yeni anahtar yaptırsam eşim anasına yine anahtarı verir diyor kuzumO halde neden anahtarı almıyorsunuz elinden ? Eşinle gerilmek istemiyorsun değil mi ? Hayır yani eşlerinize neden bu kadar izin veriyorsunuz ? Hoff ben anlayamıyorum yaw.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni anahtar yaptırsam eşim anasına yine anahtarı verir diyor kuzumO halde neden anahtarı almıyorsunuz elinden ? Eşinle gerilmek istemiyorsun değil mi ? Hayır yani eşlerinize neden bu kadar izin veriyorsunuz ? Hoff ben anlayamıyorum yaw.
Eşim diyor ki ben önceden anahtarı vermişim ve artık alamam. Ayıp diyor.O halde neden anahtarı almıyorsunuz elinden ? Eşinle gerilmek istemiyorsun değil mi ? Hayır yani eşlerinize neden bu kadar izin veriyorsunuz ? Hoff ben anlayamıyorum yaw.
Evet verir. Biz evde yokken tüp açık kalırsa anne gelip kapatirmis, ben evde bir şey unutursam annesi gelip yaparmış vs vsyeni anahtar yaptırsam eşim anasına yine anahtarı verir diyor kuzum
Diğer üyeye yazdım bebik.yeni anahtar yaptırsam eşim anasına yine anahtarı verir diyor kuzum
Niye siz kendi işlerinizi halledemiyor musunuz ? Ne saçma sapan bir bahane bu yaw.Evet verir. Biz evde yokken tüp açık kalırsa anne gelip kapatirmis, ben evde bir şey unutursam annesi gelip yaparmış vs vs
Aynen ben de öyle yapicam bundan sonra. Ki o gün kaynanam geldiğinde yatak düzenliydi fakat iç çamaşırım duruyordu kenarda. Makinaya atacaktım kalmış öyle. Yatak odasının zaten kapısı açık ve kesin bakmıştır diyordum eşime. Yok ya annem bakmaz diyor.Diğer üyeye yazdım bebik.
Onunda kaynanası ev gösteriyornuş
İnan o durumda sütyenimi donumu her yere asarımkondom falan zhhdjdjdjjd Hak ediyorlar ;D
yoo annesine birşey demesine gerek yok ki , anasında anahtarı kalsın istiyor ondan böyle diyorEşim diyor ki ben önceden anahtarı vermişim ve artık alamam. Ayıp diyor.
Eşini bir an evvel uyarmalısın. Hatta ciddi bi kriz çıkart. Keşke sizi bi gün iş üstünde bassa da aklı başına gelseAynen ben de öyle yapicam bundan sonra. Ki o gün kaynanam geldiğinde yatak düzenliydi fakat iç çamaşırım duruyordu kenarda. Makinaya atacaktım kalmış öyle. Yatak odasının zaten kapısı açık ve kesin bakmıştır diyordum eşime. Yok ya annem bakmaz diyor.
eşinize niye sen rüştünü ispat edemedin mi ? başka şehirde ya da başka ülkede yaşamıyoruz iyi ki o zaman ne yapacaktın arkanı kim kollayacaktı ? diyemediniz mi cidden ?Evet verir. Biz evde yokken tüp açık kalırsa anne gelip kapatirmis, ben evde bir şey unutursam annesi gelip yaparmış vs vs
Işte sorun şu ki ben anahtari değiştirsem bile eşim gidip yenisini annesine verecektiryoo annesine birşey demesine gerek yok ki , anasında anahtarı kalsın istiyor ondan böyle diyor
kayınvalideniz gelir kapıda kalır sonra sizi arar, dersiniz ki yaaa anne söylemeyi unuttuk ben anahtarı zorlayınca kırıldı içinde kaldı göbeği değiştirmek zorunda kaldık 2 anahtarlı göbek aldık o yüzden sana veremedik söylemekde aklıma gelmedi evimize gelirken beni ararsın nasılsa diye düşündüğümden diyeceksiniz.
bu kadar basit
Keşke bassa cidden. O kadarını yapacak kadar zır cahil değildir umarımEşini bir an evvel uyarmalısın. Hatta ciddi bi kriz çıkart. Keşke sizi bi gün iş üstünde bassa da aklı başına gelse![]()
kayınvalidenizi bir yetişkin gibi arayıp ellerine sağlık sarma yapmışsın zahmet etmişsin, birdahaki sefere en azından ararsan ya da ben evdeyken uğrarsan sevinirim niye demiyorsunuz?Işte sorun şu ki ben anahtari değiştirsem bile eşim gidip yenisini annesine verecektir
Ben arabanjn yedek anahtarini bile vermedim ...kayinpedere ihtiyac oluyor bazen uzun yol soforuSert ve diri olmasa sorun yoktu sanırım
Kardeş anahtarı neden veriyorsun ? Anahtarı vermem maalesef böyle bir hak doğurur.
Hemen çilingir çağır ve kilidi değiştir. Anahtarım kayboldu yalanı ile birlikte tabidüşürdüm falan de ve bir daha kimseye verme anahtar filan.
Düzenleme; yine eş..
Eşine kızmalısın , kaynana değil . Ama doğru suç kaynanada, bir dolmayı bile yapamamışdiri kaldıysa evde pişireydin ?
Öyle tripli ve her şeyden nem kapabilecek bir kadın ki ben de eşimi üzmemek için demedim doğrusu. Sonra aramız açılır diye düşündüm her ikisiylekayınvalidenizi bir yetişkin gibi arayıp ellerine sağlık sarma yapmışsın zahmet etmişsin, birdahaki sefere en azından ararsan ya da ben evdeyken uğrarsan sevinirim niye demiyorsunuz?
Hayır kinlendigimden değil. Sadece bundan önce de kaç kez çatkapı gelip siniredici şeyler yaptıkları için doğal olarak böyle yaklaşıyorum. Eşimle konuşsam da eşim anneci zaten belli değil mi bunca yorumdaKayinvalideye kinlenmissiniz o kadar yorum yapılmamış eşiniz hakkında hala aradan kvli yorumları ayıklıyosunuz. Eşinizle konuşup resti çekmek yerine kv ye donlarinizi gosterme fikri daha cazip geliyo gibi![]()
Konuya bence düzenleme yap ve eşini de yazKeşke bassa cidden. O kadarını yapacak kadar zır cahil değildir umarım
Kv nizin eve girmesi doğru değil diyecem de bu izni ve cesareti evladından almış e girer tabii kadınMerhaba arkadaşlar, kayınvalidemle 15 dakikalık mesafede oturuyoruz. Kendi anneme ise bir buçuk saat mesafedeyim. Geçen gün kendi anneme gittim ve evde yoktum. Kaynanam sarma yapmış ve bana getirmek için eve gelmiş ama evde olmadığımı anlayınca kapıyı açıp içeri girip mutfağa bırakmış. Sonra beni aradı, eve geldim ama yoktun ben de içeri bırakıp çıktım dedi. Gelmeden önce arayabilirdi değil mi? Böyle çatkapı şeylerden zaten nefret ediyorum. Tamam iyi düşünmüş sarma getirmeyi ama cidden eşim bile sarmayı yiyemedi. O kadar sert ve diri kalmıştı ki. Ayrıca kaynanamın bu yaptığı normal mi sizce? Ben olsam gelinimin evine giremem habersiz bir şekilde. Iyi niyetli bir şekilde yemek de bırakmak istesem bırakamam gelin evde yokken.