepede oraya gelin gittim ama şimdi ankaradayız tatlım memkeletimize geri döndük

amannn Allah onların aşklarını dahada çoğaltsın şu sevgililer gününde inşallah.eee herkes evlenebilir ama çok az kişi ev hanımı olabilir

ya ben de evimden keyif alırım şükürler olsun. sıkılmam sıkılsamda gidip başkalarını sıkmam yani. bi de bu kadınlardan birinin kocası dediki bana eşim çookkk iyiniyetlidir bu iyiniyetinden hep kaybeder ben şokkkkk

bu insancıkta bana yakın biyere taşındı ne yapmalı bilmem bende mi taşınsam ki (

kimsenın gunahını almak ıstemem ama bu devırde cok buyu yapılıyo esınle aranı bozmak kötu olman ıcın kıskandıkları ıcın yuvanda huzur kalmaması ıcın ve bı cok sey ıcın bunun ıcınde evıne gleıp gıtmesı sana bı sey yedırmesı ıcırmesı yanı yakınınd aolması gerekırçevıne gırıp bı yere bısıler surebılır buyu yapabılır yuvnaın bozulması huzurunun olmaması ıcın o kısının zıhnıyetını bılemem belkı pısman olmusutur ıkıncı bı sansı hak edıyodur ıyı nıyetlıdır belkı sızın aılevı durumunuzu kıskanıdıyor esınle aranı bozmak ıcın büyü yapmak ıcın de yakınlasıyor olabılır orasını sen bılıceksın yıne de kımsneın gunahını almak ıstemem ortlaık cok karısık oldugu ıcın böyle bı yorum yapıyorum allahım korusun kotu nıyetlılerden herkesıı...

valla ne çokmuş böyle tipler tek bende var sanırdım gece gece dertlerim depreşti yeminle hanımlar

haklı olabilirsiniz çünkü tek başına yatak odama bile dalan biriydi gezerdi öyle oda oda bende yaşça kendinden küçük olduğum için ayıp olmasın diye bişey diyemezdim (

geçmiş olsun lindacım.herkesin hayatından böyle birileri geçmiş demekki banada zırp pırt gelirlerdi yemeğe sonra bana bi itirafta bulundu kendisi 7 ayda 5 kg'lık yağ harcıyormuş sonra ben; memur, dar gelirli bir aile olarak tabi aptallığıma yanar dururum:)

valla ne çokmuş böyle tipler tek bende var sanırdım gece gece dertlerim depreşti yeminle hanımlar
yalnız olmadığıma sevindim diycem ayıp olacak ama öle tek beni buldu sandım böyle bir durum.
Toplam 19 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 5 ziyaretçi)
papatyac, Xrast, Xsmob, Xkeypad, Xyorgun_38, XSelmanur, Xmertug, Xlinda08, Xmaiwesiyah, Xsubat25, Xtalihsizben, Xbuselik_06, Xderin0606
çokmuş yorguncum bak :)))

sormayın şimdi aynı iş yerinde değiliz yoksa kocacım bana şunu aldı bunu aldı diye nispet yapmaya başlamıştı :) ne diyelim allah muhabbetlerini arttırsın canım çok haklısın :) ama bikez eşine 5 liranın hesabını sormuştu yanımda şok halinde kalmıştım aşklarıda bukadar balondu :)

Bir kere taviz verirseniz önü-arkası kesilmez ve eşinizle sorunlarınız asla bitmez..Yaşayan biri olarak söylüyorum..Sırf eşimin iş arkadaşı diye çektim bir dönem ama sonra hiç taviz vermedim..Var böyle insanlar, ha görüşmek istemediğimi açık açık belirtince elbette biraz sancılı oldu , eşimle falan tartıştık ama inanın susaydım çok preoblem yaşayacaktık..Benden size tavsiye incelmişken koparın yoksa bağlandıkça bağlanır ve kördüğüm olur o ip..
Görüşmeyi kesmek isteyen ama kesemeyen arkadaşlarımın hepsiyle küs ayrıldılar tainleri çıktığında..Sonradan bu arkadaşlar, keşke senin gibi önceden kesseydik görüşmeyi dediler, hala öyle derler..Verdiğim karardan bir gün bilep işman olmadım..Kesinlikle kabul etmeyin..kesinlikle..Çok başınız ağrır..

haklı olabilirsiniz çünkü tek başına yatak odama bile dalan biriydi gezerdi öyle oda oda bende yaşça kendinden küçük olduğum için ayıp olmasın diye bişey diyemezdim (

Zaten hep ayıp olur aman yanlış anlar diyede hata yapıyoruz. aslında deli olucaksın sana gelicem dediğinde evden gidicen seni arayınca açmıycan. yada sendeyken aa benim acil çıkmam lazım diyeceksin bunlara.

:) bende ilkkez sevindim diyecem ama :) hanımlar kızmasın çünkü derdimi ancak eşekten düşen anlar paptyac :) sizler gibi burasıda olmasaydı içim içimi yerdi sabaha kadar

ya ben izinsiz birinin evinde tuvalete gşdemiyorum ya. bu tarz adamlar aynı kalıp, bunlar görgüden uzak, kokuşuk tipler. bizde ki hanımefendiliğe ediyip emi. ben de aynı sesimi hiç çıkarmadım buzluğumu bile kontrol etmiştir yani. artık hanımefendi diilim bu insanlara. püüüüüüü bize çok geriliorum hatıralarım canlanıyorrrrr

wayyyyy uyanık pintiş wayyyyyyyyyyyyy. adam kullanmanın experti bunlar offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

haklısınız gerçekten tam ilişkimi kestim dedim ama yine ortaya çıktılar piyangodan çıkar gibi bazen kendimi umutsuz ev kadınları dizisindeki yasemin gibi hissediyorum onunda başının belası emel var bende de aynısından of of

:) bende ilkkez sevindim diyecem ama :) hanımlar kızmasın çünkü derdimi ancak eşekten düşen anlar paptyac :) sizler gibi burasıda olmasaydı içim içimi yerdi sabaha kadar

Dök bacım içini napalım insanlara söyleyemediklerimizi bari burada paylaşalım. amman senin o komşunda buralarda olmasın sakın

aman dıkkat et o zaman cunku cok duyudm böyleyok odaısna domuz yagı surenler falan o yuzden bol boldua okuyup korunun muska falan tasıyın ne olur olmaz ne demek sızın yatak odanıza gırmelerı falan sen yıne bı bak yatagına yastıgına carsafına akla gelmıcek yerlere.zorla gece gece gunahını aldırıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…