Evime habersiz giren kaynana!

Anacim bu gelinlere yaranilmaz, sarma diyo ya, ver benim elime 3 günde bitmez, kadin sarmis getirmis, birakip cikmis, kapiya mi bıraksaydı? Gecen de biri sütün cok yagli dedi, bi daha konusmiycam kaynanayla diyodu, tamam kaynanalari sevmiyoruz ama bu kadar da degil ya. Kötü niyet yok ortada, eğer evime kimse girmesin diyosan kocana söyleyeceksin, anahtari veren o sonucta, kaynananin sucu yok bence. Bi de pismemis diye suclamis sarmalari. 😂 sarma candir, sarmaya kalkan eller kirilir, tas olur.
O yağlı sütü bize getirsinler şehir yerinde aramakla bulamıyoruz

Kadın memesindeki sütten bahsediyordu o konuda :KK70:
😁 yorum yaparken aklıma o da geldi bi an acaba dedim ama sonra dedim kaynananın memesindeki sütü napacak😂 ay konuyu çok yanlış anlamışım şimdi tekrar okuyunca anladım:KK48:

Bende pek alıntı yapmazdım alıntı yapacağım tuttu:KK31:

Kadin hamile olduğumu biliyor ve canın bir şey çekerse söyle yapayım diyor ama en çok sevdiğim pilavı bile yapmayıp katır kutur sarma yapıp getiriyor bir de habersiz içeri gidip.
Boyle saygisizlik terbiyesizlik gormedim, ne demek pilav yapmadi 🤣

Keşke kaynananızla tanışıyor olsaydım, ona güzelce anlatırdım "gelininin mabadını çok kaldırıyorsun teyzeciğim bak yapma, yaranamazsın buna" diye. İyiymiş valla, kadın istediğiniz pilavı bile yapmamış da sarma dolma yapmış, o da haşmetmeab gelini tarafından beğenilmiyor, tiz kellesi vurula.

Eve girdi diye kadın suçlu da anahtarı veren kocada hiç suç yok.
Hayır kadın da eve sipariş edilen yemekleri koymaya girmiş, zannedersin evin duvarlarını filan yedi, koltuklarını kemirdi ahsh
Bu kadarcık şeyi de buyurduklarınız arasında görmezden geliverseydiniz. Ama işte adı kaynana olunca olmuyor değil mi? :)

Alt tarafı sarma yapmış bırakmış bir de diriymiş diye beğenmiyorsunuz bu kaynanalar size ne yapsa yaranamaz yani valla kaynanamdan ne sarma ne yemek gördüm çalışıyorum üstelik siz çalışmıyorsunuz da belli ki yani banane diyebilir anahtarı da vermişsiniz vermeseydiniz o zaman

ayy deliricem ya hamile olduğumu biliyor pilav istediğimi biliyor yapmadı sarma yaptı diyor ya şaka mısınız siz bir pilav yahu 1.5 saat mesafedeki annenize gidebiliyorsanız bir pilavı da yaparsınuz onu da kaynanadan bekleme be kadın oturmuş sarma sarmış yuh yanii..artık bence kafa buluyorsunuz!!

Ben vermedim ki eşim daha evi tutar tutmaz çoğaltıp vermiş. Hatta apartman girişinin bile anahtarı bende yokken kaynanamda vardi, eşim sonradan çoğaltıp bana verdi sağ olsun
15 dakika nesafede ise bir gun kapida kalmis nunarasi yapip ondaki anahtari isteyin ve geri vermeyin.

Merhaba arkadaşlar, kayınvalidemle 15 dakikalık mesafede oturuyoruz. Kendi anneme ise bir buçuk saat mesafedeyim. Geçen gün kendi anneme gittim ve evde yoktum. Kaynanam sarma yapmış ve bana getirmek için eve gelmiş ama evde olmadığımı anlayınca kapıyı açıp içeri girip mutfağa bırakmış. Sonra beni aradı, eve geldim ama yoktun ben de içeri bırakıp çıktım dedi. Gelmeden önce arayabilirdi değil mi? Böyle çatkapı şeylerden zaten nefret ediyorum. Tamam iyi düşünmüş sarma getirmeyi ama cidden eşim bile sarmayı yiyemedi. O kadar sert ve diri kalmıştı ki. Ayrıca kaynanamın bu yaptığı normal mi sizce? Ben olsam gelinimin evine giremem habersiz bir şekilde. Iyi niyetli bir şekilde yemek de bırakmak istesem bırakamam gelin evde yokken.
Valla bizim gelin o zaman bayağı bayağı iyi niyetli kardeşimin eşi olur ,aynı binada oturuyoruz hem annemin yani kaynanasının hemde benim yani görümcesinin anahtarlığına kendi anahtarını taktı ben yokken bişey lazım olduğunda alın dedi ,onun da işine yarıyor bazen annem mutfakta bulaşık varsa yıkarçamaşır varsa katlar bende girerim bişey lazım olduğunda yani biz yıllardır böyleyiz bana garip gelmedı kayınvalidenin evine girmesi herkez birbirini idare ediyorkötü niyetli değiliz demekki o da bize güvenmiş vermiş hiç konuşmayız evinde şu vardı bu vardı dağıkıktı filan dıye insanlık hali olabilir deriz ,herkezin tabiki düşünce yapısı farklı kimi verir kimi vermez tabi bu karşındaki kişinin niyetiyle alakalı

Bizim evinimizin anahtarı da kendi ailemde var. Ama daha bir kez bile biz evde yokken gelmediler dahası zaten yanlarında taşımazlar evlerindedir hep dünyanın bin türlü hali var diye bir kopya verdik. Anahtar vermek bir tercihtir ve eşlerin ortak rızasıyla olmalıdır.Eğer anahtar veriliyorsa birilerine karşı tarafın yapması gereken de bu bence

Anacim bu gelinlere yaranilmaz, sarma diyo ya, ver benim elime 3 günde bitmez, kadin sarmis getirmis, birakip cikmis, kapiya mi bıraksaydı? Gecen de biri sütün cok yagli dedi, bi daha konusmiycam kaynanayla diyodu, tamam kaynanalari sevmiyoruz ama bu kadar da degil ya. Kötü niyet yok ortada, eğer evime kimse girmesin diyosan kocana söyleyeceksin, anahtari veren o sonucta, kaynananin sucu yok bence. Bi de pismemis diye suclamis sarmalari. 😂 sarma candir, sarmaya kalkan eller kirilir, tas olur.
İşte ben.. evet kv nin (kendi deyimiyle)maşallah dediği 7 gün yaşadığı için durum malesef bu.. kendisiyle görüşmemek için bundan öte daha ciddi sebeplerim var benim.. konu sahibinin konusunu sabote etmeyeyim ama bahsedilince yazmadan geçemedim🙃

Tamam iyi düşünmüş sarma getirmeyi ama cidden eşim bile sarmayı yiyemedi. O kadar sert ve diri kalmıştı ki.
ayıp şu dediğiniz. kadın düşünmüş etmiş,size getirmiş,lafa bakın. tam olarak neyi dert ettiniz bir karar verin isterseniz. sarmanın kötü olmasını mı yoksa evinize siz yokken kv nin girmesini mi?

bence kv nize sinirlenmek için yer arıyorsunuz . buradan öyle gözüküyor.
Ben vermedim ki eşim daha evi tutar tutmaz çoğaltıp vermiş. Hatta apartman girişinin bile anahtarı bende yokken kaynanamda vardi, eşim sonradan çoğaltıp bana verdi sağ olsun
o zaman eşinize gösterin tepkinizi.

tamam arasa iyi olurmuş kv gelmeden ama, bence kötü niyetli birisi değil gibi.

eşinize kızamadığınız için kv'nizden hırsınızı çıkarmaya çalışıyorsunuz gibi geldi bana.

Back
X