- 10 Nisan 2014
- 43.683
- 116.181
- 798
keşke böyle kaynanam olsaydı dedim ağzımın suları akarak vallaAynen bende sarmaya takıldım. Vallahh benim kaynana yemek yollayacak bana isterse hiç pismemis olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke böyle kaynanam olsaydı dedim ağzımın suları akarak vallaAynen bende sarmaya takıldım. Vallahh benim kaynana yemek yollayacak bana isterse hiç pismemis olsun![]()
Yuh artık!!Kadin hamile olduğumu biliyor ve canın bir şey çekerse söyle yapayım diyor ama en çok sevdiğim pilavı bile yapmayıp katır kutur sarma yapıp getiriyor bir de habersiz içeri gidip.
Aynennnkeşke böyle kaynanam olsaydı dedim ağzımın suları akarak valla![]()
Tamam bender diyorum ki sen bir bahane ile al ve vermeEşim diyor ki ben önceden anahtarı vermişim ve artık alamam. Ayıp diyor.
sadece sarmasına malzeme bizden kilosuna 50 tl alıyorlar burada.konu sahibi çok şanslı haberi yok ayolAynennn![]()
Tabiki de çok şanslı. Hamile olduğu için canın ne çekerse yapayım diyormuş, ah nerede bizde duysak şöyle sözlersadece sarmasına malzeme bizden kilosuna 50 tl alıyorlar burada.konu sahibi çok şanslı haberi yok ayol![]()
Ne olcak az pişmişse eline sağlık deyin geçin.Eve hırsız girmedi ya eşinizin annesi.Merhaba arkadaşlar, kayınvalidemle 15 dakikalık mesafede oturuyoruz. Kendi anneme ise bir buçuk saat mesafedeyim. Geçen gün kendi anneme gittim ve evde yoktum. Kaynanam sarma yapmış ve bana getirmek için eve gelmiş ama evde olmadığımı anlayınca kapıyı açıp içeri girip mutfağa bırakmış. Sonra beni aradı, eve geldim ama yoktun ben de içeri bırakıp çıktım dedi. Gelmeden önce arayabilirdi değil mi? Böyle çatkapı şeylerden zaten nefret ediyorum. Tamam iyi düşünmüş sarma getirmeyi ama cidden eşim bile sarmayı yiyemedi. O kadar sert ve diri kalmıştı ki. Ayrıca kaynanamın bu yaptığı normal mi sizce? Ben olsam gelinimin evine giremem habersiz bir şekilde. Iyi niyetli bir şekilde yemek de bırakmak istesem bırakamam gelin evde yokken.
Madem niyeti biricik anneciğine evinin anahtarını vermek değil,madem masum. Bir gün anahtar içerdeyken çek kapıyı, unut (!) . Çilingir çağırin, göbek değişiyor. Bakalım o anahtarı kaynanaya verecek mi,vermeyecek mi ..Ilk zamanlar vermiş ki biz taşınmadan önce eve gidip temizlik yapar diye. Sonrasında ise kaldı, dedi ki lazım olur. Dışarıda falan kalırsak annemden isteriz dedi...
Vah vah ...pilav yapmak 20 dakika sürmez siz yapın..Keşke "bir daha yapma" deseydiniz kadına o da size"zıkkım yiyin" deseydi iyi kv olurdu ...Kadin hamile olduğumu biliyor ve canın bir şey çekerse söyle yapayım diyor ama en çok sevdiğim pilavı bile yapmayıp katır kutur sarma yapıp getiriyor bir de habersiz içeri gidip.
Kıskanç kadınlarızKilidi değiştirsem eşim yine anahtarı bana sormadan annesine verir dediği eşine tek kelime edemeyip kayinvalideye bilenmek, hep aşktan, biz ne anlarız![]()
Anahtar olsa bile sizi arayıp kızım geldim evde yoktun ne yapayım bırakayammı gerimi götüreyim diye sorması gerekiyor. Belki acele çıkıp ortada don bıraktınız. Ne bileyim prezervatif bile olabilir yani mahrem alandır ev girilmez. Siz neden kaynanıza demediniz ki ? Anne bilgim olmadan eve girmen hoş değil yinede teşekkür ederiz deseydin o anlardı.Merhaba arkadaşlar, kayınvalidemle 15 dakikalık mesafede oturuyoruz. Kendi anneme ise bir buçuk saat mesafedeyim. Geçen gün kendi anneme gittim ve evde yoktum. Kaynanam sarma yapmış ve bana getirmek için eve gelmiş ama evde olmadığımı anlayınca kapıyı açıp içeri girip mutfağa bırakmış. Sonra beni aradı, eve geldim ama yoktun ben de içeri bırakıp çıktım dedi. Gelmeden önce arayabilirdi değil mi? Böyle çatkapı şeylerden zaten nefret ediyorum. Tamam iyi düşünmüş sarma getirmeyi ama cidden eşim bile sarmayı yiyemedi. O kadar sert ve diri kalmıştı ki. Ayrıca kaynanamın bu yaptığı normal mi sizce? Ben olsam gelinimin evine giremem habersiz bir şekilde. Iyi niyetli bir şekilde yemek de bırakmak istesem bırakamam gelin evde yokken.
Sarması katır kutur olmasaydı sesiniz çıkmayacaktı yani ? Nasıl bir konu bu ?Kadin hamile olduğumu biliyor ve canın bir şey çekerse söyle yapayım diyor ama en çok sevdiğim pilavı bile yapmayıp katır kutur sarma yapıp getiriyor bir de habersiz içeri gidip.
Ben öyle yapicam zaten kapıyı çekip anahtarı unuttun diycemm ama bu kez de diycek ki annemi arasaydin hemen gelselerdi diyecek. 15 dk mesafedeler çünkü kahretsinMadem niyeti biricik anneciğine evinin anahtarını vermek değil,madem masum. Bir gün anahtar içerdeyken çek kapıyı, unut (!) . Çilingir çağırin, göbek değişiyor. Bakalım o anahtarı kaynanaya verecek mi,vermeyecek mi ..
Vermeyi teklif etmezse ne ala, ama verirse kocanda demektir tüm suç. En azından suçluyu başka yerde aramazsın.
Pilav dediğim koskoca Özbek pilavı ve 1 saat süren meşakkatli pilavVah vah ...pilav yapmak 20 dakika sürmez siz yapın..Keşke "bir daha yapma" deseydiniz kadına o da size"zıkkım yiyin" deseydi iyi kv olurdu ...
Ben safim cidden diyemiyorum eve girmen hoş değil vs. O kadar çok demek istiyorum ki amaAnahtar olsa bile sizi arayıp kızım geldim evde yoktun ne yapayım bırakayammı gerimi götüreyim diye sorması gerekiyor. Belki acele çıkıp ortada don bıraktınız. Ne bileyim prezervatif bile olabilir yani mahrem alandır ev girilmez. Siz neden kaynanıza demediniz ki ? Anne bilgim olmadan eve girmen hoş değil yinede teşekkür ederiz deseydin o anlardı.
Diri sarmanın çaresi bulunur, az sarımsaklı domates sosu ile kaynatırsın yarım saat. Böyle kıl çöp mevzulardan yüzgöz olursan ilerde birşey demeye yan yana gelmeye yüzün olmaz.keşke böyle kaynanam olsaydı dedim ağzımın suları akarak valla![]()