evimi sevemedim

siz işinize gelen yazıları okuyosnuz kredi ile ev satın almak armut piş ağzıma düş mü oluyor

Eee al o zaman mantıklıysa :)
Evi satmadan ama adamın emeklerine neden konasın ki?
olur mu eşin kabul eder mi
Etmez elini vicdanına koyan kimse kabul etmez.

çok güzel çözüm önerileri sunmuşsun gerçekten tşk ederim en azından dediklerini yapabilirsem(ki kısa vadede bu kadar yenilik yapamam eve)uzun süre rahat ederim çok tşk ederim rabbim seninde gönlüne göre versin

harikasın sen ALLAH nazardan korusun yuvanı

Eee al o zaman mantıklıysa :)
Evi satmadan ama adamın emeklerine neden konasın ki?
olur mu eşin kabul eder mi
Etmez elini vicdanına koyan kimse kabul etmez.
evi satmak nerden çıktı anlamadım bana saldırmak için olmayan şeyleride yazıosunuz konmak falan demişsiniz çoook çirkin çokkk bana ait olamayan bişeyi zaten satmam altınlarım var ondan bahsettim

Son düzenleme:
herkesin görüşü geride yaşadığı yaşamdan şekillenir.
bu nedendendir ki, kişinin anlattığı mesele baz alınarak, ben olsam şöyle yapardım, bak işte ben şükürlüyüm sen şükürsüzsün denmemeli.
şükür eden kişi doğruluk timsali, şükür etmeyen kişi yanlışın temsilcisi diye birşey yok.
farklı bir konuda şükürsüz gördüğümüz kişi de bizi şükürsüz görebilir. doğru doğurgandır. herkes yetiştiği yaşam ile paralel olarak kendi doğrusunu ilke edinir.
fikrin uyuşmaması illaki birinin yanlışlığını göstermez.
nasıl böyle düşünürsün yüklenmesi yerine, neden öyle düşündüğünü anlamak yolu ile yaklaşım, iletişimi sağlıklı kılar.
davranışın güzelliği ifadenin güzelliğine bağlıdır derler. katılırım.

Goygoy kelimesi özünde bir içki adıdır.
Ancak kelime zamanla bu ifadeye dönüşmüş
İstanbul türkçesi diyebilir miyiz o kadar kelime kökünü bilemiyorum.
Ama sokak jargonu değil.
bence sizde her türlü jargon var konu dışına çıkıosunuz yorum yazmayın

evi satmak nerden çıktı anlamadım bana saldırmak için olmayan şeyleride yazıosunuz konmak falan demişsiniz çoook çirkin çokkk bana ait olamayan bişeyi zaten satmam altınlarım var ondan bahsettim

Tamam arkadaşım konunun başında sağ tarafa doğru gidiyordun yönün şimdi sola gidiyorsun.
Ben ne sana ne değişen ifadelerine yetişebilirim.
Sensin,Doğrusun,Haklısın.

belkide bahçe katına alışkın olmamam eve ısınamama sebep olmuştur bende isterdim severek beğenerek oturmayı

arkadaşım tüm yorumları okumadım ama şöyle düşün.
Kayınpederin ev almış size. Kira ödemeyeceğin için buna sevinebilirsin.
Evime ısınamadım demişsin elbet hayal ettiğin içine sinecek bir ev olmasını isterdin.
Ama kira vermek yerine bir müddet orada oturabilirsin.
Kira öder gibi para biriktirin. Belki eşin evi satıp üzerine koyarak başka bir eve çıkmayı kabul eder.
Ne kadardır o evdesiniz bilmiyorum.
ısınmak sorun olur bahçe katında.
Eşine evi kötüleme sakın. Zaten yaşayarak o evin sorunlarını görecektir. Ilerde kendinize ev alırsınız belki.
Eşyaları takma kafana. ömür boyu kullanılmıyor zaten eskiyor arızalanıyor. Ilerde gönlüne göre alırsın inşallah.
Sadece biraz sabır.

evet ısınmak baya bi sıkıntılı daha doğrusu masraf neyse hayırlı neyse o olsun

ifademmde değişiklik yok ilk mesajı oku istersen

Doğru doğurgandır,esneyebilir,evirilip çevrilebilir herkese göre değişebilir denilen bir ortamda bence daha fazla konuşalacak bir şey yok.
Değerleri materyalizme kurban ediyoruz,sonra neden bu hale geldik vs..
Benim için tartışacak birşey yok,yeni evlisin galiba evliliğinin hayatın eşinin sevginin tadını çıkar.
Bırak asma yaprağı kalsın evin önünde boşver benim sana diyebileceğim budur bundan sonra
Benim temel alıp üzerinden konuştuğum değerlerin esamesi okunmuyor burada,o yüzden boşverelim.
Dedim ya haklısın.

...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

umarım temel aldığın şey insanlara agresif tavırlarla yaklaşmak değildir.ayrıca kelimleri anlamak konusun sizde oldukça esneksiniz

Son düzenleme:
Çok fazla aşk-ı memnu izleyen kızlarımız bihter gibi bikaç yüz liralık kokular sürünüp yalılara gelin gideceğini sanarak büyüyor, sonrası hüsran. Bilmiyorum hepinizin mi anası kızını saraylara layık prensesler olduğuna inandırarak büyütüyor.

Anlıyorum, daha iyilerine heves ediliyor vs.vs. Ama peki sen daha iyisi oldun mu? Dersime daha çok çalışayım daha iyi okullar kazanayım, daha iyi maaşlı iş bulup paramı da biriktirip öyle evleneyim dedin mi? Sen üzerine düşenin dahasını yaptın mı ki sana hediye edilmiş imkanları beğenmeme lüksünü kendinde görüyorsun cancağızım?

Ha bi de kimsenin de tahammülü yok ! Bir-iki sene idare etmelere tahammülü yok kimsenin. E asgari ücretlisinin bile elinde iphone'la gezdiği bir ülkede herkes güvenlikli havuzlu asansörlü vırtlı zırtlı sitede oturmak ister.

konu saptı amacından çıktı söyleyecek bişey bulamıyorum durum bihtere kadar dayandı çok komik doğrusu ne iphone um var nede site özentim dikkatli okuyun lütfen

konu saptı amacından çıktı söyleyecek bişey bulamıyorum durum bihtere kadar dayandı çok komik doğrusu ne iphone um var nede site özentim dikkatli okuyun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…