evimi sevemedim

kusura bakmayın ama bencillik yapıyorsunz bakın ne güzel kiradan kurtamıslar şimdi kiralar bi maaşın ya yarısı yada hepsi
kirada oturmak ne demek biliyormusunz ev sahibine deste deste kazandıgın zorla terle kazandıgın paralrı al ben yiyemedim sen ye demek
lütfen halinize şükredin size eşya almıslar begenmiyorsunz ben 6yıllık evliyim hala borçların içindeyiz kimsemiz yok tu yardım etsin hoş eşyalar arızalandı ama hala borçlarını ödüyoruz bence elinizdekiyle mutlu olmayı bilmiyorsunz
aza kanaat etmeyen çogu bulamazzz

Allah bozmasın mutlu yuvanızı inşallah

herşeye rağmen o poaçanın tadı mükemmeldir diye düşünüyorum. Mutluluk sağlık sıhhat kapımızdan hiç ayrılmasın..

Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Evet o pohça çok güzeldi:) Patatesli sıcak sıcak, en sevdiğimden. Yedikçe geyiğe vurduk zaten, yanınada sınırsız çay içtik:) Konu sahibine değil, genel olarak insanların elindeki imkanlarla doymamasına anlam veremiyorum. Keşke tek derdim para pul, ev eşya olsa diyorum çoğu zaman. Ben eşimle iş yüzünden 14 saat uzak mesefade yaşıyorum. Ayda bir kere en fazla iki kere görüşüyoruz. Keşke aynı evde otursak, o eski ikinci el koltukları senelerce kullanmaya devam etsek derken ben, konu sahibi gibi arkadaşların ellerindeki imkanları beğenmemesine üzülüyorum. Tabi insanoğlu asla elindekinin kıymetini bilmez, hepimiz için geçerli bir durum. Ama biraz halimize şükretmek lazım. Ben bile sürekli şükredecek bişeyler bulmaya çalışıyorum hayatımda. Çok bişe olmasa bile elle tutulur. Gerçekten herkes der çok zor sizin işiniz, ama zor ne kelime, anca yaşayan bilir! Ben otobüslerde uçaklarda az zırlamadım. Eşyaymış, evmiş, halıymış hiç umrumda değil benim. Ara sıra heveslendiğim olur ama, hemencecik geçer. Tayin olayım, eşimle aynı eve girelim, gerekirse minderde oturalım. Çok sıkıldım ben

İnsanın yaşadığı ev psikolojisini inanılmaz etkiliyor ben de berbat bir evde kiradayim ev güneş almıyor zemin kötü kapi duvar eski ev sahibi yaptırmam diyor daha 1 yıl bile olmadı girerken mecbur kaldik ev bulamadik o donem... esimle karar verdik çıkıcaz burdan çıkmak istediğimiz evler aylık 1000 tl valla göze aldım mutsuzum burda suanda verdigimkiradan 300 fazla verecem ama gönül rahatlığıyla oturup temizligi yaparken mutlu olacağım bir ev icin deger..inanın misafir ağırlamak istemiyorum burda eşyalarım mobilyalarım kötü bir evde gözüme guzel görünmüyor sonuc olarak diyeceğim su ki eğer kendi evim olsa istediğim degisikligi yapardim her sene taşınmak zorunda kalmazdim ama içinize yine sinmiyorsa bence ikna etmeye bakın sizi çok iyi anlıyorum

Arkadaşım ,sen bence insanın hayatı yaşayıp belki ölürken erişebileceği olgunluğa erişmişsin.
Çoğumuzda da erişmeden göçüp gidiyoruz.
Mutluluğa giden yolu bulmuşsun daha ne denir sana yazdıklarını okurken Allah şimdi sahip olduklarının yüz katını verir inşallah diye dua ettim.
Harikasın , Allah herşeyi gönlüne göre versin

derinss arkadaşım çok tşk ederim.
yorumuna karşılık ne yazacağımı bilemedim, onure ettin beni.
sevgiler

arkadaşlar hepimizin yorumlarını tek tek okudum herkese çok tşk ederim en azından kırmadan güzel güzel yazmışsınız....inanın nankör yada şükürsüz bi insan deilim ama bi arkadaşımında yazdığı gibi oturduğu ev insanın psikolojisini çok etkiliyor... aldıkları eşyalara şükretmem gerektiğimi yazmış bazı arkadaşlarımız belki haklısnız ama insanında içine sinmeyincede temizlemek bile gelmiyor içinden o eşyalar önceden alınmış eşyalar deil yani düğünümüze az bi zaman kala alınmış ve ben olmadan alınmış şeyler gücüme gitti ne biliin ama yazdıklarınızı dikkata alıcam evimi sevmeye çalışıcam sabredicem

neden sıfır bir ev almalarına rağmen sizi oraya geçirmiyorlar anlamadım şaştım kaldım doğrusu
ALLAH hayırlı insanlara ve ailelerle karşılaştırsın amin
ne diyim
açıkcası bu da gücüme gitti biraz yani durumları iyi imkanları var ama umursamıyolar bi de eşya alırkende yapılan hoş deildi .....neyse

merhaba canım
sizin ve eşinizin yaşları kaç?
siz ve eşiniz ne işle meşgulsünüz?
ne kadar zamandır evlisiniz?

ne kadar güzel anlatmışşın hayranlık uyandırıyor anlattıkların...

pardon anlamadım beyaz eşyalar içinize sinmemesi dışında gerçek görevlerini yerine getirmiyormu,önemli olan bu .Ev konusuna gelince satın size alınan evi parayı kayınpederinize iade edin,sizde gönlünüzün istediği yerde istediğiniz gibi kiraya çıkın ,sonra para biriktirir istediğiniz evi alırsınız o zaman içinize siner aldığınız ev emin olun.

valla evin içini değiştir. ne bileyim duvar kağıdı kaplat güzel dekoratif objeler al. bizim hiçbişeyimiz yk. sağolsun kimse de bize yardım etmedi. zamanında destek yerine köstek oldular. benim bütün ev eşyalarımı görümce denen varlıklar almıştı yatacağımız yatağa kadar. beyaz eşyalar da 2.eldi akrabalardan toplama.. şimdi farklı bir ülkedeyiz ve iğnemize varana kadar sattık çok ucuza tabi. oh çok da ii oldu. görümcelerim kendine yataştan sitelerden aldılar. bana gelince kapanacak olan bşr mağazanın teşir ürünlerini aldılar. ha kendi parları ile de değil eşimin parası ile aldılar. allah onları bildiği gibi yapsın .. eşime de diyorum şimdi yeni eşya alcaz bi süre snra hepsi ama hepsini kendi istediğim gibi alcam. hele bi almasın varya başının etini yicem ömrü bitene kadar:)

canım benım onu bulamayan bırılerının oldugunu dusun ve hıc huzurunu bozma bence esınde katıymıs o konuda baksana ahanda ben 3,5sene dır kayınvalıde lerleyım ve ev alma sansım %5-10 peki bizne yapalımm o kıradan o kıraya ve durumlarıda yok bıse ev alacak keşke olsaydıda öle olsaydı kendı evının olma hayalı bıle benım ıcın cok büyük bunu hayaleden bılır gerçi senın yerınde ben olsam cok sukur der konuyu kapatırımm..

ama bu sadece benım fıkrım canım....

Evinin resmini koysana daha somut öneriler verebiliriz sana. Değişik çıkartmalar, saatler, tablolar koyabilirsin. Bir duvarı duvar kağıdıyla kaplayıp, diğerini uygun renklere boyayabilirsin. Ben 50m2 banyo ve tuvaleti birleşik bir evde oturuyorum. Karanlık ve daracık. Ama elimden geldiğince renklendirdim ve seviyorum. Kapıları maviye boyadım üstüne bulut ve martılar çizdim. Aynalı saatler aldım, aydınlık renklere boyadım. Çıkartma aldım pazardan 2tl'ye onlarla döşedim duvarları. Bu kadar mutsuz olma.

içimden gecen ve yapmak ıstedıklerımı anlatmıssın ALLAH RAZI OLSUN
MOZZARELLA

rabbımyüreginden şükrünü eksik etmesin inşl...

Neden nisanlinizla konusup orta bi yerde bulusmuyorsunuz ? bu konuda konusturmuyor demissiniz yoksa korkuyormusunuz ?

seni anlıyorum canım herşey gönlünce olsun

haklısın canım işallah allah karşına ev alacağın bi fırsat çıkarır

benim evimde 75 m2 dediğin gibi en iyisi aksesuarlarla güzelleştirmek senin evini merak ettim doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…