KISKANÇLIKKKKKKKKKK didik yarışı işte. yapmadan edemez bunlar. kokuk eşyalrını bile bile baskın çıkar yüzüne baka baka. iyi hoş sesini çıkarmazsın evet güzelmiş eşyaların, yoooooook didik yarışı yapıcaz ben övüncem olmadı senden ses yok senin eşyalarını kötüleyim yoksa çatlıycam modubu hanımcıkta canım kendinin 1000 tl lik koltuk takımını hergün överdi bana sonra benim koltuk takımıma laf soktu çok basit adi falan filan dedi bozulmuştum evlerine gittiğimde yeminle koltuk heryerime battı :) çocuğu yoktu ben çocuk yapamam ay ıy bakamam falan derdi çocuk düşünüyorum desem kesin nisbet olsun diye çocuk yapar :)

en son canım ben ona hakaret ettim inanın ne geldiyse ağzıma mesajla yolladım ama arsız mı dersiniz yüzsüz mü dersiniz anlamıyor barışmak mi istiyor ama bana öyle geliyor ki arkadaşsız kaldı yine benim canımı okuyacak((
offfff ya bak senin yüzün utanıo adam da utanmaya bile yüz yok arsız. ben de senin gibi sanki tüm terbiyesizliği kendim yapmışım gibi bide. offfff sinir oldum. canımmmmmmmm kabul etme sakınnnnnnnnnnnnn muhatap olma. gelemesin kati kati suretleee