• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evime gelmeli mi??

bu hanımcıkta canım kendinin 1000 tl lik koltuk takımını hergün överdi bana sonra benim koltuk takımıma laf soktu çok basit adi falan filan dedi bozulmuştum evlerine gittiğimde yeminle koltuk heryerime battı :) çocuğu yoktu ben çocuk yapamam ay ıy bakamam falan derdi çocuk düşünüyorum desem kesin nisbet olsun diye çocuk yapar :)
KISKANÇLIKKKKKKKKKK didik yarışı işte. yapmadan edemez bunlar. kokuk eşyalrını bile bile baskın çıkar yüzüne baka baka. iyi hoş sesini çıkarmazsın evet güzelmiş eşyaların, yoooooook didik yarışı yapıcaz ben övüncem olmadı senden ses yok senin eşyalarını kötüleyim yoksa çatlıycam modu:1:
en son canım ben ona hakaret ettim inanın ne geldiyse ağzıma mesajla yolladım ama arsız mı dersiniz yüzsüz mü dersiniz anlamıyor barışmak mi istiyor ama bana öyle geliyor ki arkadaşsız kaldı yine benim canımı okuyacak :(((

offfff ya bak senin yüzün utanıo adam da utanmaya bile yüz yok arsız. ben de senin gibi sanki tüm terbiyesizliği kendim yapmışım gibi bide. offfff sinir oldum. canımmmmmmmm kabul etme sakınnnnnnnnnnnnn muhatap olma. gelemesin kati kati suretleee

anladım ki hanımlar birçok arkadaşımız böyle insanlardan dertli bencede evime sokmamalıyım zaten büyü falan dediniz çok korktum yapar mı yapar dicem ama parasına kıyamaz çok cimrdir !!!

Korkma işi gücü yok sizin eve büyü yapıcak ayol o arsız biri. ama tavrınızı kesinlikle koyun anidenmi geldi açmayın kapıyı sorarsa duymadım yada müsait değildim :72:

Yapmayın ama yazmayın bence böyle şeyler..Okuyun geçin yorum yazmayın tartışmaya girmeye gerek yok ki herkes fikrini yazıyor..O inanmaz ben inanırım..Herkes saygı duymalı fikirlere..Bir de her yoruma cevap yazınca konudan çıkıyoruz.:54:
dogru dıosun canım af edersınn :(

içimden gecenlerı okudun sankii canım..bişi demek ıstemedım bu kadar fevrı olması zaten acaba kendısı de yapıyor mu da ustune alıyo dedırıyoo..ben cumlelerımı seerek özenle yazdım bı de kesın yapmıstıır bıle demedım oyle demıs olsam tama fevrı davranmasını normal karsılıcam ama kendını bu sekılde tavrıyla zaten en buyuk cahıllıgı yapıp cehaletını gösterdıı coktaa tıınn:)

Hanımlar tartışmayalım lütfen...:20:
Bir de cümlelerinizi seçerek yazmanız güzeldir de, harfleri yutmayalım :)

anladım ki hanımlar birçok arkadaşımız böyle insanlardan dertli bencede evime sokmamalıyım zaten büyü falan dediniz çok korktum yapar mı yapar dicem ama parasına kıyamaz çok cimrdir !!!
:60::60::60::60::60: canım beleş öğrendiği büyüleri yapar oda. aman büyüye ne gerek o tarz insanın negatif elektiriği, kem gözü
bile yeter eve. ben nazardan çok korkarım:nazar:
Yapmayın ama yazmayın bence böyle şeyler..Okuyun geçin yorum yazmayın tartışmaya girmeye gerek yok ki herkes fikrini yazıyor..O inanmaz ben inanırım..Herkes saygı duymalı fikirlere..Bir de her yoruma cevap yazınca konudan çıkıyoruz.:54:

canım herkes tabiki kendi yorumunu yazıo. şurda dertleşiyoruz. yorum yazacaksa biri adabıyla yazmak zorunda, terbiyesizleşip hakaret edemez:57:. nolduysa aniden saldırı, lafımın arkasındayım ben.

bu hanımcıkta canım kendinin 1000 tl lik koltuk takımını hergün överdi bana sonra benim koltuk takımıma laf soktu çok basit adi falan filan dedi bozulmuştum evlerine gittiğimde yeminle koltuk heryerime battı :) çocuğu yoktu ben çocuk yapamam ay ıy bakamam falan derdi çocuk düşünüyorum desem kesin nisbet olsun diye çocuk yapar :)

hıı hep öyle olur .böyle sende uyduruk bişeyde görseler gözleri kalır niye çünkü evde huzur vardır,saygı vardır,tertip düzen vardır evde yemek kokusu vardır ki bu benim için aile olabilmenin şartlarından biridir evde temizlik ferahlık kokar bundan dolayıdırki sende gördükleri herşeyde gözleri kalır zaten bir insan tutupta koltuğunun fiyatını söylüyorsa bilki o koltuk bir halta benzemiyodur seni kıskanıp söylüyodur .iyiki sizinkinin çocuğu yokmuş buda sadece doğurmuş sonra salmış meydana özel bir kurumda ders verdiği için öğlen işe gidiyor ve o saate kadar uyuyormuş çocuk uyanıp kendi kendine oynuyormuş ve ancak annaneye gittiğinde kahvaltı yapıyo zavallı çocuk.hatta ve hatta gece çocuğu uyutmadan kendileri yatmışlar çocuk oturma odasında kalmış kendi başına sonra gece bir pattt sesiyle uyanmışlar çocuk koltukta uyuya kalmış ve koltuktan düşmüş bide utanmadan bunu anlatıyorr sende gizlice doğur hayatım:))

bence senle samimi olmak istiyor sende onden samimi olmasını iste yapmaz kesinlikle denemek için bir gün deki arkadaşları çağırırnca sanada haber vericem de sonrada yetiştiremedim bana 15 kişilik falan kurabiye falan yap gel de bakiim yapacakmı kalabalık misafir çağırmadan sakın kabul etme bensana haber vercem de yalnız unutma ben kurtuldum sana başarılar dilerim:72:

Hanımlar tartışmayalım lütfen...:20:
Bir de cümlelerinizi seçerek yazmanız güzeldir de, harfleri yutmayalım :)

o harfler klavyemdne kaynaklanıyor bazen hızlı yazınca bazende msj modunda yazınca:)yasak mı bılmıyorum cunku yenı uye sayılır kusur bakmayın

canım bu kadar korkucka ne var kı esının aılesı degıl kayınvalıden degıl gorumcen degıl..kapını kapatırsın almazsın.bıraz cesaretlı ol bence sen yumsak huylu bırısın o yuzden kıramıosun.sen bneım söyledıgım msjı cek eger yuzyuze söyleyemıyorsan söylesne bıle tahmınımce sneı ıkna etmeye calısıcak sne en ıyısı msj cek ve onun cvbına cvp vermee:) eşin bu duruma ne dıyor peki?

eşim yorgun inan gelmeyin bile dedim ne söyleyeceksin ne konuşacaksın blmem ama burda söyle dedim hayır gelecez diyormuş eşimde şaştı kaldı bu işe :(

Kesinlikle almayın evinize derim.zekice sıyrılmalısınız.bir bahane bulun inanmaz demeyin zaten inanmasın anlasın ama siz bahaneyle sıyrılın.
evinizin huzurunu kendi akıl sağlığınızı bozmayın.arızalı kişiler iflah olmaz mutlaka canınızı yakarlar.inanın eşim muhafazakar sayılır sol görüşlü bir yakınıma evimin huzuru kaçar diye bahane uydurdum.

eşim yorgun inan gelmeyin bile dedim ne söyleyeceksin ne konuşacaksın blmem ama burda söyle dedim hayır gelecez diyormuş eşimde şaştı kaldı bu işe :(

o zaman dısarda bulusalım de canım evıne alma dısarda bulusun eslerınızle ne soyluceksenız dısarda söyleyın de bırlıkte bı yemege cıkın olsun bıtsın

hıı hep öyle olur .böyle sende uyduruk bişeyde görseler gözleri kalır niye çünkü evde huzur vardır,saygı vardır,tertip düzen vardır evde yemek kokusu vardır ki bu benim için aile olabilmenin şartlarından biridir evde temizlik ferahlık kokar bundan dolayıdırki sende gördükleri herşeyde gözleri kalır zaten bir insan tutupta koltuğunun fiyatını söylüyorsa bilki o koltuk bir halta benzemiyodur seni kıskanıp söylüyodur .iyiki sizinkinin çocuğu yokmuş buda sadece doğurmuş sonra salmış meydana özel bir kurumda ders verdiği için öğlen işe gidiyor ve o saate kadar uyuyormuş çocuk uyanıp kendi kendine oynuyormuş ve ancak annaneye gittiğinde kahvaltı yapıyo zavallı çocuk.hatta ve hatta gece çocuğu uyutmadan kendileri yatmışlar çocuk oturma odasında kalmış kendi başına sonra gece bir pattt sesiyle uyanmışlar çocuk koltukta uyuya kalmış ve koltuktan düşmüş bide utanmadan bunu anlatıyorr sende gizlice doğur hayatım:))

mertug sağolasın valla ne dert bıraktın ne kasavet derdimi unuttum sendekiler benimkilerden betermiş benimkiler gösteriş meraklısıydı sırf nsbet olsun diye yanımızda kur yapardı kocasına ben utanırdım eşimden :))

kesinlikle katılıyorum ev dediğin yerin düzeni olur. bunuda aklı başında kadın yapar. Allahım yaaaa biz acaba aynı insanlardan mı bahsediyoruzzzzz. Allhım aynı kalıp gibi ne yaaaa buuu. övünme desende bu tiplerde. cahil insanla uğraşmak gerçekten çok zor ben kocalarınada acıyorum bu tiplerin ama adamlarda benzemiş oluo tencere kapak bence çekecek derleriymiş adamların

canım bu kavgaya gelio olmasın. bunlar bide laf söz pek sever uydurup kavgaya gelioda olabilir. eğer bana şunu demişsin falan diye uydurup çingeneliğe geliosa. bu ne terbiyesizliik de evinden at walla. kocasına da yazıklar olsun sizi beyefendi bilirdim birde böle çingene gibi kadın lafı peşinden mi geldiniz de.

o zaman dısarda bulusalım de canım evıne alma dısarda bulusun eslerınızle ne soyluceksenız dısarda söyleyın de bırlıkte bı yemege cıkın olsun bıtsın

ahh mulatte ben zaten görüşme taraftarı bile değilim ama adamlar çaya gelecez diyorlarmış acaba çay bahçesne mi gelin desem :)

mertug sağolasın valla ne dert bıraktın ne kasavet derdimi unuttum sendekiler benimkilerden betermiş benimkiler gösteriş meraklısıydı sırf nsbet olsun diye yanımızda kur yapardı kocasına ben utanırdım eşimden :))

sende sağol hayatım ne demek geçen sene bütün bir kışımı bu insanlarla geçirdim kışta çok hayallerimiz vardı yazda onların terasında mangal yapacaktık,çay içecektik ikinci yaz gelecek ne çaya davet var ne çorbaya:))) evinde mutsuz olan insanlar dışarıda hep mutluluk rolü yaparlar,ayy bizde eşimle hiç sevmeyiz böyle bel altı muhabbetleri,argo fıkraları,kurlar hiç bize göre değil ben eşimin yanına bile çok sokularak oturmam misafirimiz varken ayıp denen bişey var edep var

hanımlar dışarda acayip bir yağmur var belki YARIN İSTANBULDA HERYERİ SU BASARDA GELEMEZLER BİZİM BURALARIN ALT YAPISI ZATEN KÖTÜ :) bu bir mesaj olabilir mi sizce RABBİM BEREKET YAĞDIRIYORDUR İNŞLLH BU VESİLEYLE GELMEZLER :)

ahh mulatte ben zaten görüşme taraftarı bile değilim ama adamlar çaya gelecez diyorlarmış acaba çay bahçesne mi gelin desem :)
daha mantıklı:) sen en ıyısı son kez cagırda kurtul cnaım yoksa böyle ıcın ıcını yıcek.sorarsa da sadece sız dersın belkı basbasa gorusmek ıstıcek..ama sen akrabaalrdan bırılerını de cagır evıne kalabalık olun yanı fırsat vermeyın oturdugu yerden kalkmasına da..baktın olmuyor tartısıcak kı sanmıyorum bu kadar gelmek ıstedıgıne göre.dınle bı ne dıcek sonra baktın olmuyor yıne agzına gelenı say kovv:)

Back
X