Allah bozmasın mutlu yuvanızı inşallah
herşeye rağmen o poaçanın tadı mükemmeldir diye düşünüyorum. Mutluluk sağlık sıhhat kapımızdan hiç ayrılmasın..
9 ay önce evlendim. ve evlenmeden önce herşeye razıydım, tek odalı gece konduda 1 kanepenin üstünde bile otururum, yeterki "bizim yuvamız" olsun, yanımda sen ol derdim eşime.
sonra Allah çok güzel bir sitede çok güzel bir daire nasip etti bize.üstelik eşimin ailesinden 1tl destek görmedik. ben gece konduya razıyken, hayalini kurduğum eve kavuştum. herşeye şükrettim, Allah beklediklerimden fazlasını nasip etti. Belki bir başkası görse "bumu güzel ev?" diye sorar, ama gelin birde bana sorun
eşyalarım hala eksik , bir odam bomboş, hiç halım yok mesela. ama o ev saray yavrusu benim için
mesela bizim buzdolabımızdan çıkan domates daha bi lezzetli, televizyonumuz daha renkli gösteriyor sanki, koltuklarımız kaz tüyünden yapılmış diye düşünüyorum, yatak odasmızın beyazlığı hiçbir beyaza benzemiyor, evimizin kokusu mis gibi, çamaşır makinesi kıyafetlerimizi yenileyip duruyor.hatta gece bile güneş alıyor bizim evimiz, benim güneşim "O" , "O"nun güneşi ben.
çünkü orası bizim evimiz, hayalini kurduğumuz yer.
herşey için şükret cnm, o evde geçireceğin güzel günleri hayal et, eşyalar alıcaksın, o evde mis gibi yemekler yapıcaksın sevdiğine
Arkadaşım ,sen bence insanın hayatı yaşayıp belki ölürken erişebileceği olgunluğa erişmişsin.
Çoğumuzda da erişmeden göçüp gidiyoruz.
Mutluluğa giden yolu bulmuşsun daha ne denir sana yazdıklarını okurken Allah şimdi sahip olduklarının yüz katını verir inşallah diye dua ettim.
Harikasın , Allah herşeyi gönlüne göre versin
açıkcası bu da gücüme gitti biraz yani durumları iyi imkanları var ama umursamıyolar bi de eşya alırkende yapılan hoş deildi .....neyseneden sıfır bir ev almalarına rağmen sizi oraya geçirmiyorlar anlamadım şaştım kaldım doğrusu
ALLAH hayırlı insanlara ve ailelerle karşılaştırsın amin
ne diyim
arkadaşlar hepimizin yorumlarını tek tek okudum herkese çok tşk ederim en azından kırmadan güzel güzel yazmışsınız....inanın nankör yada şükürsüz bi insan deilim ama bi arkadaşımında yazdığı gibi oturduğu ev insanın psikolojisini çok etkiliyor... aldıkları eşyalara şükretmem gerektiğimi yazmış bazı arkadaşlarımız belki haklısnız ama insanında içine sinmeyincede temizlemek bile gelmiyor içinden o eşyalar önceden alınmış eşyalar deil yani düğünümüze az bi zaman kala alınmış ve ben olmadan alınmış şeyler gücüme gitti ne biliin ama yazdıklarınızı dikkata alıcam evimi sevmeye çalışıcam sabredicem
9 ay önce evlendim. ve evlenmeden önce herşeye razıydım, tek odalı gece konduda 1 kanepenin üstünde bile otururum, yeterki "bizim yuvamız" olsun, yanımda sen ol derdim eşime.
sonra Allah çok güzel bir sitede çok güzel bir daire nasip etti bize.üstelik eşimin ailesinden 1tl destek görmedik. ben gece konduya razıyken, hayalini kurduğum eve kavuştum. herşeye şükrettim, Allah beklediklerimden fazlasını nasip etti. Belki bir başkası görse "bumu güzel ev?" diye sorar, ama gelin birde bana sorun
eşyalarım hala eksik , bir odam bomboş, hiç halım yok mesela. ama o ev saray yavrusu benim için
mesela bizim buzdolabımızdan çıkan domates daha bi lezzetli, televizyonumuz daha renkli gösteriyor sanki, koltuklarımız kaz tüyünden yapılmış diye düşünüyorum, yatak odasmızın beyazlığı hiçbir beyaza benzemiyor, evimizin kokusu mis gibi, çamaşır makinesi kıyafetlerimizi yenileyip duruyor.hatta gece bile güneş alıyor bizim evimiz, benim güneşim "O" , "O"nun güneşi ben.
herşey için şükret cnm, o evde geçireceğin güzel günleri hayal et, eşyalar alıcaksın, o evde mis gibi yemekler yapıcaksın sevdiğine
arkadaşlar hepimizin yorumlarını tek tek okudum herkese çok tşk ederim en azından kırmadan güzel güzel yazmışsınız....inanın nankör yada şükürsüz bi insan deilim ama bi arkadaşımında yazdığı gibi oturduğu ev insanın psikolojisini çok etkiliyor... aldıkları eşyalara şükretmem gerektiğimi yazmış bazı arkadaşlarımız belki haklısnız ama insanında içine sinmeyincede temizlemek bile gelmiyor içinden o eşyalar önceden alınmış eşyalar deil yani düğünümüze az bi zaman kala alınmış ve ben olmadan alınmış şeyler gücüme gitti ne biliin ama yazdıklarınızı dikkata alıcam evimi sevmeye çalışıcam sabredicem
ne kadar güzel anlatmışşın hayranlık uyandırıyor anlattıkların...
arkadaşlar benimki dert değil ama sıkıntı nişanlıyken eşimle düğüne yakın bi ev beğendik tam kiralıyodukki kayınpederim bi ev bulduğunu ve satın almak istediğini söylemiş ben evi görmedim ev satın alındı allah razı olsun başımızdanda eksik etmesin kayınpederimi ama ben eve pek ısınamadım şirin bakımlı bahçesi de olan bahçe katı ama karanlık biraz bi de nedense alışamadım alışamamın nedeni sadece evde deil evin beyaz eşya ve halılarınında bilgim dışında alınması ve içime sinmemesi .....beyaz eşya halılar değişir belki(çok kısa zamanda olmaz tabi)ama ev konusunda ne yapcam bilmiyorum kiraya da borçlanmayada razıyım ama eşim bu konuda ağız açtırmıor ve açıkcası bu konularda ailesinin sözünü dinliyor ailesinin oturdukları ev dışında bi evleri daha var biz evlenirkende vardı şimdi o ev satıldı ve sıfır bi daire alındı ama kiraya vericeğinize biz oturalım yada biz kiralayalın denmior tabi .arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız eşinizi başka bi ev için iknaya çalışırmıydınız yoksa eve alışmaya mı?
seni anlıyorum canım herşey gönlünce olsunvalla evin içini değiştir. ne bileyim duvar kağıdı kaplat güzel dekoratif objeler al. bizim hiçbişeyimiz yk. sağolsun kimse de bize yardım etmedi. zamanında destek yerine köstek oldular. benim bütün ev eşyalarımı görümce denen varlıklar almıştı yatacağımız yatağa kadar. beyaz eşyalar da 2.eldi akrabalardan toplama.. şimdi farklı bir ülkedeyiz ve iğnemize varana kadar sattık çok ucuza tabi. oh çok da ii oldu. görümcelerim kendine yataştan sitelerden aldılar. bana gelince kapanacak olan bşr mağazanın teşir ürünlerini aldılar. ha kendi parları ile de değil eşimin parası ile aldılar. allah onları bildiği gibi yapsın .. eşime de diyorum şimdi yeni eşya alcaz bi süre snra hepsi ama hepsini kendi istediğim gibi alcam. hele bi almasın varya başının etini yicem ömrü bitene kadar:)
biz evliyiz şu an 1.5 yıllıkNeden nisanlinizla konusup orta bi yerde bulusmuyorsunuz ? bu konuda konusturmuyor demissiniz yoksa korkuyormusunuz ?
haklısın canım işallah allah karşına ev alacağın bi fırsat çıkarırcanım benım onu bulamayan bırılerının oldugunu dusun ve hıc huzurunu bozma bence esınde katıymıs o konuda baksana ahanda ben 3,5sene dır kayınvalıde lerleyım ve ev alma sansım %5-10 peki bizne yapalımm o kıradan o kıraya ve durumlarıda yok bıse ev alacak keşke olsaydıda öle olsaydı kendı evının olma hayalı bıle benım ıcın cok büyük bunu hayaleden bılır gerçi senın yerınde ben olsam cok sukur der konuyu kapatırımm..
ama bu sadece benım fıkrım canım....
benim evimde 75 m2 dediğin gibi en iyisi aksesuarlarla güzelleştirmek senin evini merak ettim doğrusuEvinin resmini koysana daha somut öneriler verebiliriz sana. Değişik çıkartmalar, saatler, tablolar koyabilirsin. Bir duvarı duvar kağıdıyla kaplayıp, diğerini uygun renklere boyayabilirsin. Ben 50m2 banyo ve tuvaleti birleşik bir evde oturuyorum. Karanlık ve daracık. Ama elimden geldiğince renklendirdim ve seviyorum. Kapıları maviye boyadım üstüne bulut ve martılar çizdim. Aynalı saatler aldım, aydınlık renklere boyadım. Çıkartma aldım pazardan 2tl'ye onlarla döşedim duvarları. Bu kadar mutsuz olma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?