Evime habersiz giren kaynana!

İyi de o anahtar ona veriliyorsa
Bu şu demektir " eve gırebılırsın"
O yüzden bana anormal gelmedi

Kaynana yerine anahtarı veren eşinize lafı söylemeniz gerekiyor yalnız :KK53:

Eşimi kastettiniz şimdi farkettim ama eşim de kesin der o an veya sonrasında anneme de çoğaltıp verelim diye
Sizin hayır dediğiniz şeyi eşiniz nasıl diretebiliyor? Ben böyle adam yerine konmasam, söylediğimin şeyin hükmü olmasa burnundan getiririm yav eve bile almam. Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz anlamadım.

şimdiye kadar almadığı hata
O gün annemden eve dönmeden uğrar alırdım
Iste buna kiziyorum.. yaw anahtari kocasi veriyor.. madem oyle cok kizdi konu sahibi, kocasina soylesin o
Alsin anahtari madem.. yani mizmizlanmanin manasi yokki.. kv rahatsiz oldugunu bilmezse aynisini gene yapacak. Art niyet var ya da yok bilemem onu.

Ne alaka?
Acil durum olur, sende dursun evin anahtarı diye verilen anahtar ile anahtarı bu ev yol geçen hanı istediğin zaman gir çık ile aynı şeymi.
Demekki o kapasitede biri kv. Emin ol oglu biliyodur bu huyunu..

o vermemis zaten kocası vermis
ayrica yedek olarak verilse bile izinsiz girilmez .her yer sizin koyunuz degil

O zaman kaynana özneli bir konu değil, koca özneli bir konu açacak. Kocam beni insandan saymadı evimizin anahtarını anasına verdi diyecek. Kadın girdi sarma çiğdi zaten özbek pilavı da yapmadı demeyecek.
Kadına anahtar verilmiş, düşünememiş olabilir.

Ne alaka?
Acil durum olur, sende dursun evin anahtarı diye verilen anahtar ile anahtarı bu ev yol geçen hanı istediğin zaman gir çık ile aynı şeymi.

Herkes ince düşünecek diye bir kaide yok ki. Anahtar verilmiş. Keşke girilebilecek durumlar diye bi liste de verilseydi kadın anlayamamış belliki.

Kesinlikle bir değil anneyle olamaz, olmasın da. İşte yazdığım gibi annem girse ses çıkarmayacağım için kayınvalideye de çıkarmaya yüzüm tutmaz, etik olmaz. 🥰 Siz ikisi de girmesin dediğiniz için okey, ben annem girebilir dediğim için arkadan kayınvalide de girmeli demek zorundayım. 😀
Yok mümkünse annemde girmesin, girmezde.
Hani derim acil anne ütüyü açık unutmuş olabilirim gidip bakarmısın ozaman girer tabii ama sarma pişirdim mutfağa bıraktım ne ya? Kadın evde yoksa ara, sarma sarmıştım ama evde yoksun kapına bırakayımmi yada gelir benden alırmısın.
Kv kesinlikle iyi niyetli değil bu konuda

keşke böyle kaynanam olsaydı dedim ağzımın suları akarak valla :KK45:
Ay dimi :D
Bir de çılgınlar gibi sevişip ortada prezervatif ve don bırakıp acilen dışarı çıkmalı bir hayatım yok benim. O yüzden buradaki üyeleri anlayamıyorum.
Biz genelde duş alırız o işten sonra
Ortada don normalde de bırakmam. Kirli sepeti var.
Prezervatif bırakmam. Çöp var.
Mastürbasyon yapan ergen gibi sağda solda kirli peçete misali prezervatif unuturlarsa kv de görür tabi...

Ha bu arada yemin edebilirim ama ispatlayamam ki kızın annesi eve girip sarma bıraksaydı "Benim düşünceli annem, kızına kıyamamış, sarma yapmış, getirmiş, yerim onu, canım anam" olurdu.

Daha önce de çeşitli bahaneler bulup evinize girmediyse ben sorunu kv dede göremedim ..Evinize girmesini istemiyorsanız bunu önce eşinize söyleyip anahtarı geri alıcaksınız, ya da bir bahaneyle değiştirip yeni anahtarı vermeyeceksiniz ..Bide evinize girmesini istemediğiniz bir kv den de pilav filan beklemeyin yani..

O zaman kaynana özneli bir konu değil, koca özneli bir konu açacak. Kocam beni insandan saymadı evimizin anahtarını anasına verdi diyecek. Kadın girdi sarma çiğdi zaten özbek pilavı da yapmadı demeyecek.
Kadına anahtar verilmiş, düşünememiş olabilir.
Zaten oğlu da iş yapsın diye vermiş anasına anahtarı. Kendi oğlu bunu yapıyor, elin kızı pilav istemiş bir de üstüne sarma sardı diye burun kıvırmış, maşallah uyumlu çift. 😐

Eşim verdi annesine. Değiştirsem bile yine çoğaltıp verir eşim.
Eşine verilmeyecek de
kilidi de değiştir
benimkinde de anahtar vardı kendilerine yaptırmışlar açıkcası benim evime yokken hiç girmedi ama allah var ama ben yine de istemedim 5 dk sürdü çilingir getirrip değiştirdim eşimde götürüp vermedi ortak karar bu eşinizi yönetin bence.

Kocayı zor buldunuz heralde. Ne kıymetliymiş. O kadar insan eşinle konuş diyor siz hala anahtarı tekrar verir falan diyorsunuz. İçim şişti vala. Karşısına geçip ben başkasında anahtar olmasını istemiyorum diyemeyecek kadar korkuyor musunuz? Bu nasıl evlilik ya

Ne Kaynanalar var, eve girip girip düzeni değiştiren vb ama tabi sizin durumunuz da kötü olmuş, kötünün iyisi. Eşiniz daha kabahatli, anahtarı annesine vermekle baştan bu rahatlığı vermiş. Bence siz yolun başındayken tavrinizi net koyun,yoksa ciddiyetiniz kalmaz. Ben şahsen izin veremem böyle bir şeye.

Birsey yok bunda boşuna sinirinizi bozmayın kadin sarma yapmış geri eve mi götürdün benimde evimin anahtarı var kayinvalidemde ben yokken girer çiçekleri sular benimkinin gıcık huyları da çoktur ama yinede bu kadar tepki vermedim birsey olur anahtarı unutursunuz bulunmasında fayda var kendi annemiz yapsa kızmayız dimi

Back
X