KISKANÇLIKKKKKKKKKK didik yarışı işte. yapmadan edemez bunlar. kokuk eşyalrını bile bile baskın çıkar yüzüne baka baka. iyi hoş sesini çıkarmazsın evet güzelmiş eşyaların, yoooooook didik yarışı yapıcaz ben övüncem olmadı senden ses yok senin eşyalarını kötüleyim yoksa çatlıycam modubu hanımcıkta canım kendinin 1000 tl lik koltuk takımını hergün överdi bana sonra benim koltuk takımıma laf soktu çok basit adi falan filan dedi bozulmuştum evlerine gittiğimde yeminle koltuk heryerime battı :) çocuğu yoktu ben çocuk yapamam ay ıy bakamam falan derdi çocuk düşünüyorum desem kesin nisbet olsun diye çocuk yapar :)
en son canım ben ona hakaret ettim inanın ne geldiyse ağzıma mesajla yolladım ama arsız mı dersiniz yüzsüz mü dersiniz anlamıyor barışmak mi istiyor ama bana öyle geliyor ki arkadaşsız kaldı yine benim canımı okuyacak((
anladım ki hanımlar birçok arkadaşımız böyle insanlardan dertli bencede evime sokmamalıyım zaten büyü falan dediniz çok korktum yapar mı yapar dicem ama parasına kıyamaz çok cimrdir !!!
dogru dıosun canım af edersınnYapmayın ama yazmayın bence böyle şeyler..Okuyun geçin yorum yazmayın tartışmaya girmeye gerek yok ki herkes fikrini yazıyor..O inanmaz ben inanırım..Herkes saygı duymalı fikirlere..Bir de her yoruma cevap yazınca konudan çıkıyoruz.
içimden gecenlerı okudun sankii canım..bişi demek ıstemedım bu kadar fevrı olması zaten acaba kendısı de yapıyor mu da ustune alıyo dedırıyoo..ben cumlelerımı seerek özenle yazdım bı de kesın yapmıstıır bıle demedım oyle demıs olsam tama fevrı davranmasını normal karsılıcam ama kendını bu sekılde tavrıyla zaten en buyuk cahıllıgı yapıp cehaletını gösterdıı coktaa tıınn:)
anladım ki hanımlar birçok arkadaşımız böyle insanlardan dertli bencede evime sokmamalıyım zaten büyü falan dediniz çok korktum yapar mı yapar dicem ama parasına kıyamaz çok cimrdir !!!
Yapmayın ama yazmayın bence böyle şeyler..Okuyun geçin yorum yazmayın tartışmaya girmeye gerek yok ki herkes fikrini yazıyor..O inanmaz ben inanırım..Herkes saygı duymalı fikirlere..Bir de her yoruma cevap yazınca konudan çıkıyoruz.
bu hanımcıkta canım kendinin 1000 tl lik koltuk takımını hergün överdi bana sonra benim koltuk takımıma laf soktu çok basit adi falan filan dedi bozulmuştum evlerine gittiğimde yeminle koltuk heryerime battı :) çocuğu yoktu ben çocuk yapamam ay ıy bakamam falan derdi çocuk düşünüyorum desem kesin nisbet olsun diye çocuk yapar :)
Hanımlar tartışmayalım lütfen...
Bir de cümlelerinizi seçerek yazmanız güzeldir de, harfleri yutmayalım :)
Hanımlar tartışmayalım lütfen...
Bir de cümlelerinizi seçerek yazmanız güzeldir de, harfleri yutmayalım :)
canım bu kadar korkucka ne var kı esının aılesı degıl kayınvalıden degıl gorumcen degıl..kapını kapatırsın almazsın.bıraz cesaretlı ol bence sen yumsak huylu bırısın o yuzden kıramıosun.sen bneım söyledıgım msjı cek eger yuzyuze söyleyemıyorsan söylesne bıle tahmınımce sneı ıkna etmeye calısıcak sne en ıyısı msj cek ve onun cvbına cvp vermee:) eşin bu duruma ne dıyor peki?
eşim yorgun inan gelmeyin bile dedim ne söyleyeceksin ne konuşacaksın blmem ama burda söyle dedim hayır gelecez diyormuş eşimde şaştı kaldı bu işe
hıı hep öyle olur .böyle sende uyduruk bişeyde görseler gözleri kalır niye çünkü evde huzur vardır,saygı vardır,tertip düzen vardır evde yemek kokusu vardır ki bu benim için aile olabilmenin şartlarından biridir evde temizlik ferahlık kokar bundan dolayıdırki sende gördükleri herşeyde gözleri kalır zaten bir insan tutupta koltuğunun fiyatını söylüyorsa bilki o koltuk bir halta benzemiyodur seni kıskanıp söylüyodur .iyiki sizinkinin çocuğu yokmuş buda sadece doğurmuş sonra salmış meydana özel bir kurumda ders verdiği için öğlen işe gidiyor ve o saate kadar uyuyormuş çocuk uyanıp kendi kendine oynuyormuş ve ancak annaneye gittiğinde kahvaltı yapıyo zavallı çocuk.hatta ve hatta gece çocuğu uyutmadan kendileri yatmışlar çocuk oturma odasında kalmış kendi başına sonra gece bir pattt sesiyle uyanmışlar çocuk koltukta uyuya kalmış ve koltuktan düşmüş bide utanmadan bunu anlatıyorr sende gizlice doğur hayatım:))
kesinlikle katılıyorum ev dediğin yerin düzeni olur. bunuda aklı başında kadın yapar. Allahım yaaaa biz acaba aynı insanlardan mı bahsediyoruzzzzz. Allhım aynı kalıp gibi ne yaaaa buuu. övünme desende bu tiplerde. cahil insanla uğraşmak gerçekten çok zor ben kocalarınada acıyorum bu tiplerin ama adamlarda benzemiş oluo tencere kapak bence çekecek derleriymiş adamlarınhıı hep öyle olur .böyle sende uyduruk bişeyde görseler gözleri kalır niye çünkü evde huzur vardır,saygı vardır,tertip düzen vardır evde yemek kokusu vardır ki bu benim için aile olabilmenin şartlarından biridir evde temizlik ferahlık kokar bundan dolayıdırki sende gördükleri herşeyde gözleri kalır zaten bir insan tutupta koltuğunun fiyatını söylüyorsa bilki o koltuk bir halta benzemiyodur seni kıskanıp söylüyodur .iyiki sizinkinin çocuğu yokmuş buda sadece doğurmuş sonra salmış meydana özel bir kurumda ders verdiği için öğlen işe gidiyor ve o saate kadar uyuyormuş çocuk uyanıp kendi kendine oynuyormuş ve ancak annaneye gittiğinde kahvaltı yapıyo zavallı çocuk.hatta ve hatta gece çocuğu uyutmadan kendileri yatmışlar çocuk oturma odasında kalmış kendi başına sonra gece bir pattt sesiyle uyanmışlar çocuk koltukta uyuya kalmış ve koltuktan düşmüş bide utanmadan bunu anlatıyorr sende gizlice doğur hayatım:))
eşim yorgun inan gelmeyin bile dedim ne söyleyeceksin ne konuşacaksın blmem ama burda söyle dedim hayır gelecez diyormuş eşimde şaştı kaldı bu işe
o zaman dısarda bulusalım de canım evıne alma dısarda bulusun eslerınızle ne soyluceksenız dısarda söyleyın de bırlıkte bı yemege cıkın olsun bıtsın
mertug sağolasın valla ne dert bıraktın ne kasavet derdimi unuttum sendekiler benimkilerden betermiş benimkiler gösteriş meraklısıydı sırf nsbet olsun diye yanımızda kur yapardı kocasına ben utanırdım eşimden :))
ay bu ne yaaaaa yine sülüklükkkk. Allah Allah hayır ya mecburmusun sinirlerini boza boza. kes at. müsait diilim de gelsede kapıyı açma canım kardeşimahh mulatte ben zaten görüşme taraftarı bile değilim ama adamlar çaya gelecez diyorlarmış acaba çay bahçesne mi gelin desem :)
daha mantıklı:) sen en ıyısı son kez cagırda kurtul cnaım yoksa böyle ıcın ıcını yıcek.sorarsa da sadece sız dersın belkı basbasa gorusmek ıstıcek..ama sen akrabaalrdan bırılerını de cagır evıne kalabalık olun yanı fırsat vermeyın oturdugu yerden kalkmasına da..baktın olmuyor tartısıcak kı sanmıyorum bu kadar gelmek ıstedıgıne göre.dınle bı ne dıcek sonra baktın olmuyor yıne agzına gelenı say kovv:)ahh mulatte ben zaten görüşme taraftarı bile değilim ama adamlar çaya gelecez diyorlarmış acaba çay bahçesne mi gelin desem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?